VIBRATOR REVIEW #172: TENGA IROHA MINI UME ANZU

Naam: Tenga Iroha Mini Ume-Anzu
Producent: Tenga
Prijs: € 27,50
Formaat: 50mm x 60 mm
Batterijen/oplaadbaar: 1 x AAA batterij
Het verkooppraatje: ‘Schattig! Lieflijk zacht en onverbiddelijk als het aankomt op het doel: klaarkomen! Dat krijg je zéker met dit kleine, zachte snoepje.’
Is dat ook zo? Klaarkomen? Nope.
Score: 3

irohamini

Ik kreeg de Iroha Mini opgestuurd door een mannetje uit Tokyo! Uit Japan dus! WOW! Iroha is een zusterbedrijf van Tenga (een bedrijf dat extreem goede masturbators en aftrekeitjes maakt) en de Iroha-producten zijn, in tegenstelling tot de Tenga-producten speciaal voor vrouwen. Post krijgen uit Tokyo is altijd gaaf (leuke stempeltjes, leuk doosje), maar ik ben helaas niet zo te spreken over de Iroha Mini Ume-Anzu.

Aan de vormgeving ligt het niet. De Ume Anzu ziet eruit als een snoepje en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurstellingen (donkerroze – roze, geel – blauw, geel – paars). Het is gemaakt van elastomeer (ook wel TPE genoemd) en is daardoor huidvriendelijk en latexvrij. Het materiaal voelt zijdezacht aan, maar is dus niet flexibel (een soort hard plastic dus). Er zit een knopje aan de zijkant wat je gemakkelijk kunt induwen (dan gaat-ie aan) (en als je nog een keer duwt gaat-ie uit). De Ume Anzu vibreert op 1 AAA-batterij en die batterij kun je vervangen door het speeltje open te draaien (heel easy).

Tenga Iroha mini Ume Anzu (4)

Tot zover eigenlijk de pluspunten van de Ume Anzu, want alles gaat mis als het speeltje begint te trillen. Hij trilt dus maar in 1 standje (dat is sowieso een minpunt), maar de manier waarop de Ume Anzu trilt is ronduit irritant te noemen. De trillingen zijn zo snel en snerpend qua gevoel én geluid dat je ‘m het liefst zo snel mogelijk weer uit wil doen (en toen had ik ‘m nog niet eens tegen m’n klit gehouden). De Ume Anzu is qua geluid én gevoel te vergelijken met een tandartsboor. Aaargh!

irohaminiumeanzu

Uiteraard heb ik de Ume Anzu wél tegen m’n klit gehouden en dat gevoel hield ik zo ongeveer een minuutje vol. Het resultaat; een enigszins gevoelloze klit. Niet zo prettig. Een speeltje wat meteen in de doos ‘die zien we nooit meer terug’ belandt. Jammer, want de de Ume Anzu heeft wat mij betreft de looks van een perfecte powerbullit. Maar ja, dan moet er ook wel power in zitten.

DE UME ANZU IS HIER TE KOOP (€ 27,50) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.