VIBRATOR REVIEW #340: IROHA STICK

Naam: Iroha Stick
Producent: Iroha (by Tenga)
Prijs: € 14,90
Formaat: 9,9 x 2,2 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: 1 AAA-batterij (meegeleverd)
Materiaal: ABS plastic, siliconen topje

Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘Kies zelf de intensiteit naar jouw wens met vrij instelbare vibratie niveaus. Zeer geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. De zachte siliconen tip is zacht tegen je huid.’
Is dat ook zo: Ik weet niet wat me is overkomen (in a good way)!
Score: 8

iroha stick vibrator

Of ik de Iroha Stick wilde testen, vroeg een vrouwtje van Tenga. Tenga produceert mannenspeeltjes (en héle goede mannenspeeltjes) en Iroha is hun ‘vrouwen-afdeling’. ‘Stuur maar op’, mailde ik terug, eigenlijk zonder echt goed te hebben gekeken om wat voor een product het ging. Hoe meer seksspeeltjes hier op mijn bureau (en in op of naast mijn kutje) belanden, hoe beter! Want hoe meer speeltjes ik kan testen, hoe beter ik jullie, mijn lieve lezers kan informeren . En meer geteste speeltjes betekent ook meer bezoekers en meer bezoekers betekent vaak ook dat er meer seksspeeltjes verkocht worden via Maanzin.nl en dat betekent meer geld en meer geld betekent WORLD DOMINATION! Dus laat maar lekker doorkomen al die toys!!!! Toen de Iroha Stick op m’n bureau belandde staarde ik naar een lipstick vibrator. Een bloody fucking lipstick vibrator. En als ik ergens een hekel aan heb… maar boy, was I wrong!

Ik kotste op lipstick-vibrators

Als ik in mijn leven en dan dus vooral in mijn leven als seksspeeltjes-tester ergens een hekel aan heb dan zijn het wel seksspeeltjes die ‘ergens’ op moeten lijken. Dus voor mij geen konijntjes, eenden, pandaberen of pony’s tussen m’n benen. Behalve dan echte konijntjes, eenden, pandaberen of pony’s, maar dan dus weer NIET in een seksuele context. Een seksspeeltje moet op een seksspeeltje lijken en niet op een beest. Of op een lippenstift. Oh, boy. Wat

Toen de Iroha Stick uitkwam was ik ook meteen al bevooroordeeld en schreef er een stukje over: TENGA IROHA LIPSTICK VIBRATOR. En nog veel eerder schreef ik het stuk met de titel WHY TELL ME WHY: LIPSTICK VIBRATORS en het lijkt me dat de titel al genoeg zegt. Een vibrator vermommen als een lippenstift, zodat niemand kan zien dat het een vibrator is, maar zodat je ‘m wel mee kan nemen in je handtas en dan ten alle tijden jezelf even lekker kan verwennen; KOTS, KOTS, KOTS.

Maar je bent toytester of je bent het niet

Ik heb de Iroha Stick dus, heel ondankbaar, op de grote hoop gegooid zonder er verder ook maar naar te kijken. Want een lippenstift-vibrator, op een AAA-batterijtje (dat je wel meegeleverd krijgt) kon nooit wat wezen. Zelfs niet als-ie van Tenga is. Maar ja, toen kreeg ik een mailtje van het vrouwtje van Tenga. Of ik ‘m al getest had en wat ik ervan vond en als ik nog vragen had, dan mocht ik altijd mailen en heel veel kusjes en knuffels all the way from Japan. Ja, dan ontstaat er bij mij meteen een schuldgevoel. Dus ik meteen die Iroha Stick erbij gezocht en uit de verpakking gehaald.

iroha stick vibrator tenga

De Iroha Stick heeft een siliconen top

En… tot mijn verbazing, maar dan ook écht tot mijn verbazing; de Iroha Stick voelt heel lekker aan! De top van de Iroha Stick is namelijk gemaakt van siliconen, dus superzacht. Dit in tegenstelling tot andere lipstick-vibrators die dus vaak keihard zijn (en daardoor minder lekker) (wat zeg ik; gewoon kut). En ook mijn favoriete lipstick-vibrator, de We-Vibe Tango, heeft een metalen omhulsel en dat is lekker (heel lekker), maar toch, dat zachte van de Iroha Stick… ik was meteen geïnteresseerd. De verpakking van de Iroha Stick heeft iets simpels, goedkoops (had van mij iets chiquer gemogen), maar we hebben het hier wel over een speeltje van € 24,90. Daarnaast denk ik dat ze bij Tenga de verpakking er zoveel mogelijk uit willen laten zien als een échte lipstick-verpakking. Al zou ik nu zo snel niet weten hoe een lipstick-verpakking er eigenlijk uitziet. Ik draag nooit lipstick. Maar ja, ik vond lipstick-vibrators ook altijd stom, dus wie weet is het ook tijd om lippenstift te gaan dragen.

iroha stick vibrator 2

De vorm en (ver)werking van de Iroha Stick

Toen ik de Iroha Stick voor het eerst gewoon in m’n handen voelde had ik dus niet, zoals meestal met kleine speeltjes, zoiets van; doeiiiiiiii. Het siliconen topje voelde zo zacht en het is dus wél een speeltje van Tenga en dat is wél een goed merk en… het zou zo maar eens… zou het… zou het??? Ik plaatste het topje van de Iroha Stick precies tegen m’n klit. Nou ja, de top van de Iroha Stick heeft dus een soort van inkeping en daar zo ongeveer tussen positioneerde ik m’n klit. Ik was nog niet echt geil als in; opgezwollen klit van 20 centimeter doorsnede. Ik was in lichtelijk opgewonden, in voorbereidende staat, dus m’n clitoris paste nog in die inkeping (ik heb niet zo’n grote klit). En ik zette de Iroha Stick aan, met een DRAAI-DOP-SYSTEEM aan de onderkant, en OMG, wat haat ik dit soort systemen en OMG, wat is dit ouderwets, zoooooo jaren 70 en OMG, je hebt dus geen vibratiepatronen, alleen een steady patroon en OMG, OMG, OMG, wat stom, dit is stom… maar ik kwam klaar. Ik ben klaargekomen van een lipstick-vibrator en deze informatie moest ik zelf eerst even verwerken.

iroha stick vibrator 4

Dit is (voor mij) een perfecte lipstick-vibrator

Maar zo makkelijk heeft een seksspeeltje mij dus niet in z’n greep hè? Ik ben wel wat meer gewend en ik ben vooral veel diepere trillingen gewend. En de trillingen van de Iroha Stick zijn niet diep. Die zijn best oppervlakkig. Maar op de een of andere manier weten ze mij dus heel erg te raken. Ik kan niet beloven dat dit bij iedereen zo is, maar dit is zeker een leuk, klein, handzaam seksspeeltje om te overwegen als je naar zoiets op zoek bent. Het siliconen voelt zacht en dat is erg fijn. Je hoeft overigens niet je klit precies tussen die inkeping te manoeuvreren, je kunt ook de platte kant van dit speeltje over je klit duwen of dus juist een randje tegen je klit laten trillen (voor een pin-point-massage). En ik heb de Iroha Stick écht meerdere keren geprobeerd en ik kwam iedere keer klaar. Het zijn geen woehoehoehoehoe-orgasmes en het duurt even voor ik zover ben, maar de Iroha Stick krijgt het wél voor elkaar. Waarvoor hulde. En een kleine, edoch zeer verdiende medaille.

iroha stick vibrator sex

Conclusie

Ik haat het om dit te schrijven, maar zoek je een seksspeeltje dat je (KOTS) gemakkelijk mee kunt nemen in je tas? Tijdens een avondje stappen? Omdat je niet weet naast wie je de volgende dag wakker wordt? En omdat je toch, tijdens die one-night-stand aan je trekken wil komen, omdat je niet weet of je bedpartner er wel wat van kan? Of zoek je gewoon een klein, handzaam seksspeeltje dat er mooi, sexy en ‘in vermomming’ uitziet? Zoek dan niet verder en bestel de Iroha Stick en stop ‘m meteen in je handtas. Niet vertellen dat je dit van mij hebt, want ik schaam me kapot dat ik zo’n girlygirly sextoy nog leuk vind ook.

DE IROHA STICK IS HIER TE KOOP (€ 14,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Linda schreef:

    Ik moet hier weer erg om lachen.

    Overigens ga ik deze dan weer niet bestellen, dan past het maar niet in m’n handtas. Koop ik wel een grotere tas

  2. Laykam schreef:

    arme jij. Ik snap je gevoel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.