BIJOUX INDISCRETS – HOROSCOPE GIFTSET – REVIEW #490

Naam: Bijoux Indiscrets Horoscope
Producent: Bijoux Indiscrets
Prijs: € 26,57
Formaat: vibrator 6,5 x 3 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: 3 knoopcelbatterijtjes
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Horoscoop Giftset van Bijoux Indiscrets is een geweldig cadeau om te krijgen of om weg te geven, zomaar of speciaal voor de feestdagen. Want iedere vrouw verdient het om verwend te worden. De Horoscoop Giftset is ontworpen om de vrouwelijke energie te activeren en te laten stromen.
Cijfer: 10 (ik vind dit ZOOOO mooi en leuk)

Dit is een afbeelding van bijoux indiscrets horoscope giftset review test by luna

Een paar weken terug was ik op de Erofame-beurs. Een b2b (business tot business) beurs waar de allernieuwste sekstoys worden gepresenteerd aan winkels, de wereld en aan sekstoybloggers! Ik ging daar naartoe met mijn M. en het was overweldigend en awesome! Op die beurs trof ik bij de stand van Bijoux Indiscret een product dat ik al op Instagram voorbij had zien komen; de horoscoop giftset. Ik was via de Instagram-plaatjes al verliefd op dit product, ik werd nog meer verliefd toen ik de prachtige stand op de Erofame-beurs zag en toen ik uiteindelijk met een tasje met daarin een boekje met uitleg en het AWESOME driehoekige doosje naar huis ging was ik helemaal IN LUVVVV. In deze review zal ik uitleggen waarom!

Bijoux Indiscrets veroverde vorig jaar mijn hart toen ze met hun Maze-collectie uitkwamen. De doosjes met daarin lingerie-meets-BDSM-achtige producten supermooi qua inhoud en ook vooral qua verpakking. Nou ja, check m’n review nog maar eens: BIJOUX INDISCRETS MAZE – COLLECTIE – SEKSTOY REVIEW #398. Ik ben bijna net zo fan van deze nieuwste Horoscope-collectie; een collectie met 12 verschillende doosjes, voor elk sterrenbeeld een.

De verpakking van de Bijoux Indiscrets – Horosope

Ik was al helemaal verliefd op de doosjes van de Maze-collectie (ik heb ze nog steeds allemaal) en de Horoscope-doosjes doen daar nog een schepje bovenop! OMG, wat gaaf! Ik kan hier wel zeggen dat ik ze allemaal wil, maar dat slaat nergens op, want je hebt maar 1 sterrenbeeld. En ik ben een schorpioen, dus ik kreeg het doosje behorende bij mijn sterrenbeeld (schorpioenen schijnen de meest seksuele en gepassioneerde tekens van de dierenriem te zijn, dus, ik zit helemaal op m’n plek in deze seksbusiness dacht ik zo). Ik heb heus zelf ook wel foto’s gemaakt van mijn Horoscope-giftset, maar die kunnen echt niet op tegen de productfoto’s die ze bij Bijoux Indiscrets zelf maken.

Dit is een afbeelding van bijoux indiscrets horoscope giftset totaal

De Horoscope-doosjes zijn driehoekig en in het karton zijn kleine ‘gaatjes’ geduwd, zodat het lijkt alsof er met sterren op het doosje is gestrooid. Een aantal sterrenbeelden zijn ook op het doosje te zien (in reliëf). In gouden letters staat er ‘HORØSCOPE by Bijoux Indiscrets’. Het is gewoon AF, helemaal AF! Als je een doosje als dit krijgt dan word je blij. Ik zeker.

In het doosje vind je een ketting, een klein blikje met ‘clitoral balm’ en een vingervibrator. Elk sterrenbeeld heeft een eigen ketting (en bij elk sterrenbeeld hoort een eigen edelsteen).

Dit is een afbeelding van bijoux indiscrets horoscope giftset review

Luna is heus wel een beetje ‘spiritueel’

Ik ben over het algemeen heel erg down to earth en ik hou niet van zwevende teksten of spirituele quotes. Ik word heel recalcitrant als wordt gesproken over ‘je innerlijke godin’ of ‘nee, dat is je ego dat je in de weg zit’ (donder op met je innerlijke godin), maar ik heb in mijn leven eigenlijk erg veel met ‘spiritualiteit’ te maken. Zo maak ik al een aantal jaar dromenvangers (Maaneschijn.nl), maar ik maak ook talking sticks en smudge veren (u mag dit Google-en), ik doe de grafische vormgeving voor een ‘spirituele Bed & Breakfast’ en ik beschilder ‘Love Ritual Boxes’ (een doos met daarin tools om ‘je liefde voor elkaar te verdiepen’). Daarnaast heb ik in huis een altaar met daarop 3 blikjes as van mijn overleden katten, allerlei grote en kleine edelstenen, schelpen, kaarsen, een kaartendeck met affirmaties en tarotkaarten. En op m’n altaar staat ook een ‘spirituele quote’; Nobody Owes You Anything. Met andere woorden; zo down to earth ben ik misschien wel helemaal niet.

Dit is een afbeelding van bijoux indiscrets horoscope giftset 1

En misschien is het juist hierom dat ik de Horoscope Giftset van Bijoux Indiscrets zo leuk vind. Het is een doosje dat een stukje beleving biedt. Het gaat over ‘vrouwelijke energie’ en ja, het hele boekje en alles eromheen is wat zweverig, maar ik krijg enorm veel zin om heel veel van mezelf met al m’n vrouwelijke energie te houden als ik alles zo lees en zie! En ja, ik weet dat ze daar bij Bijoux Indiscrets ook maar gewoon inspringen op een trend (rituelen zijn hip), maar ze doen dat heel erg goed (en een doosje kost maar € 39,95) (je hoeft ’t doosje niet eens in te pakken, want het is al een cadeautje op zich).

Het kettinkje uit de Horoscope Giftset

Elk sterrenbeeld heeft dus z’n eigen doosje en z’n eigen kettinkje. Ik heb dus een ‘schorpioenen-ketting’ of eigenlijk; aan mijn ketting hangt een edelsteen die bij mijn sterrenbeeld past. Ook hiervoor geldt; je moet een beetje openstaan voor dit soort spiritualiteit, maar aan de andere kant; wie houdt er niet van een mooi kettinkje!? Ze schrijven zelf over de edelsteen-ketting: ‘Your libido, passion and desires are forms of feminine energy. Feel how they’re channelled, heightened and run through your entire body when your gemstone touches your skin.’ Waarschijnlijk kan je een vergelijkbaar kettinkje voor een paar euro bij de AliExpress kopen, maar who cares!? Het gaat in dit doosje echt om de beleving!

Dit is een afbeelding van bijoux indiscrets horoscope giftset 2

De ‘clitoral balm’ uit de Horoscope Giftset

Er zijn 12 sterrenbeelden, die weer onder te verdelen zijn in 4 types; aarde, vuur, water en lucht. Elk type, of element heeft een eigen blikje met ‘clitoral balm’ (spiced ginger, star anise, vetiver en sandalwood). Bij mijn teken (water) hoort een blikje met de geur van sandalwood. Ruikt wel lekker, beetje licht wierrokerig, maar ja, wil ik dit wel op m’n klit wrijven? Want… wat is het? Wat zit erin? Ik heb nergens iets terug kunnen vinden in de boekjes of de gebruiksaanwijzing. Maar ja, al had ik geweten wat erin zat, dan nog had ik daar weinig mee gekund, want… ik ben geen chemicus! En daarnaast; ik heb in het verleden wel meer gekke en gevaarlijke dingen op m’n klit gesmeerd, dus eh, why not deze clitoral balm in dat schattige blikje? En ja, ik spreek mezelf hier enorm tegen, want ik ben echt voor safety first en laat je goed voorlichten en doe geen gekke ondoordachte dingen, maar toen had ik de clitoral balm al op m’n klit gesmeerd.

Dit is een afbeelding van bijoux indiscrets horoscope giftset 3

En… na een minuutje begon het te werken. Ik heb ooit wel eens andere ‘klit creme’s’ geprobeerd en die waren ook best leuk, maar daar werd m’n klit vooral koud van… tintelingen en koud (ook leuk) (dit kan je ook gewoon met tandpasta proberen). Van de clitoral balm uit de Bijoux Indiscrets Horoscope Giftset werd m’n clitoris een beetje warm (van binnenuit). Soort van. En ja, ik werd er ook een beetje geilig van. Op klaarlichte dag. For real. Dus ik naar de kantoorkamer van M.: “Ik heb net dat spul op m’n klit gesmeerd en ik word er echt een beetje opgewonden van.” “Eh, en is dit een uitnodiging of een constatering?”, vroeg hij.

“Als dit zo makkelijk werkt, dan bestellen we er een kilo van”, aldus M. een kwartiertje later. Maar het werkt. Nogmaals; ik weet niet wat erin zit, maar doordat je clitoris wat warm wordt en van binnenuit lijkt te gloeien wordt je aandacht naar je clitoris getrokken. En dit zorgt voor een geilig gevoel waar je zo snel mogelijk iets aan wil doen. In het blikje zit 8 gram en je hebt echt maar een klein beetje nodig. Het ‘warme, geilige gevoel vanuit je klit’ blijft ongeveer 10 minuutjes aanhouden en dan zakt het weer weg. Ook handig om te weten; je proeft het niet tijdens de orale seks en het heeft geen effect op zijn eikel.

Dit is een afbeelding van bijoux indiscrets product review vibrator test

De vingervibrator uit de Horoscope Giftset

Om het pakketje compleet te maken zit er ook een vingervibrator in het doosje. Deze vingervibrator is grijs! GRIJS! Zo leuk! En mooi! Ik ben voor meer grijze sekstoys! Deze vingervibrator schuif ik gemakkelijk om elke vinger en ook M. (met wat grotere handen) kon ‘m aanschuiven. Wat handig is, is dat het knopje van deze vibrator bovenop de toy zit, zodat je ‘m kan bedienen terwijl je ‘m tegelijkertijd tegen de juiste plek aanhoudt.

De ‘vibrating bullet’ heeft 10 standjes, waaronder 3 steady en nou ja, het blijft natuurlijk een seksspeeltje dat wordt aangedreven door 3 knoopcelbatterijtjes, dus de allerbeste trillingen zijn het niet. Ook niet de slechtste, maar ze zijn wel wat oppervlakkig.

Dit is een afbeelding van bijoux indiscrets horoscoop gift set luna review

Conclusie

De vingervibrator is echt niet de allerbeste vibrator die er te koop is, maar daar gaat het ook niet om in dit pakket. Het gaat écht om het totaal! Om de beleving! Om de spirituele, vrouwelijke, gooi-je-haar-los beleving! Ik zou dit doosje het liefst aan elke vrouw die ik ken (of niet ken) willen geven, zodat ze met de producten die erin zitten haar seksuele zelf een beetje kan gaan (her)ontdekken! Het is echt, echt, ECHT een prachtig cadeautje! Zal ik het doen? Ja, ik doe het; RELEASE YOUR INNER GODDESS!

DE BIJOUX INDISCRETS HOROSCOPE GIFT SET IS HIER TE KOOP (€ 26,57) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Cindy schreef:

  Wat vreemd.. ga je naar de site van Hot Stuff om te bestellen.. zit juist mijn sterrenbeeld (Maagd/Virgo) er niet tussen.. dikke vette baal! Zou die al uitverkocht zijn? Hopelijk komt ie snel weer aangeleverd want IK WIL HET !!

 2. Sanna schreef:

  Erg nieuwsgierig geworden door jouw review en meteen de Ram/Aries set besteld. Heel benieuwd!

 3. Marjan schreef:

  Was ik helemaal in de stemming na het lezen van jouw review, kom ik tot dezelfde conclusie als Cindy hierboven.
  Wij maagden zijn al zo sensueel en hebben onze innerlijke godin waarschijnlijk al dusdanig omarmd dat wij dit prachtige product helemaal niet nodig hebben, of is ie gewoon uitverkocht? (ja ik weet het, ik klink wellicht een beetje cynisch, dat is de tijd van het jaar….)

 4. Luna schreef:

  Lieve maagden-meisjes! Ik heb contact met de winkel! Ze zijn per ongeluk vergeten om ‘maagd’ ertussen te zetten… wordt snel gefixt!!! <3

 5. wouter schreef:

  Klinkt idd als een geweldig kado voor de feestdagen, bedankt voor de tip

 6. Maroeska schreef:

  Prikkelend.. Mijn innerlijke Goddin maakt een flikflak!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.