SEKS TOY REVIEW: LUNA BEADS

Het schijnt dat het boek Fifty Shades of Grey er niet alleen voor gezorgd heeft dat er meer seks (of op z’n minst soloseks) in de slaapkamer van de gemiddelde huisvrouw plaatsvindt, het boek heeft er ook voor gezorgd dat er meer seksspeeltjes worden verkocht. Een effect dat ik natuurlijk alleen maar kan toejuichen! De verkoop van Ben Wah-balletjes schijnt zelfs met 300% gestegen te zijn (er wordt zelfs gesproken van een ‘Vagina Ball Explosion’).


Ben Wah-ballen, geishaballetjes of gewoon seksballetjes zijn speciaal ontworpen voor het trainen en verstevigen van de vaginale en bekkenbodemspieren. Als je sterke vaginaspieren hebt (ook wel PC-spieren genoemd) dan is dat niet alleen lekker voor hem (als je écht sterke spieren hebt, dan kun je, puur door alleen die spieren samen te spannen je man tot een orgasme ‘knijpen’), maar ook voor haar. Vrouwen met sterke vaginaspieren hebben intensere orgasmes dan vrouwen met minder sterke spieren. Een win-win-situatie dus!

Je kunt die vaginaspieren trouwens ook trainen zonder dit soort balletjes te gebruiken, door middel van zogenaamde Kegel-oefeningen, maar het trainen mét balletjes is ook nog eens geil, althans, ik vind het gevoel van de binnenballetjes die tegen buitenballetje tikken (en dus tegen je vaginawand) erg opwindend.

Er zijn verschillende soorten balletjes te koop in verschillende gewichtjes en vormen. Het spreekt voor zich dat het voor beginners nogal moeilijk is om metalen balletjes te dragen (die zakken na een paar minuten vanzelf naar beneden, omdat je spieren nog niet sterk genoeg zijn om de balletjes op hun plaats te houden, op zich ook wel grappig als dat gebeurt tijdens het boodschappen doen). De balletjes die ik persoonlijk het beste vind (en nee, dat is niet omdat ze mijn naam dragen) zijn de Luna Beads van LELO.


Luna Beads bestaat uit een set met 1 siliconen houder, 1 paar roze (iets lichtere) ballen, en 1 paar lichtblauwe (wat zwaardere) ballen. Je kiest dus zelf of je 1 of 2 ballen, of de lichtere of de zwaardere beads gebruikt en zo kun je je spieren steeds sterker trainen. In de hardplastic balletjes zit een metalen gewichtje dat bij het dragen meebeweegt en dus tegen je vaginawand tikt (en ook daardoor weer de vaginale spieren stimuleert). Luna Beads wordt geleverd in een mooie zwarte bewaardoos (net als alle LELO-producten trouwens, spaar ze allemaal), een satijnen reiszakje en een duidelijke en uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Uit Fifty Shades of Grey, pagina 381:
Als ik de kamer uit loop, wordt me al snel duidelijk waarom hij wil dat ik loop – als ik dat doe, schommelen de balletjes in mij en geven zo een inwendige massage. het is echt een heel apart gevoel en bepaald niet vervelend. Sterker, als ik een glas uit de kast pak, houd ik van schrik mijn adem in. Oh, lekker. Ik denk dat ik ze ga houden. Ze maken me wellustig, hebberig naar meer seks.

LUNA BEADS IS HIER TE KOOP (voor € 39,00)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.