SATISFYER SWEET TREAT LAY-ON – VIBRATOR REVIEW #623

Naam: Sweet Treat Lay-On
Producent: Satisfyer
Prijs: € 34,95
Formaat: 10,5 x 5,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: ja, via USB
Materiaal: siliconen en ABS
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De SatisFyer Sweet Treat is een zoete verleiding voor het oog, want het is bijna een echt ijsje! Hij zal ervoor zorgen dat je clitoris geheel smelt tijdens het gebruik dankzij de krachtige vibraties en de fijne structuur. ’
Is dat ook zo: LORD! SEND HELP!
Cijfer: 2 (qua cuteness een 9)

Dit is een afbeelding van satisfyer sweet treat

Dit jaar zal de Erofame 2020 helaas niet doorgaan, maar gelukkig hebben we de foto’s nog van de Erofame 2019 en gelukkig heb ik ook nog genoeg toys liggen die getest moeten, mogen, kunnen worden! Op de Erofame 2019 kreeg ik van Satisfyer een leuke goodiebag mee (ik hou van goodiebags) (vooral van goodiebags met sextoys) en in die goodiebag zat de Satisfyer Sweet Treat Lay-on vibrator. Of vibrator, vibrator, ze noemen het zelf een ‘spinnator’. Of zo’n spinnator wat is, dat lees je in m’n review. Je wil het graag nu meteen weten? Het antwoord is ‘nee’.

Op zich kan ik het enorm waarderen als sextoy-bedrijven blijven innoveren. Nieuwe dingen bedenken, nieuwe technieken, nieuwe materialen; ik ben voor! Nu staat Satisfyer niet echt bekend om z’n innovatie, maar meer om z’n duplicatie, maar met deze Satisfyer Sweet Treat, deze spinnator, lijken ze toch echt iets zelf te hebben bedacht! Dat het in de praktijk allemaal niet zo lekker werkt, ach, wat maakt dat uit (alles!!!!).

De verpakking van de Satisfyer Sweet Treat

Ook iets wat ze zelf hebben bedacht en wat ik enorm tof vind is de nieuwe manier van verpakking van Satisfyer! De reclamecampagnes van Satisfyer zijn trouwens ook altijd tof, want daarin shinen mensen van alle kleuren en alle leeftijden en niet alleen blonde, slanke vrouwen. De verpakking zijn moeilijk uit te leggen in woord, dus daarom even wat foto’s!

Dit is een afbeelding van verpakking satisfyer sweet treat

Bij Satisfyer hebben voor hun nieuwe huisstijl gekozen voor pastelkleurtjes. Alle (nieuwe) verpakkingen zijn bedrukt in lila, roze of zeegroen. Het doosje klapt open en dan zie je je sextoy zitten achter een kijkvenster. Je moet nu een kartonnen ‘seal’ opentrekken om bij de toy te komen (meteen een veiligheidsseal, zodat je weet dat niemand deze toy nog heeft gebruikt) (leuker dan een sticker). In het doosje zit de toy, de gebruiksaanwijzing en het oplaadsnoertje. Echt mooi en leuk en handig en ook; innovatie die in de praktijk werkt!

Eerste indruk van de Satisfyer Sweet Treat

Aan z’n cuteness zal het niet liggen, want echt, OMG, supercute! Schattig, lief en ja, deze toy lijkt wel op een echt ijsje, met z’n wafeltjesstructuur aan het handvat en die roze lamellen (ja, zo heten deze siliconen flapjes aan de bovenkant). Die lamellen voelen lekker zacht aan en ik kan me voorstellen dat dit eigenlijk best lekker voelt als het draait langs m’n clitoris of schaamlippen. Maar ja, van een beetje cuteness is nog nooit iemand klaargekomen! Ik niet in ieder geval.

Dit is een afbeelding van ijsjes van satisfyer
De Sweet Sensations en de Sweet Treat van Satisfyer zien er allebei schattig uit, dat dan weer wel! De Sweet Sensation trilt trouwens best okay.

Het houdt ook allemaal niet zo heel erg handig vast, zo’n driehoekig handvat. En als ik m’n neus tussen die lamellen stop, dan ruikt het een beetje viezig. Viezig, chemisch. Er staat wel op de verpakking en online dat de lamellen van let op ‘super-soft, skin-friendly, medical-grade silicone that’s smooth to the touch and extremely hygienic’ is gemaakt, maar deze toy is niet geurloos (zoals siliconen wel hoort te zijn).

De test

Wanneer je de Sweet Treat aanzet, dan beginnen de lamellen constant te draaien van links naar rechts. In de andere standjes draaien de lamellen in een bepaalde snelheid eerst naar links, dan naar rechts. Hoeveel standjes er precies zijn, geen idee, ik lees ergens over 7, ergens over 10 en op het doosje staat 11, maar ik kan het verschil moeilijk zien, ze lijken allemaal op elkaar (en ik vind het allemaal sowieso niks, dus who cares).

Dit is een afbeelding van vibrator satisfyer sweet treat lay on

Uiteraard gebruik je deze toy met wat glijmiddel, want helemaal droog is het ook helemaal niks (STROEF)! Ik ben groot fan van Sliquid Sassy en Sliquid Silk; glijmiddel speciaal voor toys en zonder glycerine en parabenen) (je koopt ’t bij Bol.com).

Daarna moest ik mijn schaamlippen met m’n linkerhand helemaal volledig spreiden of eigenlijk helemaal plat leggen om het voor elkaar te krijgen dat de puntjes van de Sweet Treat ook maar in de buurt komen van mijn clitoris (die ligt nogal diep). Ik zou het ronddraaien van die puntjes op m’n klit kunnen omschrijven als ‘gekietel’.

Als ik harder met de toy tegen m’n klit duw (want ik wil iets voelen, JA, godverdomme), dan blijven de lamellen wel een beetje roteren, maar nogal onregelmatig en vooral gefocust op m’n schaamlippen. M’n klit wordt overgeslagen, omdat de puntjes van de lamellen zich ook spreiden.

Dit is een afbeelding van satisfyer sweet treat lay on vibrator

En ik kan hier nu wel helemaal plastisch gaan uitleggen wat er allemaal fout gaat tijdens het gebruik van deze toy, maar het komt gewoon neer op; dit werkt niet! Dit zou heel misschien, heel per ongeluk, kunnen werken bij een lichaam zonder vlezige schaamlippen en waarbij de clitoris bijna tussen de schaamlippen uitpiept. Zo’n lichaam heb ik niet. En dan nog; al had ik zo’n lichaam, dan nog is de stimulatie die je van deze Sweet Treat krijgt van het kaliber; mwaaaaaah, laat maar zitten, m’n eigen vingers zijn veel leuker.

Kortom: wat een frustrerende toy is dit! Tijdens het gebruik heb ik ‘m regelmatig uit m’n handen laten vallen en probeer ‘m dan maar weer eens op te pakken, want die lamellen laten het speeltje dan draaien als een soort kattenspeeltje. Een ietwat lawaaiig kattenspeeltje.

Het schoonmaken van deze Sweet Treat

Nou, what a sweet treat is het om deze sextoy schoon te maken zeg. Op de website van Satisfyer zelf staat er serieus ‘easy to clean’ bij deze toy. Ha! Haha! Hahahahaha, laat me niet lachen! De enige reden waarom deze toy easy to clean zou zijn is omdat-ie waterproof is en je ‘m dus mee onder de douche kan nemen of in bad om ‘m schoon te maken, maar dit ding heeft zoveel flapjes en hoekjes en gaatjes dat je langer bezig bent met het schoonmaken van deze toy dan het wassen van je haren! Wat een ellende! Er zitten 16 lamellen aan deze toy en tussen elke lamel moet je dus even checken of er niks van viezigheid is achtergebleven. Ik vind het helemaal niet erg om wat tijd uit te trekken om m’n toys te cleanen, maar dan moeten het wel toys zijn die het waard zijn!

Dit is een afbeelding van schoonmaken satisfyer toy

Conclusie

Heel erg leuk bedacht hoor, een spinnator, maar in de praktijk werkt het gewoon niet of heel slecht. En als je schaamhaar hebt, dan vrees ik dat het zelfs een pijnlijke aangelegenheid zal worden. De Satisfyer Sweet Treat ziet er superschattig uit, maar met schattigheid alleen kom je als sextoy niet ver. Dan beland je momenteel in huize Luna in de mand met kattenspeeltjes.

DE SATISFYER SWEET TREAT CATTOY KOOP JE HIER (€ 34,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. DP schreef:

    Knap hoe je 11 cornet’s zonder wikkel in 1 foto krijgt zonder dat ze smelten.
    Je bent ook een echt multi-talent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.