ROMP FLIP – WAND VIBRATOR REVIEW

Naam: ROMP Flip
Producent: ROMP / Wow Tech
Prijs: € 39,95 (nu met 20% korting € 32,06)
Formaat: 23 centimeter lang, staaf 3,5 centimeter breed
Materiaal: siliconen, bodysafe, waterproof
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB-snoertje
Waar te koop: o.a. Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Deze kleurige Flip Wand Vibrator heeft een krachtige motor. De zachte flexibele kop zorgt voor een optimale clitoris stimulatie.’
Is dat ook zo: Hij is okay.
Aantal punten: 7

Dit is een afbeelding van romp flip test review

Alweer 1,5 jaar geleden presenteerde Wow Tech (het bedrijf achter de merken Womanizer en We-Vibe) op de Erofame 2019 iets nieuws! Iets bijzonders! Iets tofs! Een heel nieuw merk, namelijk ROMP! Dit merk richt zich op een heel ander publiek dan Womanizer en We-Vibe, namelijk; jong, snel en wild! Ik kreeg alles! Nou ja, bijna alles, van dit merk een tijdje geleden opgestuurd (door Wow Tech zelf) om uit te testen en hier is mijn eerste review van een product uit de ROMP-collectie; de ROMP Flip, een wand vibrator met zeer toffe looks.

ROMP is vooral een kleurrijk merk

Als je de diverse producten uit de collectie ziet, dan kun je eigenlijk maar 1 ding en dat is; meteen verliefd worden op al die lekkere knalkleurtjes! Niks geen pastellerige snoepkleurtjes, niks geen zwart, neen! De ROMP-sextoys zijn knalgeel, brandweerwagenrood, knalblauw, turquoise, paars en roze! Bam! In your face! Ze doen me wel een beetje denken aan cartoon-vibrators en ook de ROMP Flip lijkt met z’n design zo uit een vintage Batman-cartoon te komen!

Ik vind het tof en ook heel logisch dat ze bij Wow Tech met een betaalbaar, nieuw merk zijn gekomen. Een soortement van instapmodelletje-Womanizers en instapmodelletjes-We-Vibes!

Dit is een afbeelding van romp toys 1024x1024
Dit zijn de 6 vibrerende toys uit de ROMP-collectie. Hier horen nog 3 luchtdruk-toys bij, namelijk de ROMP Shine, de ROMP Switch en deROMP Free!

De verpakking van de ROMP Flip

De verpakkingen van alle speeltjes uit de ROMP-collectie zien er net zo lekker kleurrijk en knallend uit als de sekstoys zelf! Het doosje heeft dezelfde kleur als de toy en op de doos staat een afbeelding van de toy in kwestie.

Dit is een afbeelding van romp flip vibrator test review

In de doos vind je uiteraard de ROMP Flip, een USB-oplaadsnoertje, een gebruiksaanwijzing (die aan de andere kant een poster is en… een velletje met stickertjes! En van dat stickervelletje krijg ik helemaal middelbare-school-vibes met agenda’s die versierd moeten worden met stickers en quotes en glitters! Leuk!

Dit is een afbeelding van stickers bij de romp vibrator collectie wow tech

Eerste indruk van de ROMP Flip

Het eerste dat opvalt, naast de prachtige, knalblauwe kleur, is het gewicht. De ROMP Flip weegt echt niet veel (147 gram). En hoewel dit meestal geen goede indicatie is voor een diepe trillende wand vibrator is het wel een stuk fijner om deze toy langere tijd vast te kunnen houden. Al moet ik hier ook eerlijk zeggen; een goede, diep trillende wand vibrator (zoals bijvoorbeeld een Europe Magic Wand) hoef ik nooit lang vast te houden, want die brengt me vaak zeer snel naar een hoogtepunt.

De kop van de Flip is flexibel, hij ligt lekker in de hand en de 2 knopjes zijn gemakkelijk te bedienen met m’n duim als ik ‘m vasthoud.

Dit is een afbeelding van romp flip wand vibrator

Hoe trilt de Flip?

Hoewel de Flip wel de vorm heeft van een wand vibrator vind ik dat-ie qua trillingen eigenlijk niet de naam ‘wand vibrator’ mag dragen. De trillingen zijn okay. Bij een wand vibrator verwacht ik toch echt diepe, lome trillingen, maar de ROMP Flip geeft middelmatige vibraties en gaat, zeker in de hogere standjes, ietwat richting oppervlakkig. De Flip heeft 6 verschillende steady trillingen, maar ik voel weinig verschil tussen de laatste 3.

Maar ja, de Flip is dan ook een instapmodelletje. De Flip is geen toy van meer dan 100 euro. En als ik dat in m’n bedenkingen en bevindingen meeneem, dan doet de Flip het eigenlijk best leuk. Want ja, ik kan hier een orgasme mee krijgen, ja, ik zou dit een hele toffe eerste sextoy vinden, en ja, ik ben sowieso verwend qua sextoys. Maar dit is geen toy die ik er zelf nog vaker bij zou pakken, want ik heb veel betere, lekkerder toys.

Dit is een afbeelding van romp flip vibrator wow tech

Hoe werkt de ROMP Flip in de praktijk?

De ROMP Flip heeft 2 knopjes. Met het kleinste knopje zet je ‘m aan en uit (door het knopje even 2 seconden ingedrukt te houden) en met het grootste knopje scroll je door 6 tril-intensiteiten en 4 tril-patronen. En dit is meteen het grootste ‘probleem’ met de Flip; je moet het hele arsenaal aan trillingen doorlopen om weer bij hetzelfde standje uit te komen waar je mee bezig was. Je kan dus geen standje terug.

Dit is een afbeelding van knopjes van de romp flip sextoy

Nu is de ROMP Flip dus ook echt een instapmodel qua wand vibrator (ja, ik dacht; ik laat het gewoon nóg een keertje weten). Het is een toy waar je een paar weken, maanden, misschien een jaar, plezier mee hebt en dan besluit om over te stappen op het ‘betere’ werk. Maar toch; ik vind het persoonlijk niet prettig dat ik niet terug kan schakelen naar een zachter standje.

Conclusie

Ik vind de ROMP Flip er vooral heel geinig uitzien. Echt een soort cartoon wand vibrator. En hij doet het, gezien z’n prijs, echt wel okay. Als je nog niet zo bekend bent met seksspeeltjes, dan zijn de toys uit de ROMP-collectie zeker geen miskoop als je eens lekker wil gaan experimenteren met wat je leuk en lekker vindt of zoekt in een sextoy. Dus zoek je een mooie middle of the road wand vibrator voor een zéér leuk prijsje, dan is de ROMP Flip zeker het overwegen waard.

DE ROMP FLIP KOOP JE HIER (€ 32,06) >>

p.s. Zoek je een echte knaller van een wand vibrator en ben je bereid wat meer geld te betalen? Check dan eens mijn TOP 10 BESTE WAND VIBRATORS!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. DP schreef:

    Ik moest meteen aan de kleuren van Zeeman denken :) Ik vind die knallende kleuren met de gele accenten erg leuk. Toen ik nog een keer (via je link) naar je Wand top 10 keek zag ik de Satisfyer Wand-er-Woman en die is bij Easy Toys maar €39.96 dus maar een paar euro’s duurder dan deze Romp Flip. (wel bestellen via de link in Luna’s top 10).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.