LOVE MAGIC ELEGANCE – VIBRATOR REVIEW #377

Naam: Love Magic Elegance
Producent: Love Magic
Prijs: € 59,90
Formaat: 29,3 centimeter lang, de kop is 5,6 centimeter in diameter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Euphoria.frl
love magic elegance vibratorVerkooppraatje: ‘Deze oplaadbare Elegance Wand-vibrator van het merk Pretty Love heeft powerrrr. De vibraties die van kop afkomen zijn diep, intens en dringen daardoor diep door in het lichaam.’
Is dat ook zo: Goddomme, dit ding heeft zeker powerrrrrrrr!
Score: 7.5

love magic elegance vibrator wand

Mark Muller, ja, het mannetje van Euphoria.frl dat liever niet ‘het mannetje van Euphoria’ genoemd wil worden, liet weer eens van zich horen! En zijn geluid kwam in de vorm van een pakketje met daarin de Love Magic Elegance, een wand vibrator met een zeer prettige prijs (€ 59,90)! Thanks again Mark, voor het toesturen van iets leuks (en lekkers)!

Ik schreef het al eerder; de huidige verpakkingstrend is een witte doos met daarop een afbeelding van het seksspeeltje dat erin zit. Het liefst 1:1! En… de Love Magic Elegance is daarop geen uitzondering. Lekker simpel, lekker strak. Wel een klein minpuntje op de verpakking; een embleem met de tekst ‘100% satisfaction guaranteed’. Zucht. Hoe weten jullie nou dat ik 100% bevredigd zal zijn na gebruik van dit speeltje? Misschien kom ik er wel helemaal niet van klaar. Of misschien heeft bevrediging voor mij wel helemaal niets te maken met klaarkomen. Wat bedoelen jullie, daar op het Love Magic-kantoor eigenlijk met ‘satisfaction’? Hou toch alsjeblieft op met dit soort ‘garanties’.

En nu ik toch ben begonnen met ‘dingen die op de verpakking staan die niet kloppen’, er staat ook ‘whisper quiet techology’. Ha. Haha. Hahahahaha! Nou, de Love Magic Elegance is veel, maar vooral totaal NIET whisper quiet!

love magic elegance vibrator sterke vibrator

De trillingen van de Love Magic Elegance

De trillingen van de Love Magic Elegance zijn sterk. Krachtig. Zeker ook diep, maar vooral sterk. ‘Boos’ is trouwens ook wel een manier om de trillingen te omschrijven. En toen ik M. vroeg om de trillingen te benoemen kwam hij met ‘venijnig’. Kon ik ook wel wat mee, met die omschrijving. Ik vind het zelf altijd prettig als een vibrator ook wat zachtere standjes heeft, maar voor ‘zacht’ of ‘subtiel’ moet je niet bij de Love Magic Elegance zijn. Hij begint als een motherfucker te trillen als je ‘m aanzet en hij blijft als een motherfucker trillen.

love magic elegance vibrator 2

De Love Magic Elegance heeft 8 verschillende trilintensiteiten en dat klinkt hartstikke leuk, maar halllllooooo zeg, zowel standje 1 als standje 8 trilt als een motherfucker en het verschil tussen die 2 is niet echt veel. Al voel je het, als je goed oplet, heus wel. Wat wel top is; als je het bovenste knopje indrukt ga je van standje 1 naar 2 naar 3 en zo tot 8, maar daarna ga je niet, zoals bij eigenlijk alle andere vibrators het geval is, weer naar standje 1, maar terug naar standje 7, naar 6 en zo verder. Dit is een heel goede feature (en die zou ik nog meer op waarde kunnen schatten als het verschil tussen de standjes groter was geweest) (want nu vergeet je wel eens waar je bent en weet je niet of je harder of zachter gaat als je op het knopje drukt). Wel kut is dat de Love Magic Elegance op het hardste standje begint met trillen (en omdat de standjes dus best op elkaar lijken ben ik een half uur bezig geweest om uit te zoeken hoe het nu precies zat met de steady trillingen en hoe ik ze harder of zachter kreeg en OF ik ze überhaupt wel harder of zachter kreeg).

Leuker zijn de 20 (!) verschillende vibratiepatronen, waar je doorheen kunt scrollen met het onderste knopje. Dat zijn er namelijk écht veel en veel is goed. Veel is leuk. Het is geinig om ze allemaal een keertje te proberen en te kijken welke je het lekkerst vindt. Jammer is wel dat je hier door alle patronen heen moet wil je weer bij een bepaald patroon uitkomen. En dan zijn 20 verschillende standjes ineens wel een beetje teveel van het goede, want dan moet je dus 19 keer op het knopje drukken (en ja, dan raak je de tel gemakkelijk kwijt).

Maar eh, Luun, klaarkom-materiaal of niet?

De Love Magic Elegance is geen speeltje om even lekker mee op te warmen. Geen ding dat je er even rustig bij pakt. De Love Magic Elegance pak je erbij als je zo snel mogelijk klaar wil, nee, moet komen.

Nu reageert mijn klit en eigenlijk mijn hele lichaam niet altijd hetzelfde op bepaalde vibraties (of welke stimulaties dan ook). Soms kan ik niks hebben en soms is het hardste nog niet genoeg om me te laten komen. Op momenten dat ik erg gevoelig ben, dan is de Love Magic Elegance echt veel te veel van het goede. Dan doen de steady trillingen (zelfs op standje 1) gewoon pijn. En de vibratiepatronen zijn dan al helemaal te fel, want die vibreren dus in een ritme tussen standje 1 en standje 8. Too much! Too much!

Maar! Op dagen dat ik meer kan hebben (of op momenten dat ik al 10 keer gekomen ben en NOG een keer wil) (okay, niet overdrijven Luun), dan is de Love Magic Elegance een prima wand vibrator (en ik zit daarmee dan ook al snel tegen m’n orgasme aan). De Love Magic Elegance zal het voor mij alleen nooit winnen van de trillingen die m’n Europe Magic Wand geeft (of m’n DOXY Die Cast). Want voor mij zijn het uiteindelijk toch de zachte, subtiele, slome, maar OOOOH ZO diepe trillingen van de Europe Magic Wand (of DOXY Die Cast) die het ‘m blijven doen. Zélfs al heeft de Love Magic Elegance een aantal voordelen die m’n favoriete wand vibratoren niet hebben.

Even die voordelen van de Love Magic Elegance op een rijtje

• De kop van de Love Magic Elegance is flexibel, dus je kunt ‘m gemakkelijk ‘elke’ kan op buigen. Deze optie is vooral handig bij het masseren van andere lichaamsdelen dan je klit (nek, rug) (voor vastzittende spieren is deze wand vibrator uitermate geschikt).
• Hij heeft een stop-knop! Je hoeft maar 1 keertje op die knop te drukken en de vibrator gaat meteen uit. Of meteen, meteen, hij blijft nog 1 seconde wat natrillen, omdat de trillingen gewoon superheftig zijn.
• Hij heeft dus 20 vibratiepatronen.
• De kop is wat kleiner dan die van andere wand vibratoren.
• De kop is van siliconen en kan eraf gehaald worden, zodat je ‘m volledig schoon kunt maken (neem de wand vibrator dus niet in z’n geheel mee onder de douche, want hij is niet waterproof).
• Hij is draadloos (zeer groot voordeel ten opzichte van veel andere wand vibratoren).
• De trillingen zijn dus enorm fel, krachtig, diep en intens.
• De trillingen worden niet doorgegeven aan het handvat. Je krijgt dus niet na 10 minuten vasthouden last van een ‘gevoelloze’ hand.

love magic elegance vibrator 4

Conclusie

De Love Magic Elegance is niet de beste wand vibrator die ik ooit testte, maar als je op zoek bent naar een wand vibrator met enorm veel powerrrrrr die ook nog eens betaalbaar is, dan is de Love Magic Elegance zeker het overwegen waard. Ook ‘als je wel wat kan of eigenlijk moet hebben’ qua trillingen, dan is de Love Magic Elegance een vibrator die motherfuckers van trillingen geeft. Ik geef deze Love Magic Elegance een 7.5, maar liefhebbers van venijnige powerrrrr laten ‘m vast veel hoger scoren.

DE LOVE MAGIC ELEGANCE IS HIER TE KOOP (€ 59,-) >>

Nieuw: Krachtige vibrators op batterijen met Fun Factory's Battery+ lijn

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.