ROMP BEAT – SEXTOY REVIEW

Naam: ROMP Beat
Producent: ROMP / Wow Tech
Prijs: € 24,95
Formaat: 13 centimeter x 3 centimeter
Materiaal: siliconen, bodysafe, waterproof
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB-snoertje
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Geniet volop met deze mooi vormgegeven en krachtige Beat vibrator. Deze vibrator is fluisterstil, heeft een stimulerende diamant structuur en is gemaakt van zijdezacht siliconen. ’
Is dat ook zo: Ja, dit is zeker genieten voor een klein prijsje!
Aantal punten: 8.5

Dit is een afbeelding van romp beat bullet vibrator

ROMP is het betaalbare zusje van de luxe merken Womanizer en We-Vibe en de ROMP-collectie (die op Erofame 2019 werd gepresenteerd) bestaat uit 9 verschillende sextoys! Ik kreeg onlangs een doos opgestuurd met bijna alle producten van dit nieuwe merk om uit te testen. HOERA! In deze review lees je mijn review van de ROMP Beat, misschien wel de toy waar ik het meest over te spreken ben uit de collectie! Het is een kleine, krachtige, goede vibrator die vooral heel erg prettig geprijsd is!

Wat een lekkere kleurtjes hebben de ROMP-toys

Ik schreef het al eerder in m’n review van de ROMP Flip (ROMP FLIP – WAND VIBRATOR REVIEW); wat zien de speeltjes uit de ROMP-collectie er geweldig vrolijk uit. Lekkere knalkleurtjes!

Dit is een afbeelding van romp toys 1024x1024

Dat Wow Tech met het merk ROMP toys op de markt verscheen is niet meer dan logisch. Womanizer en We-Vibe zijn allebei topmerken, maar voor beginners op sekstoy-gebied toch echt wel behoorlijk aan de prijs en daarnaast; niet iedereen is bereid (of gewoon niet in staat) om 100 euro of meer voor een seksspeeltje te betalen. ROMP hoopt die beginners en budget-shoppers aan te spreken en ik denk dat ze dat heel goed doen.

De verpakking van de ROMP Beat

De verpakkingen van de ROMP-toys zijn net zo kleurrijk als de toys zelf! Deze ROMP Beat zit in een roze en paarse doos en in die doos vind ik de Beat, een handleiding, een USB-snoertje (met handig herkenbaar geel stekkertje) en een leuk stickervelletje. Je hebt er verder niks aan, aan zo’n stickervelletje, maar het is wel heel leuk voor de heb! Ik bedoel; kijk nou; die piemel cupcake! En die zeemeerpiemel! CUTE!

Dit is een afbeelding van romp beat sextoy verpakking

Eerste indruk van de ROMP Beat

Is de ROMP Beat nou een bullet vibrator of een ‘gewone’ staafvibrator? Qua formaat hangt-ie er eigenlijk tussenin. Hij is eigenlijk te groot voor een bullet vibrator, maar ook weer te klein om echt gemakkelijk intern te gebruiken, maar who cares, want je kunt de Beat prima tegen je klit zetten en je kunt ‘m ook intern gebruiken als je dat zou willen (en dan kun je ook je G-spot bereiken, want hij is daar in principe lang genoeg voor).

De ROMP Beat heeft een diamant-structuur aan de buitenkant en dat ziet er allemaal heel leuk uit, maar voegt eigenlijk weinig toe. Je merkt er qua gevoel niks van (ik niet in ieder geval), maar ach, de structuur is niet dusdanig aanwezig dat je er problemen mee ondervindt bij het schoonmaken, dus; hartstikke leuk en gezellig qua looks! Toch net even wat toffer dan een gewone gladde vibrator.

Dit is een afbeelding van romp beat vibrator review test

Hoe trilt de Beat?

Ja, en dan zijn we bij het écht toffe van deze ROMP Beat aangekomen, namelijk; z’n trillingen! Want… de ROMP Beat trilt dus écht heel erg lekker, goed, diep en loom voor een speeltje van € 24,95! Maar. Dan. Echt!

En hoe dat komt? Geen idee! De ROMP Flip heeft minder diepe trillingen dan deze ROMP Beat, terwijl je die diepe trillingen dus juist eerder zou verwachten bij een wand vibrator. Maar op de een of andere manier geeft het siliconen en de vormgeving van deze ROMP Beat bullet de vibraties van het motortje heel erg goed en diep door. Chapeau! Je kan ’t puntje van de Beat tegen je klit aanhouden, maar ik vind het zelf prettiger om de hele bovenkant tussen m’n schaamlippen te leggen. Voor interne stimulatie vind ik ‘m minder lekker (dan ga ik eerder voor een grotere, dikkere toy, of een toy met goede ribbels), maar het kán wel.

Dit is een afbeelding van bullet vibrator review luna

De ROMP Beat heeft maar 1 knopje?

De ROMP Beat heeft 1 groot knopje onderop de toy waarmee je ‘m aanzet en uitzet (2 seconden ingedrukt houden) en waarmee je ook door de 10 verschillende vibraties scrollt (6 steady patronen en 4 vibratiepatronen) (al voel je weinig verschil tussen steady 4, 5 en 6). En ja, dat ene knopje is vervelend. Een sextoy die je met maar 1 knopje kunt bedienen is gewoon altijd vervelend.

Dit is een afbeelding van knopje van de romp beat vibrator

Ik wil heel graag terug kunnen schakelen als de stimulatie me iets te hard of snel gaat, zodat ik m’n orgasme kan uitstellen. En ook als ik klaarkom wil ik graag een tandje terug kunnen, zodat ik m’n orgasme kan verlengen. Dat kan dus niet met deze ROMP Beat, maar de prijs van deze toy én het feit dat de trillingen dus echt goed zijn (voor die prijs) maken dat ik vergevingsgezind ben over het ene knopje.

Conclusie

Ik weet niet hoe ze het voor elkaar hebben gekregen, maar het motortje van de ROMP Beat, in combinatie met de vormgeving van de toy, de dikte van het siliconen, geen idee, zorgen voor écht goede trillingen! Echt diep! Echt loom! Echt lekker! Zeker in de laagste standjes! Ik vergeef dan meteen het feit dat ik het hele menu door moet scrollen om bij een bepaald standje te komen, want hé, voor slechts € 24,95 heb je een hele toffe XL bullet vibrator in knalkleurtjes!

DE ROMP BEAT KOOP JE HIER (€ 24,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.