SEX TOY TEST #91: MINI G-SPOT VIBRATOR

Naam: Mini G-Spot vibrator
Producent: Fifty Shades of Grey-collectie
Prijs: € 27,95
Formaat: 130 mm lang, 25 mm breed
Batterijen/oplaadbaar: 1 x AA-batterij
Waar te koop: Maanzin.nl
Het verkooppraatje: ‘Speciaal gebogen om één van jouw meest gewenste plekjes te stimuleren.’
Is dat ook zo? Hij mag van mij wel groter.
Aantal punten: 6/10

Dit is een afbeelding van fifty shades of grey gebogen vibrator

Ik was al een tijdje teruggekomen van mijn initiële afkeer van de producten uit de Fifty Shades of Grey-collectie. Het zijn dan wel niet de allerbeste seksspeeltjes die er te koop zijn en ik blijf dat logootje erop stom vinden; ze zijn wel allemaal zwart, sexy en het zijn ook weer niet de allerslechtste speeltjes.

Deze mini G-spot vibrator is, zoals de naam al doet vermoeden; mini. Wanneer je ‘m inbrengt, dan komt-ie wel tegen je G-spot aan (dat ietwat geribbelde plekje bovenin, binnenin je kutje, op ongeveer 1 vinger diep). Je hebt alleen niet zoveel houvast meer als je de vibrator helemaal naar binnen hebt geschoven; je moet ‘m dan tussen 2 vingers vasthouden en een beetje op en neer bewegen en wat harder tegen je G-spot aanduwen. Beetje lastig.

De oplossing hiervoor is natuurlijk dat je door je partner laat vasthouden, maar die is niet altijd in de buurt. Je scrollt door de 7 verschillende vibratie-patronen door de knop aan de onderkant van de vibrator. Wanneer je deze knop een paar seconden lang ingedrukt houdt gaat-ie uit. Een feature die ik altijd erg prettig vind. Bij sommige vibrators moet je eerst het hele tril-menu door voordat je ‘m uit kunt zetten.

Dit is een afbeelding van tumblr inline mleunivu0m1qz4rgp

De trillingen vallen mij, voor een speeltje dat het doet op 1 AA-batterij, eigenlijk niks tegen. Ze zijn uiteraard niet superhard (het is immers geen Hitachi), maar voor zo’n mini-dingetje doet-ie goed z’n best. De trillingen zijn ook te voelen door het hele speeltje, dus het siliconen geleidt goed (sommige speeltjes willen op het topje nog wel eens heel zachtjes trillen en aan de basis (daar waar het motortje zit) heel hard.

Die trillingen kun je dus tegen je G-spot aan laten trillen, maar voor een G-spot-orgasme (of spuit-orgasme) heb ik persoonlijk toch echt wat hardere trillingen en een in het geheel wat hardere aanpak nodig. Maar als opwarmertje tegen je clitoris, is het echter wel een leuk dingetje. En vrouwen, meisjes, moeders, oma’s die willen experimenteren met hun G-spot slaan meteen 2 vliegen in 1 klap. Al mag het allemaal wat groter.

DE MINI G-SPOT VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 14,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.