VIBRATOR REVIEW #225: ROCKS-OFF BAMBOO

p.s. Deze Rocks-Off Bamboo is niet meer te koop, de linkjes zullen daarom naar een vergelijkbare sekstoy gaan!

Naam: Bamboo
Producent: Rocks-Off
Prijs: € 18,15
Formaat: 100 mm x 16 mm
Batterijen/oplaadbaar: 1 x AAA-batterij (meegeleverd)
Het verkooppraatje: ‘Discreet en elegant met een vleugje van absolute klasse, zal de 10-speed Bamboo de zintuigen ontsteken en alle echte genieters voldoen.’
Is dat ook zo: Ik vind ‘m eigenlijk niks tegenvallen
Score: 8

rocks off bamboo

Ik kreeg onlangs een doosje met allerlei leuks opgestuurd van het Engelse merk Rocks-Off. Niet echt een superbekend merk in Nederland, ook niet echt een superchique merk (zoals LELO of Je Joue) en ook niet innovatief en sportief (zoals Fun Factory), maar meer, ehm, stoer? Een beetje de Coolcat onder de sekstoy-merken. Leuke prijzen, strakke vormgeving en niet al te ingewikkelde verpakkingen. Ze lijken zich vooral te richten op de jeugd / jong volwassenen, gezien de vormgeving van de site (met allemaal stoere modellen met tatoeages, zonnebrillen, piercings en studs) (een beetje Ed Hardy). Het is qua vormgeving niet echt mijn smaak, maar hé, ik ben al 39 (en ik voel me 18 qua geest en af en toe 80 qua lichaam)!

bamboo rocks off 2

Het eerste speeltje dat ik testte is de Bamboo in de kleur Rose Gold. En aan het gebruik van deze kleur zie je al meteen dat ze zich richten op de jong volwassenen, want Rose Gold, oftewel rosé goud is het helemaal (als ik de beautybloggers moet geloven die ik volg) (er komt binnenkort ook een iPhone in rosé goud uit). De Bamboo is trouwens ook verkrijgbaar in andere kleurtjes (zwart, roze, paars en lila), maar ik denk dat ze bij Rocks-Off toch wel een klein hitje in handen kunnen hebben met dit mini-vibratortje in deze kleur.

De Rocks-Off Bamboo is een vibratortje voor beautybloggers

De Bamboo is klein! Hij is 10 centimeter lang en 1,6 centimeter breed. Het is dus eigenlijk een lipstick-vibrator, een Pocket Rocket of een bullet-vibrator, maar dan anders. Of anders? Eigenlijk komt lipstick-vibrator toch wel het beste in de buurt, want de Bamboo ziet eruit als een superchique lippenstift. Kan zo in je handtas. Nu vind ik het zelf altijd stom als seksspeeltjes in de markt worden gezet met ‘past gemakkelijk in je handtas’ en ‘niemand ziet wat het is’ of ‘lijkt op een lippenstift’, maar het wordt misschien een keertje tijd dat ik me ook een beetje in anderen ga verplaatsen. Want; mijn handtas ziet er totaal chaotisch uit, met overal bonnetjes, papiertjes, veertjes, euro’s, tampons, visitekaartjes, boodschappenlijstjes en troep. Al gooi je een Europe Magic Wand in mijn handtas, dan nog valt het niet op, zeg maar (niet dat ik met een Europe Magic Wand over straat wil). Dus hoewel ikzelf totaal geen keurig opgeruimd handtasje heb met daarin een mobiele telefoon die qua hoesje matcht met m’n portemonnee kan ik me heel goed voorstellen dat er vrouwen zijn (ik wilde hier eigenlijk ‘meiden’ schrijven) die een Bamboo in hun handtasje meenemen als ze gaan stappen (want je weet maar nooit of je bij iemand in bed belandt en of diegene ‘het’ allemaal wel een beetje kan). En dan past je deze Bamboo Rose Gold dus gewoon hartstikke leuk bij je iPhone en je gewone lippenstift.

Kijk mij hier eens even een ontzettende glamoureuze productfoto voor jullie gemaakt hebben! Ik voel me nu bijna zelf helemaal een beautyblogger!

bamboo rocks off

Maar… het allerbelangrijkste is natuurlijk of de Bamboo het wel een beetje doet. Of je een beetje ‘bamboozled’ wordt als je ‘m gebruikt. Ik moet écht zeggen dat hij me helemaal niks tegenvalt. Hij trilt middels 1 AAA-batterijtje en ondanks dat (oplaadbare vibrators trillen over het algemeen harder) komen de trillingen goed door. Dit komt voornamelijk omdat de Bamboo gemaakt is van hard ABS-plastic (met dus een glimmend laagje nep-goud). Hard plastic geeft trillingen veel beter door dan siliconen. Okay, het is geen Europe Magic Wand en het is ook geen LELO Mona, maar het is een prima bullet vibratortje dat je er even bij kunt pakken als het niet lukt.

Door de afgevlakte kop (met nog wel zachte randjes) kun je precies je clitoris ‘platdrukken’ en daardoor komen de trillingen nóg beter door. De Bamboo heeft 10 verschillende vibratiestandjes waar je doorheen scrollt door op het knopje onder te drukken. Als je dat knopje 3 seconden ingedrukt houdt, dan gaat de Bamboo uit. Het zijn niet echt hele denderende vibratiepatronen (beetje saai) en het zijn ook absoluut niet de meest diepe trillingen, maar zeker niet oppervlakkig en zeker niet yukiyuki! Als hij steady trilt, dan is best het een pittig ding.

Waarom ik vooral zo enthousiast ben over de Bamboo is de prijs. Hij kost slechtst € 18,15! En dat is geen geld voor een krachtig mini-vibratortje dat er ook nog eens zo chique uitziet. Echt niet. Z’n uiterlijk is okay, het materiaal is okay (lichaamsveilig), hij is waterproof (dus ook gemakkelijk schoon te maken), de trillingen zijn best leuk en hij is dus goed te betalen voor jonge meiden (ja, ik gebruikte het woorden ‘meiden’) (ik had hier ook ‘beautybloggers’ kunnen schrijven). Zeker geen miskoop dit!

DE ROCKS BAMBOO ROSE GOLD IS HIER TE KOOP (€ 18,15) >>

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Wat een heerlijke review! Ik moet lachen om je beautyblogger-verhaal… ik vind de foto leuk gedaan zo met een roze veertje op wat de binnenkant van een dromenvanger moet worden.
    Ik ben een beelddenker… ik zie je al lopen met een giga-handtas met daarin de Europe Magic Wand… terwijl de 3-meter snoer eruit hangt en vrolijk achter je aanhobbelt….

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.