NOG MEER CONCURRENTIE IN DE WAND MASSAGER-WERELD

Ik kreeg een mailtje uit Amerika… Of ik jullie, mijn lieve lezers, even op de hoogte wilde brengen van het feit dat er weer een nieuwe wand massager op de markt is, een wand massager die (net als alle andere wand massagers) de concurrentie aangaat met de Hitachi Magic Wand (momenteel dus te koop onder de naam Magic Wand, want Hitachi wilde niet meer dat hun merknaam gekoppeld werd aan een vibrator). Het is de UK Wand Massager.
uk wand
Hij kost £ 79,95 bij www.ukwand.co.uk (omgerekend zo’n 110 euro) en hij wordt gratis verstuurd (altijd fijn). Hij heeft 10 standjes (waaronder ook een paar vibratiestandjes) en het ziet er allemaal heel goed uit (en je kunt ook een G-spot-attachment kopen voor £ 14,95) (20 euro). En… het mannetje uit Amerika mailde ook nog dat hij nóg een site heeft, www.euro-wand.com, speciaal voor Amerikaanse vrouwen die graag die UK Wand Massager willen kopen, zodat ze ‘m kunnen gebruiken als ze op reis gaan naar Europe. Ik wil deze informatie uiteraard graag met jullie delen, no problem, maar jullie gaan deze vibrator natuurlijk helemaal niet bestellen voordat ik ‘m aan een uitgebreide test heb onderworpen! Ik heb het mannetje uit Amerika inmiddels teruggemaild met de vraag of hij me er even 2 wilde sturen; eentje voor mij en eentje om als give away te gebruiken. Dus… hou m’n site in de gaten!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. J.T. schreef:

    Ik ga toch voor de (Hitachi) Magic Wand Original UNPLUGGED !! Beetje zoeken op ebay en verkoper vragen te declareren als een goedkoop prul van Eur 25 en je hebt hem ook voor 110 eurietjes in huis ……..
    en ben deze versie heb je ook meer standjes en patroontjes!

  2. J.T. schreef:

    ….jammer dat ze officieel niet buiten de VS verkocht mogen worden en dat daarom de prodcent ons ook geen testexemplaar wil sturen……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.