DILDO REVIEW #295: ROZE DILDO MET HANDVAT

Naam: Roze dildo met handvat
Producent: Easytoys Online Only
Prijs: € 22,95
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Formaat: maximaal 3,5 centimeter, minimaal 1,5 centimeter breed
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Met dit speeltje geniet je dubbel zoveel. De dildo is namelijk multifunctioneel: geniet van het smalle, zachte uiteinde of van het grote uiteinde met noppen. Dit speeltje is perfect voor beginners en gevorderden.’
Is dat ook zo? Helemaal niks mis mee.
Score: 7

roze dildo met handvast

Ik mocht al eerder een seksspeeltje uit de Easytoys Online Only-collectie testen van het mannetje van Easytoys.nl (dat was de Lily vibrator) en deze keer stuurde hij een (anaal)dildo uit diezelfde collectie met een niet zo heel erg creatieve naam; roze dildo met handvat.

Waar is die roze dildo met handvat voor bedoeld?

De roze dildo met handvat is, net zoals alle speeltjes uit de Easytoys Online Only-collectie verpakt in een soortement van plastic zak. Plastic zak openscheuren, speeltje eruit halen en de zak bij het plastic afval doen. Klaar. Minder afval. Minder verpakkingskosten. Het ziet er niet zo heel erg chique uit en ik zou dit speeltje ook niet aanraden als een cadeautje (want dan wil je toch met iets gezelligers aankomen, lijkt me), maar deze roze dildo met handvat kost dan ook maar € 22,95! Ik dacht zelf te maken te hebben met een anaaldildo, maar je zou ‘m ook kunnen gebruiken als ‘gewone dildo’, al is hij dan misschien wat ielig. Het dunne stukje heeft een bolletje van 2,2 centimeter breed en de rest is 1,5 centimeter breed. Het bredere stuk met de bolletjes is 3,5 centimeter op z’n breedst en daarna zo’n 2,5 centimeter. Zeker het dunne stukje is te iel (als je het mij vraagt) voor vaginaal gebruik, maar het geribbelde stuk, dat zou nog wel kunnen (en dan voel je ook nog wat). Ik heb deze roze dildo met handvat anaal gebruikt (en als ik iets eenmaal anaal heb gebruikt, dan ga ik ‘m niet nog een keer vaginaal gebruiken, ook al zou ik ‘m daarna met liters chloor schoonmaken).

De roze dildo met handvat in gebruik (dunne gedeelte)

Als je nog nooit iets anaals hebt geprobeerd, dan is dit speeltje zeker een leuk dingetje om mee te beginnen. Het dunne gedeelte is vergelijkbaar met een duim (het bolletje bovenop dan) en als je het bolletje eenmaal hebt ingebracht, dan voel je eigenlijk weinig van de rest. Wanneer je dit gedeelte op en neer beweegt, dan dient het gedeelte met de bolletjes dus als handvat (en vice versa). Heel handig. Het dunne gedeelte is alleen wel wat te flexibel. Je kunt ‘m wel op en neer bewegen, maar ‘m helemaal eruit halen en ‘m er dan weer in stoppen, dat gaat niet echt gemakkelijk. Dan flapt-ie om. Maar voor een zachte anaalmassage is-ie prima.

roze dildo dun gedeelte

De roze dildo met handvat in gebruik (bredere gedeelte)

Het brede gedeelte van deze dildo, het gedeelte met de bolletjes dus, is geschikt voor beginners (zeker als je eerste even met het dunne gedeelte hebt gespeeld), maar ook voor wat meer gevorderden (echte anaalfans zullen waarschijnlijk zelf betere en grotere speeltjes in hun nachtkastje hebben liggen) (en ook een gemiddelde pik is groter). De bolletjes zijn een leuke (en lekker voelende) toevoeging. Wel voldoende glijmiddel (op waterbasis) gebruiken uiteraard!

roze dildo breed gedeelte

Schoonmaken van de roze anaaldildo met handvat

Je kunt deze roze dildo met handvat in principe gewoon schoonmaken met water en zeep en eventueel wat toycleaner, eigenlijk precies hetzelfde als je met je vaginale toys doet. Maar op de een of andere manier (en ja, dat is psychisch en ligt aan mij) wil ik m’n anaalspeeltjes altijd extra grondig schoonmaken. Dus die was ik eerst af met zeep, beetje boenen en dan in een pan met kokend water om alle bacteriën écht te doden. In principe zou water, zeep en antibacteriële toycleaner echt voldoende moeten zijn hoor, maar nogmaals; het is iets psychisch. Denk vooral niet dat ik verder zo ontzettend netjes of hygiënisch bent, want ik ben eigenlijk een ontzettend slechte huisvrouw. Alleen m’n anaalspeeltjes maak ik dus zo goed schoon en misschien dat ik er daardoor nooit zo’n zin in heb, in anaalspelletjes met toys dus, omdat ik het schoonmaken achteraf niet zo zie zitten. Dit is een eye opener voor mezelf trouwens en het lijkt me belangrijk hier psychische hulp voor te zoeken. Iets met EMDR. Geurtherapie. Rebirthing.

roze dildo met handvat

Conclusie

Helemaal niks mis mee, met deze ‘roze dildo met handvat’. Prima voor beginners, leuk als je al een beetje ervaring hebt, maar als je veel ervaring hebt (of dus gewoon ‘wel wat gewend bent’, dan vindt je er waarschijnlijk niet veel aan. Het enige minpuntje is eigenlijk de kleur (ja, en ik ben zelf zo stom geweest om een roze aan te vragen). Want hoewel het er natuurlijk allemaal keurig netjes en fris aan toe zou moeten gaan als je met anale seks bezig bent, is dat vaak niet zo. En daarom voelt een zwart seksspeeltje voor mij dan toch iets prettiger dan een roze exemplaar. Maar ik heb sowieso liever zwarte toys dan roze. Dit minpuntje is heel gemakkelijk op te lossen, want… ze verkopen ook een zwarte dildo met handvat! Precies dezelfde! Voor precies dezelfde prijs en in precies eenzelfde zakje.

DE ROZE DILDO MET HANDVAT IS HIER TE KOOP (€ 22,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. laykam schreef:

    Ziet er ook uit alsof je er wat soft sm mee kan doen met dat handvat. Hij swiept vast lekker tegen een kont aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.