MOOISTE KUT-VERKIEZING

Oh! For! Fuck’s! Sake! Je moet wat, tegenwoordig, om je seksspeeltjes aan de man of vrouw te brengen. Brian Sloan, de man achter de Autoblow (dat is een masturbator waar mannenspeeltjes-tester J.T. nogal ontevreden over was) (lees zijn review: BOY TOY REVIEW #196: AUTOBLOW 2), vindt het de hoogste tijd dat het mooiste kutje van de wereld wordt verkozen. Want de 100.000 bullshit verkiezingen waarbij het draait om de gehele schoonheid van de vrouwen (of baby’s, meisjes, tieners) (Toddlers & Tiaras) (kots) zijn natuurlijk niet genoeg! Neen, de vrouw kan nu mooi gereduceerd worden tot datgene waar het allemaal om draait; haar kut.

Wat een mooi kutje is, daar moet Brian Sloan nog achter komen. Tijdens zijn ‘first ever vaginal beauty pageant’ (check de site: www.vaginalcontest.com) (liever niet) (er zijn dus echt vrouwen die hieraan meedoen) hoopt hij op een hoop inzendingen die hij (met you, the people) (kots) zal beoordelen op diverse kwaliteiten. Check het filmpje hieronder, want het is om te janken! Een kut wordt vergeleken met een oester. Of een mossel, daar wil ik vanaf zijn. En daarna pakt hij ook nog wat plakjes kalkoenfilet, of kipfilet, daar wil ik vanaf zijn, om te demonstreren hoe een kut eruit zou kunnen zien; met flapjes of zonder flapjes. Ze zijn dus op zoek naar pornoactrices. Of webcam-modellen. Of gewoon een, let op, ‘vaginally gifted person’. Zucht.

Als hij het mooiste kutje heeft gevonden, dan krijgt de eigenaresse van dat kutje een ticket naar Los Angeles waar ze haar kutje door een 3D-scanner kan laten gooien. En… de allermooiste prijs is natuurlijk dat HAAR kut wordt gebruikt als sleeve voor de allernieuwste masturbator uit de fabriek van Brian Sloan. Wie wil dat nou niet! Je krijgt ook nog $ 5.000,- prijzengeld. Oh! En… een kroon voor je kut! Ik herhaal; EEN KROON VOOR JE KUT!

vaginal crown

Altijd al willen hebben.

 

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Ier schreef:

  Wat een debiel. De verkoop van zijn sleeve zal wel niet zo goed lopen, ook.

 2. jack schreef:

  Stiekem even gekeken, maar er zit geen mooie kut tussen! Van de 100 is er werkelijk geen één met haar? Het lijken allemaal kleine meisjes. Maarja, ieder zijn Eigen smaak natuurlijk.

 3. Ben schreef:

  Wat een kutwedstrijd.
  (Ja hij is heel makkelijk, iemand moest hem maken dus offer ik mezelf wel op ;) )

  Het gaat er mij niet om hoe het eruit ziet, als het maar doet wat het moet doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.