RABBIT VIBRATOR REVIEW #213: NEXUS BISOUS

Naam: Bisous
Producent: Nexus
Prijs: € 119,50
Formaat: 220 mm x 35 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Het verkooppraatje: ‘De vibrator heeft een modern ontwerp met een krachtige gebogen draaiende as die zachtjes om jouw G-Spot heen wervelt voor heerlijke prikkelende sensaties. In combinatie met zijn 6-functie-clitoris stimulator zal Bisous je geest openen voor een levenslange ongeremde gelukzaligheid.’
Is dat ook zo: Whaaaaaaaaaaa! De productbeschrijvingen van vibrators worden steeds leuker! ‘Levenslange ongeremde gelukzaligheid’, hahahaha! Maar ik vond de Bisous best lekker, bijna briljant…
Score: 9

nexus bisous

Ik was enorm verbaasd toen ik tijdens de unboxing van een pakket van Nexus óók een seksspeeltje voor vrouwen tegenkwam. Want Nexus is een merk (uit de U.K.) dat zich voornamelijk richt op mannen met een aantal geweldige prostaat massagers (check de reviews van J.T: BOY TOY REVIEW #201: NEXUS RIDGE RIDER (die kreeg een 8) en BOY TOY REVIEW #193: NEXUS REVO STEALTH (die kreeg zelfs een 10)! En ik… ik kreeg de Nexus Bisous; een rabbit vibrator die niet alleen vibreert, maar ook roteert. En… de Nexus Bisous is leuk en ik denk dat hij zelfs een permanent plekje in m’n nachtkastje gaat krijgen (want, there is allways room for more).

De Nexus Bisous wordt geleverd in een best wel chique hard kartonnen doos. De Nexus Bisous ligt in een met fluweel bedekt plastic bedje en als je dat bedje eruit haalt vindt je de gebruiksaanwijzing, de USB-oplader en een fluwelen zakje om de Nexus Bisous in te bewaren. Tot zover niks dan lof! De Bisous zelf ziet er ook geweldig uit; strak vormgegeven en gemaakt van high quality 100% bodysafe siliconen (met een ABS-plastic handvat). Het siliconen voelt glad en zacht aan en met voldoende glijmiddel (op waterbasis) kun je hem gemakkelijk inbrengen. Het siliconen trekt trouwens wel gemakkelijk stof en haartjes aan, dus je ‘moet’ de Bisous echt opbergen in het meegeleverde zakje en ‘m voor gebruik even afspoelen onder de kraan (maar hé, dat zou je eigenlijk altijd bij al je seksspeeltjes moeten doen).

nexus bisous 2

De Nexus Bisous roteert en vibreert

Je laadt de Bisous op middels het bijgeleverde USB-kabeltje. Als je ‘m 2 uur aan de oplader hangt, dan kun je er met gemak 4 uur lang mee aan de slag en dat lijkt me ruim voldoende voor een paar avonden plezier! De Bisous is dus een rabbit vibrator, wat betekent dat je zowel stimulatie in je kutje (dus op je G-spot) als op je clitoris krijgt, maar wat de Bisous tot een unieke rabbit vibrator maakt is dat de staaf (die je inbrengt) niet vibreert, maar roteert. En deze feature is aan de ene kant briljant, maar ook een beetje irritant (voor vrouwen die dus graag een vibrerende staafvibrator willen en van snelle actie houden) (zoals ik).

Hij zit perfect

Laat ik eerst even melden dat ik vooral verbaasd ben over de pasvorm van de Nexus Bisous, want nadat ik ‘m had ingebracht, rustte de clitoris stimulator perfect, maar dan ook perfect op mijn clitoris. Dit zou aan mijn anatomie kunnen liggen, maar ik heb over deze positieve eigenschap bij meerdere sextoy testers gelezen. Bij andere rabbit vibratoren is het vaak even afwachten waar de clitoris stimulator precies terechtkomt en vaak moet je de vibrator zelf in een bepaalde stand houden om ervoor te zorgen dat alles precies het juiste plekje raakt. De Nexus Bisous raakt in 1 keer precies alle goede plekjes. En hoe! Dit komt doordat de clitoris stimulator stevig is aan de bovenkant, maar volledig flexibel aan de onderkant. Je kan ‘m dus echt in een hoek van 90 graden op de staaf zetten. Awesome (en hierdoor; one size fits almost all)! En… hoe de Bisous het doet, doet-ie het, maar je kan ‘m handsfree gebruiken, want hij blijft gewoon op z’n plek zitten als je ligt (en eenmaal een lekker vibratiestandje hebt gevonden).

nexus bisous 4

Hij trilt prima

Ook de trillingen van de clitoris stimulator hebben me verbaasd. Ik had niet verwacht dat de Bisous zo diep zou trillen (het is immers toch het eerste vrouwenspeeltje dat ze bij Nexus hebben gemaakt en dat ze verstand van mannenspeeltjes hebben wil niet meteen zeggen dat ze ook verstand van vrouwenspeeltjes hebben). Maar de trillingen zijn diep en lekker! Zeker klaarkom-materiaal! De Nexus heeft trouwens 10 (!) verschillende vibratie-patronen en die zijn allemaal lekker, al had ik af en toe wel het verlangen naar NOG diepere trillingen (zoals bijvoorbeeld van m’n Europe Magic Wand), maar dit kan aan mij liggen (en met ‘kan’ bedoel ik; dit ligt aan mij). Ik neem vaak niet echt de tijd voor een soloseks-sessie (en ja, dat zou ik juist wél moeten doen, I know) en wil vaak snel, snel, snel. Maar de Nexus Bisous is een speeltje om rustig van te genieten, je ook rustig te laten meevoeren door de trillingen en… de rotaties.

De staaf van de Nexus Bisous roteert

De staaf van de Bisous, dus het gedeelte dat je in je kutje brengt roteert. Hij vibreert niet. En dit is eigenlijk mijn enige minpuntje van de Bisous. Ik had zelf graag gezien dat de staaf zowel zou vibreren als roteren, maar… ook hier geldt; ik neem over het algemeen niet genoeg de tijd om te genieten van de wat subtielere speeltjes. Want de rotaties van de Bisous zijn dus subtiel. Je kan de staaf wel op 2 snelheden laten roteren, maar het blijft een heel subtiel gevoel tegen je G-spot aan (en ja, daar komt hij ook precies tegenaan). En hoewel het een subtiel gevoel is; het is wel lekker subtiel. Het toffe is; je kunt de rotaties van de staaf en de vibraties van de clitoris stimulator afzonderlijk van elkaar aan- of uitzetten.

nexus bisous 3

De knopjes van de Nexus Bisous

Hulde! Hulde! Hulde voor de aan- en uitknop van de Nexus Bisous! Met 1 knop zet je ‘m aan. En met dezelfde knop zet je ‘m uit. Niet even 3 seconden ingedrukt houden, maar bam, in 1 keer uit (als je dat wil). Met de 2 andere knopjes regel je de vibratiepatronen van de clitoris stimulator en de rotaties van de staaf. Easy does it!

Het allergrootste pluspunt (als je het mij vraagt)

Ik heb dus echt de tijd genomen om van de Nexus Bisous te genieten (en dat dan een paar keer achter elkaar, verdeeld over meerdere dagen). Ik zat me soms te ergeren aan de subtiliteit van de rotaties, of het niet harder (dieper) kunnen van de vibraties, maar… en dan hier echt de allergrootste maar; het orgasme dat ik uiteindelijk kreeg door de Nexus Bisous is waanzinnig!! Normaal gesproken wil ik een vibrator meteen uit of weg hebben zodra ik een orgasme heb gekregen of nog aan het hebben ben. Ik kan dan geen vibraties meer op m’n klit verdragen (en met mij meerdere vrouwen) en ook vind ik het op dat moment niet lekker om trillingen in m’n kutje te hebben. Maar! De roterende staaf van de Nexus Bisous is juist wél ontzettend lekker tijdens een orgasme en zorgt juist voor een verlenging van m’n orgasme! En… ik krijg hierdoor met de Nexus Bisous een veel heftiger orgasme dan met welke andere vibrator dan ook (ik moest wel even tijdens m’n orgasme de trillingen op m’n klit uitzetten, maar dat handigheidje had ik snel door). Yep, dat is wel een OMG waard!

Mocht er een Nexus Bisous 2 op de markt komen, dan zou ik het leuk vinden als die wél een staaf had die zowel kon roteren als vibreren (voor als je toch wat harder, faster, stronger bezig wil zijn). Maar de Bisous is wat mij betreft een ontzettend goed geslaagd eerste vrouwenspeeltje van het merk Nexus. Het is dus geen speeltje waarmee je even een quick orgasme fixt, maar waar je echt even de tijd voor moet nemen. En die tijd is hij dubbel en dwars waard.

DE NEXUS BISOUS IS HIER TE KOOP (€ 119,50) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. J.T. schreef:

    Als ik het zo lees gebruiken ze hier bij Nexus dezelfde techniek als in hun Revo series. Dus in dat geval betwijfel ik of ze de staaf ooit gaan laten vibreren. En ik weet ook niet hoe dat met de G-spot zit (?!?!) maar met de P-spot is het inderdaad zo; Neem je tijd en laat de Revo (in dit geval dus de Bisous) zijn werk doen. Kost misschien wat meer tijd maar de beloning is er ook naar….. Misschien dat ze ook nog een x een versie van de Bisous uitbrengen met remote…. nog makkelijker om je te focussen op het gevoel, terwijl je toch simpel hem kan blijven bedienen…… to be continued?!?!

    • Luna schreef:

      Je hebt helemaal gelijk; dit is een speeltje waar je echt de tijd voor moet nemen… de beloning is er inderdaad volledig naar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.