WOMANIZER: DÉ VIBRATOR UIT BNN’S SPUITEN EN SLIKKEN

Gisteren zat ik helemaal klaar voor de eerste aflevering van BNN’S programma Spuiten en Slikken, want J.T. had me getipt dat die aflevering, onder andere, over seksspeeltjes zou gaan. En… dat was ook zo! Een stelletje zou gedurende de hele uitzending een aantal sekstoys gaan testen en aan het einde van de show gaan vertellen wat ze ervan vonden. Ze vonden er wat van; allemaal niet echt heel bijzonder(ze testen een soort paars plastic bondagetouw, zwart bondagetape (die vonden ze nog wel leuk), een cockring (mwaah) en een duo-vibrator waarvan de trillingen nogal matig waren). Gelukkig was er ook een seksexpert aanwezig die het graag even over haar favoriete speeltje wilde hebben; de Womanizer vibrator!

spuiten en slikken bnn seksspeeltje 1

Mooi, dacht ik, eindelijk goede aandacht voor deze geniale vibrator op luchtdruk! Hoe meer vrouwen er eentje op hun nachtkastje hebben liggen hoe beter! Maar… helaas kon de seksexpert (Myrthe van Nachtkastje.nl) door de snelheid van het programma of door de onwetendheid van Geraldine Kemper over dit onderwerp niet genoeg (amper iets!!!) over de Womanizer vertellen en dat is gewoon bloody fucking jammer! Wederom een gemiste kans op nationale tv om volk en vaderland (en vooral; de jeugd) goede voorlichting te geven over GOEDE seksspeeltjes!

bnn spuiten en slikken womanizer

Geraldine zette de Womanizer op haar neus ‘want dat is toch de manier hoe je een seksspeeltje moet testen?’ Nee, Geraldine, een seksspeeltje test je tegen je klit of in je kut! En je neus is inderdaad een lichaamsdeel dat veel gevoeliger is dan bijvoorbeeld je hand of been, maar heb jij wel eens iets LEKKER tegen je neus voelen trillen? Dat je dacht van; laat ik dit ding er maar eens de hele dag tegenaan houden, want het voelt heerlijk? Nou dan. In principe is je neus gevoelig voor de trillingen van alle vibrators, zelfs de minst intense, maar het is absoluut geen garantie dat een sterk trillende vibrator tegen je neus ook lekker is op je klit. Integendeel. Het is een goedkoop trucje van vibrator-verkopers. Daarnaast; de Womanizer trilt niet, maar hij zuigt je clitoris vacuüm. Een heel andere sensatie op je klit. En op je neus.

womanizer nieuw

Maar… de Womanizer is dus dé vibrator sensatie van 2014! Hij staat bij mij op nummer 1 in mijn TOP 10 VAN DE BESTE VIBRATORS / SEKSSPEELTJES VAN HET JAAR 2014, maar hij is ook helemaal geweldig om in 2015 te gebruiken! Je kunt mijn review hier lezen: SEX TOY REVIEW #190: WOMANIZER. En je kunt mijn vlog hier bekijken: VLOG: REVIEW WOMANIZER VIBRATOR. Dit seksspeeltje is dus écht wel even wat meer aandacht waard dan een giechelige voetnoot in een verder supertof en informatief programma.

DE WOMANIZER VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 159,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Stel1987 schreef:

    Wij hadden het ook gezien, besteed er dan geen aandacht aan zijden wij al! Want welke ring die gast nu had was er geen eens uit te halen!!!

  2. J.T. schreef:

    maar voor een ring koop je ook alleen de JNaja …. ;-) maar die had die gast vast niet om…..

  3. Ier schreef:

    Wat een doos :) Is bij BNN sowieso toch altijd een beetje truttig? Volgende keer als publiek bij het programma zitten en dan ingrijpen, Luna ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.