IK HAAT DE VIBRERENDE TEDDYBEER ‘TEDDY LOVE’

p.s. De Teddy Love Vibrator is (THANK GOD) niet meer te koop!

Het is tijd om zachtjes te gaan huilen. Of misschien wel heel erg hard trouwens, want de Teddy Love, een vibrator in de vorm van een teddybeer, de vibrator waarover ik vorig jaar nog zo vol afschuw over schreef (TEDDY LOVE, DE FOUTSTE VIBRATOR EVER), de vibrator die ze vorig jaar door middel van crowdfunding op de markt wilden brengen, de vibrator waarvan ik dacht dat dat nooooooooit zou lukken, nou, die vibrator…

teddy love vibrator

Begin dit jaar op de markt gekomen. Hoe dan! Vertel me, hoe dan!!! ?? Ik kan online nergens terugvinden dat dit werkelijk smakeloze product ook daadwerkelijk door middel van crowdfunding op de markt is gekomen, maar er zullen vast wel investeerders geweest zijn die dachten; goh, wat een GOED idee, laat ik daar eens even wat eurootjes inpompen! OMG! WTF! En om het allemaal nog veel erger te maken én om meteen maar even duidelijk te maken dat de hele award-industrie in seksspeeltjesland geen ene ruk voorstelt; de Teddy Love is genomineerd voor 4 XBiz awards en 2 AVN awards. Ik vind niet snel iets een schande, maar de Teddy Love komt toch wel dicht in de buurt! Een seksspeeltje dat niet alleen een beetje lijkt op een stuk kinderspeelgoed, maar gewoonweg een kopie van een stuk kinderspeelgoed is, een speeltje dat het doet op 3 AA-batterijen, een speeltje met luidruchtige én zwakke trillingen, een speeltje dat gemaakt is van poreus materiaal (de neus is dus van TPR) en een speeltje dat voor voor de rest voor 99% bestaat uit pluche dat je niet in de wasmachine kunt gooien en waar je dus niet even lekker overheen kunt squirten is genomineerd voor een ‘Outstanding Product for Women’-AVN Award?? Huil!

Maar, wacht, het wordt nog leuker en leuker, want de mannetjes achter deze vibrerende teddybeer durven zichzelf ook nog te vergelijken met Henry Ford en zijn uitvinding van de auto: “Just remember this is a paradigm shifting product that is revolutionizing the way women look and use sex toys. Henry Ford shared his thoughts on innovation and was quoted as saying if I asked people what they wanted they would have said a faster horse and we would not have invented the automobile.” Hahahaha!

Maar het kan NOG leuker! Ze vergelijken zichzelf en de Teddy Love ook nog eens met Steve Jobs en Apple: “Basically, the same thing was shared by Steve Jobs when Apple invented the iPhone, iPad, and other Apple products. It is this entrepreneurial affinity that drives creativity and innovation and that sustains economic growth. Providing creative solutions to challenges that one may not have been aware of, is the essence of innovation.” Hahahaha!

Niet serieus te nemen, dit soort grootheidswaanzin. En ik lach wel, maar het is eigenlijk écht om te janken.

DE TEDDY LOVE IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Waarmee maar weer eens bewezen is dat heel veel mannen geen idee hebben wat vrouwen nu echt lekker vinden…… man o man…… Als het zou helpen kunnen we die beren dan stukslaan op hun hoofd?

 2. Norah schreef:

  Oh my gosh… Wat errúg! En voor die prijs, ook nog. Ik geloof dat ik niet eens semi-blij zou kunnen zijn als ik dit cadeau zou krijgen.

 3. Maaike schreef:

  Neeeeh! Dit meen je niet?! Luna ik huil met je mee! Dat er uberhaupt mannen zijn die denken dat vrouwen geil worden van een teddybeer vind ik al erg genoeg, maar dat dit dan ook nog op de markt word gebracht… Shocking!

 4. Stout_besigheid schreef:

  **facepalm**

  Ik weet dat er best veel meisjes zijn die in hun ontluikende tienerjaren zich weleens op hun teddybeer hebben klaargereden, maar voor iedereen die niet aan ageplay doet zou ik dot toch echt ten zeerste afraden. Zelfs als cadeautje op een vrijgezellenpartij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.