GAST REVIEW: VIBE THERAPY PINNACLE

En weer zo’n fijne gast review van een speeltje dat ik nog niet kenden; de Pinnacle van Vibe Therapy! LR testte ‘m en laat jullie (en mij) weten wat ze ervan vond! En… met deze review maakt ook zij kans op de LELO Tiani 24 K (lees HIER nog even de voorwaarden) (dus; schrijf mee!!!).

Naam: Vibe Therapy Pinnacle
Producent: Vibe Therapy
Prijs: toen € 74,99 (voor mij 30 euro in de aanbieding), maar nu bij Misssteel.nl voor € 54,95
Formaat: diameter buitenkant 3,3 cm en lengte 15,5 cm
Batterijen/oplaadbaar: batterijen 3x AAA
Verkooppraatje: ‘Deze uitnodigend mooie vibrator vibreert in alle stilte.’
Is dat ook zo? Stil? Niet echt, en zeker niet bij de rotaties.

vibe therapy pinapple

Vol spanning stapte ik voor het eerst een seksshop binnen. Ik was pas net aan het experimenteren op het gebied van seks en had, eerlijk is eerlijk, nog noooooit een vibrator vastgehad. Klamme handjes en rode oortjes kreeg ik ervan! Ik had online een leuke gezien om mee te beginnen (dacht ik!), maar de verkoopster raadde dat goedkope speeltje niet aan. Ik wilde iets roterends proberen, waarbij tegelijkertijd wel m’n clitoris gestimuleerd zou worden. Ik kan niet vaginaal klaarkomen helaas. Tenminste, dat is me nog niet gelukt. Gelukkig was er een soort van sale (lucky me!), waardoor verschillende modellen van Vibe Therapy voor ongeveer 30 euro in de schappen lagen! Een heel fijne prijs voor een eerste vibrator die wel aangeraden werd. De Pinnacle bevatte, volgens de verkoopster, geen weekmakers en had met zijn 15,5 cm een mooi ‘ergonomisch’ design. Als een kind zo blij stapte ik 5 minuten later de deur uit met mijn eerste vibrator.

Ik kon bijna niet wachten tot ik de (best wel mooie) doos opende. Gelukkig had de verkoopster me een gratis setje batterijen gegeven, zodat ik direct aan de slag kon. Ik had nog niet veel vergelijkingsmateriaal, maar natuurlijk wel een eerste indruk. Het lavendelpaarse siliconen materiaal voelde vrij zacht aan, maar ik vond het plastic handvat wel wat goedkoop ogen. De schacht van de vibrator was hard, maar de top en het gedeelte wat de clitoris stimuleert, waren flexibel.

vibe therapy pinnacle verpakking

Een paar spannende filmpjes opengezet, glijmiddel erbij, deurtje op slot en de eerste ervaring kon beginnen. In eerste instantie gebruikte ik alleen de vibratie-functie, welke vrij divers is. De eerste 3 standjes zijn continu getril, de eerste wat zacht en de derde lekker hard. Ik vind dat persoonlijk heel fijn wanneer ik bijna aan mijn orgasme zit. Daarna een aantal stokkende of opbouwende trillingen, welke vooral heel lekker zijn als je gewoon nog even jezelf wilt verwennen. In totaal 6 standjes.

Om terug te komen op mijn eerste ervaring weer: de rotaties van de staaf van de Pinnacle. Ook hier waren verschillende standen te kiezen, van langzaam naar sneller. Persoonlijk vond ik het geluid bij de rotaties nogal storend en deze functie heb ik dan ook niet heel lang gebruikt. Dit kon ook niet want na drie verwensessies was deze optie stuk! Ik heb geen idee hoe het kwam, want hij is ook nog gewoon waterdicht. Maar goed, niet echt een topper, wel leuk om mee te beginnen. Ik zat tenminste heel snel en vaak aan mijn hoogtepunt, iets wat mij niet vaak overkwam. Ik en deze vibrator waren lange tijd onafscheidelijk.

vibe therapy pinnacle vibrator

Maar goed, om jullie een duidelijke indruk mee te geven, hieronder voor de twijfelaar een kort overzichtje van de pluspunten en de minpunten!

De pluspunten: divers vibratiepatroon, fijn materiaal, makkelijk schoon te houden en waterbestendig!
De minpunten: goedkoop ogend handvat en de rotatie-optie was snel stuk…

Soms, als ik even nostalgisch, maar opgewonden ben, pak ik deze nog wel eens uit mijn nachtkastje om me weer even als de sekstoy-maagd te voelen die ik in het verleden was!

DE VIBE THERAPY PINNACLE IS HIER TE KOOP (€ 54,95) >>

Lieve LR! Dankjewel voor je review! Vibe Therapy is niet 1 van mijn favoriete merken en het feit dat de rotatiefunctie bij jou al zo snel kapot ging zegt mij eigenlijk genoeg. Maar… 30 euro is natuurlijk wel een hele leuke prijs voor een eerste vibrator!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Josje schreef:

    Leuke review! Ik heb deze ook (of althans… Zijn broertje;)). Nooit heel enthousiast over geweest ook… Maar hij leek veel te kunnen! Tof om iemand anders ervaring te lezen :)

    • LR schreef:

      Haha was bij jouw de rotatiefunctie ook zo snel stuk! Ja in eerste instantie was ik er heel tevreden mee, nu weet ik ook wel beter :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.