SEX TOY REVIEW #267: GRING VINGER VIBRATOR

Naam: Gring
Producent: FunToys
Prijs: € 39,95
Formaat: 4 x 3 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Materiaal: siliconen
Verkooppraatje: ‘Maak je vinger nog leuker met de Gring! Deze compacte neon roze vinger vibrator staat garant voor een heerlijk voorspel tussen de lakens.’
Is dat ook zo? Voor voorspel is-ie zeker leuk
Score: 8

gring fun toys

Ik heb het niet zo op vingervibrators. Ik vind ze te klein. En ze zitten vaak te strak (bij mij) (en dus al helemaal bij hem). En omdat ze te klein zijn hebben ze vaak ook niet zoveel power en ik ben nogal een powerqueen, kuch. Maar… dat is ook omdat ik vibrators over het algemeen gebruik als tool om klaar te komen als ik alleen ben. Als ik met mijn man ben, dan heb ik eigenlijk wel genoeg aan hem (lees; mijn handen vol) en als het dan eventueel niet lukt om klaar te komen dan pak ik er dus zo’n powertool bij.

De Gring gebruik je dus als een voorspel-speeltje

Het wordt tijd, echt de hoogste tijd, dat ik eens leer ontspannen. En dat geldt voornamelijk voor mijn gewone dagelijkse leven. Alles moet bij mij vlug, snel, actie, gehaast en druk. Het ligt aan m’n ADHD, I know, I know, en ik heb er ook mee leren leven, ik hoef er niet voor te worden behandeld, maar het zou toch goddomme wel een keertje fijn zijn als die radartjes in m’n hoofd zouden stoppen met draaien (niet voor altijd, maar gewoon een keertje). En dit probleem doet zich ook voor in de slaapkamer, want ook daar mag het voor mij vaak vlug, snel, actie, ga ik nou nog een keer klaarkomen of niet, godverdegodver? Okay, niet altijd, heus niet altijd, maar deze eigenschap maakt wel dat ik vaak de speeltjes die bedoelt zijn voor voorspel eigenlijk niet op de juiste waarde schat. Want dat is deze Gring; een seksspeeltje dat bedoelt is om te gebruiken tijdens het voorspel.

g ring verpakking

Leermomentje; ONTSPAN!!

De Gring moet ik dus niet zien als een speeltje waarmee ik een orgasme ga krijgen, maar als een speeltje dat mijn man om z’n vinger kan dragen terwijl hij me een uitgebreide massage geeft met massageolie en dan zo ondertussen ook nog een beetje zoenen en voelen en dat dan zo af en toe die Gring tegen m’n klit en schaamlippen aantrilt. Zoiets. En… als ik me toesta om hier dan ook uitgebreid (lees; ontspannen) van te genieten, dan is het nog een leuk speeltje ook! Echt! The journey is the destination, dat vergeet ik nog wel eens.

g ring inhoud

Perfecte pasvorm

De Gring past dus prima om mijn wijsvinger, maar ook prima om zijn wijsvinger, zonder te knellen en hij valt er niet zo gemakkelijk af. De knopjes zitten op de goede plek, zodat je ze met je duim kunt bedienen en hoewel je ‘m dus wel voelt zitten, zit hij niet echt vreselijk in de weg tijdens het vrijen, strelen, masseren (wat zeg ik; ik type dit stukje blind met de Gring om m’n wijsvinger en ik heb nog geen toets gemist). Hij heeft alleen maar ronde ‘hoeken’, dus je voelt nergens harde randjes als hij je lichaam raakt (waar dan ook). Eigenlijk alleen maar pluspunten. En zelfs nog meer pluspunten, want hij is ook nog eens oplaadbaar via een magneet-USB-systeem en daardoor ook nog eens volledig waterproof (en dus makkelijk schoon te maken).

g ring vinger vibrator 1

De Gring voelt prima aan

De Gring is een product van het merk Fun Toys (ik schreef onlangs nog een review over de Gjack) en dit is een leuk en betaalbaar merk (en dat kan ik nu wel zeggen, want heb inmiddels dus 2 van hun speeltjes getest). De Gjack is gemaakt van Bioskin (daar ben ik in die review van de Gjack uitgebreid op ingegaan). De Gring is echter gemaakt van premium class hypoallergenic silicone. Okay. Heel goed siliconen dus. Al is er volgens mij maar 1 soort siliconen en dat is siliconen. Maar de Gring voelt zacht aan (al voelde dat Bioskin van de Gjack nóg zachter aan).

 

g ring vinger vibrator 2

De trillingen van de Gring

De Gring is dan wel geen powertool zoals een Europe Magic Wand, maar hij trilt nog best okay voor zo’n klein dingetje (niet diep, maar ook niet heel snerpend en oppervlakkig) (als ik trillingen een cijfer zou moeten geven, zou dit een 5.5 zijn) (nogmaals; geen klaarkom-materiaal voor mij) (misschien als ik er een uur voor ga liggen) (maar dan krijg ik vast een verdoofde vinger van het trillen) (hij kan trouwens ook maar 1 uur achter elkaar trillen als hij volledig is opgeladen). Maar ook met trillingen die een 5.5 scoren kun je je prima vermaken. Hij heeft 6 verschillende vibratiepatronen die je ook kunt variëren in intensiteit, maar als ik heel eerlijk ben heb ik maar 3 verschillende patronen kunnen ontdekken (maar ook hiermee kun je je prima vermaken).

De Gring is compatible met de Gplug

En dan nog een hele leuke feature van de Gring; je kunt ‘m als afstandsbediening gebruiken voor de Gplug; de buttplug uit de collectie van Fun Toys. En dát vind ik een hele slimme truc van Fun Toys! Want… nu wil ik die buttplug ook natuurlijk, al was het alleen maar om deze functie uit te kunnen testen. Waarschijnlijk gaan er nog meer toys uit de collectie komen die compatible zijn, maar vooralsnog is dit alleen de Gplug. Hele leuke en handig optie!

g ring vibrator

Conclusie

Het is dus geen powertool, maar daar is deze Gring ook niet voor bedoeld. Het is voor mij echt een voorspel-speeltje al denk ik dat er genoeg vrouwen zijn die wél van de trillingen van de Gring klaar kunnen komen, zeker als er nog een vinger of extra vibrator bij in het spel is voor intern genot! Tel daarbij op dat je ‘m dus ook kunt gebruiken als afstandsbediening voor de Gplug en je hebt een heel leuk ding in je hand. Of eigenlijk op je vinger.

DE GRING IS HIER TE KOOP (€ 39,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Tessa schreef:

  Ik heb deze laatst ook bekeken, en vond het echt leuk dat het zowel een afstandsbediening als toy op zich is. Jammer dat ie idd niet zo hard trilt maar ja, het is ook zo’n klein dingetje!

 2. Marijke schreef:

  Ik vind dit dus echt geweldig! Ben dol op dit soort kleine speeltjes tijdens voorspel (en stiekem in bad). Misschien toch eens overwegen om mijn ‘oud’ vingerspeeltje te vervangen door eentje die oplaadbaar is.

 3. Marijke schreef:

  Oh en trouwens. Dat tweede plaatje (met die handschoen) lijkt op een vingerbel die ik vroeger gebruikte tijdens het rolschaatsen. Inderdaad erg apart.

 4. Ilse schreef:

  Ik denk dat er een typefout in deze zin is geslopen:
  hoewel je ‘m dus wel voelt zitten, zit hij echt vreselijk in de weg tijdens het vrijen, strelen, masseren (wat zeg ik; ik type dit stukje blind met de Gring om m’n wijsvinger en ik heb nog geen toets gemist).

  :D Maar wel een boeiend speeltje, lijkt me best leuk voorspel vermaak inderdaad! :)

 5. Frank schreef:

  Klinkt leuk en spannend ook voor onderweg effe snel en stiekempjes. Zou leuk zijn als die het een beetje doet zoals de lelo Lily leuk voor op een clitoris maar als je die niet hebt ook heerlijk voor op je eikel onderkantje en dan ook waterdicht en makkelijk af te spoelen of voor in bad. Klinkt goed wat mij betreft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.