SEX TOY TEST #10: EXCELLERATOR

Toen ik deze review schreef was de Stronic-serie van Fun Factory nog niet op de markt (echt, je verdient zo’n ding!!!) ! En de Stronic Eins, Zwei en Drei, DAT zijn pas speeltjes die ECHT zorgen voor een op-en-neer-gaande beweging in je kutje! WOW! Hier lees je mijn review van de Stronic Drei bijvoorbeeld.

Naam: Excellerator
Producent: Seven Creations
Prijs: € 36,55 
Formaat: 180 mm x 35 mm
Batterijen/oplaadbaar: 4 C-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Geeft u realistisch seks plezier! Erin-eruit-erin-eruit… ja! Snel en heftig. Deze vibrator beweegt op en neer, en heeft ook nog eens een aparte traploos regelbare vibratie, u heeft in no-time een orgasme, en wat voor één!’
Is dat ook zo: Geen orgasme hier.
Aantal punten: 4/10

Dit is een afbeelding van de excellerator vibrator

De Excellerator is een speeltje dat niet alleen trilt, maar ook nog eens op-en-neer gaat. Niet alleen een hartstikke leuk (en geil) idee, maar realistisch! Want je hoeft geen seksspeeltjesgoeroe, -expert of -professional te zijn om te weten dat een echte pik voornamelijk op-en-neer gaat en niet kan trillen. Dit in tegenstelling tot de meeste vibrators; die kunnen wél trillen, maar niet (uit zichzelf) op-en-neer. De Excellerator kan het dus allebei! Een goed concept als je het mij vraagt.

Helaas heeft de Excellerator nogal wat vermogen nodig om deze technische hoogstandjes mogelijk te maken. Hij doet het op 4 C-batterijen (die niemand standaard in huis heeft) en die batterijen moeten in een extreem grote batterijhouder die via een draadje gekoppeld is aan de Excellerator. En je hoeft geen seksspeeltjesgoeroe, -expert of -professional te zijn om te weten; als de batterijhouder van een speeltje groter is dan het speeltje zelf, dan eh, dan eh, gaat er ergens iets niet goed.

De werking van de Excellerator klinkt geil

Ik schaam me haast om te vertellen dat ik, ondanks het zwaar teleurstellende uiterlijk van dit speeltje, toch erg geïnteresseerd was in de werking van de Excellerator. En die werking was best wel een voldoende. De Excellerator gaat op-en-neer en dat is een lekker gevoel (heb ‘t nog geen andere vibrator voelen doen). En de trillingen zijn ook best okay. Niet spectaculair, maar ook een voldoende. Het op-en-neer-gefrummel van de Excellerator gaat alleen na een paar minuten wel vervelen (alsof er een jochie van een jaar of 18 bovenop je ligt die het dan wel 10 keer op een avond kan (kwantiteit), maar nog nooit van sensueel neuken heeft gehoord (kwaliteit)).

Dit is een afbeelding van de excellerator vibrator

Je ligt echt voor lul met zo’n speeltje tussen je benen

Maar wat is dit een lelijk speeltje! Verschrikkelijk! Je ligt dus met een huidskleurige vibrator tussen je benen en daar komt dan een draad uit en die is verbonden met die extreem grote, hardplastic batterijhouder. Niet sexy! Niet geil! Het geheel doet ontzettend jaren ‘70 aan qua uiterlijk en techniek. Je zet de vibrator aan door middel van 2 schuifknopjes, maar die schuifknopjes zijn zo gevoelig dat je bij de minste of geringste aanraking de Excellerator aanzet, zodat-ie op-en-neer en op-en-neer ligt te trillen op je nachtkastje (je moet dus de batterijen verwijderen als je ‘m weg wil leggen). Ontzettend gedateerd allemaal! En hij maakt trouwens ook nog eens een ongelooflijke tyfusherrie. Dus, neen, de Excellerator is geen blijvertje in mijn collectie en ik kan ‘m ook niemand aanraden. Wel 4 punten voor de moeite, omdat ik het op-en-neer-concept leuk vind.

DE EXCELLERATOR IS NIET MEER TE KOOP (JAMMER JOH!) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.