ZEEP DISPENSER VOOR GLIJMIDDEL VAN DE LIDL – REVIEW #541

Naam: Zeep Dispenser voor glijmiddel / Automatic Soap Dispenser
Producent: LIDL
Prijs: € 10,- (hij was in de aanbieding)
Formaat: 12 x 18,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: 4 AAA-batterijen
Materiaal: ABS-plastic
Waar te koop: soms bij de offline LIDL, altijd bij Lidl-shop.nl
Verkooppraatje: ‘Deze elektrische zeepdispenser heeft een kunststof behuizing en een sensor waardoor je contactloos zeep kunt opvangen.’
Is dat ook zo: Wat een lifehack!!
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van zeep dispenser voor glijmiddel

Herinneren jullie mijn review van het bovenbeen-dildo-harnas van de LIDL nog (BOVENBEEN DILDO HARNAS (VAN DE LIDL!!!!) – SEKSTOY REVIEW #415)? Toen vond ik een knie-bandage-ding dat prima dienst deed als dildo-harnas. En ooit vond ik ook de Hand-Held Infrared Massager bij de LIDL, een massage-apparaat voor stramme spieren voor het LIDL-prijsje van € 11,99!! En… wat bleek! Dat massage-apparaat is ook uitermate geschikt voor het losmaken van heel andere spieren (SEX TOY TEST #204: MASSAGE-APPARAAT (VAN DE LIDL))!! Een tijdje terug vond ik aan ‘automatische zeep dispenser’ en die blijkt dus prima te werken als ‘zeep dispenser voor glijmiddel’! Ja, laat het lifehacken maar aan mij over!

Momenteel is er een ‘echte’ dispenser voor glijmiddel op de markt; de Warm Touch lube dispenser. Een prachtig vormgegeven apparaat met ook nog eens een verwarmende functie. Supergaaf, supermooi en superhandig, maar ja, ook best aan de prijs (hij kost momenteel € 104,20). De LIDL-dispenser die ik aantrof in het LIDL-koopjesschap ziet er een stuk minder sexy uit én hij heeft geen verwarmende functie, maar… hij doet het AWESOME!

Dit is een afbeelding van warm touch lube dispenser lidl apparaat

De verpakking van de LIDL ‘zeep dispenser voor glijmiddel’

Lekker effectief stukje verpakking naar de klanten toe! Gewoon een handige kartonnen doos met daarop een afbeelding van het product, net zoals bij 90% van de seksspeeltjes. What you see is what you get! Op de doos staat dat je 3 jaar garantie krijgt op het product (WOW)! In de doos vind ik de ‘zeep dispenser voor glijmiddel’, een zeer uitgebreide gebruiksaanwijzing en, let op; 4 AAA-batterijen! Dat is nog eens een service, want de meeste sekstoys die het nog op batterijen doen worden zonder batterijen geleverd.

Dit is een afbeelding van zeep dispenser voor glijmiddel review test

M’n eerste indruk van de ‘zeep dispenser voor glijmiddel’

Echt sexy is deze ‘zeep dispenser voor glijmiddel’ niet. In vergelijking met die Warm Touch Lube dispenser valt-ie gewoon in het niet en als je alleen op het uiterlijk moest afgaan, ja, dan ga je voor die Warm Touch natuurlijk. Het is gewoon een wit ‘ding’ en dat witte ding moet het vooral doen. En hij doet het.

Hoe werkt de LIDL ‘zeep dispenser voor glijmiddel’

Dit LIDL-product werkt supersimpel! Je doet de meegeleverde batterijen onderin het voetstuk; dit kan door de bodem los te draaien. Als je het klepje bovenin openzet, dan tref je daar een soort plugje dat je eruit kan trekken. Hierin doe je het glijmiddel. Je kan 250 milliliter glijmiddel kwijt, genoeg voor heel veel sessies, lijkt me (ter vergelijking; in die Warm Touch kan slechts 113 milliliter). Via het touch screen (doe maar luxe LIDL) kun je de hoeveel zeep regelen, de zeepafgifte dus. Of, als je dit product vult met glijmidddel, de glijmiddelafgifte dus. Er zijn 4 verschillende dosissen waaruit je kunt kiezen en die stel je dus in middels een +-knop en een –knop (ook nog even ter vergelijking; die Warm Touch kent slechts 3 standjes). Easy does it!

Dit is een afbeelding van zeepdispenser voor glijmiddel review test

En verder werkt het superlogisch en supergoed! Je houdt je hand voor de sensor en happetaaaaa; een kloddertje glijmiddel ligt op je hand. Klaar voor gebruik! Of; ook heel handig; je houdt een vibrator of dildo voor de sensor en… happetaaaaa; een klodder glijmiddel op je sekstoy! Klaar voor gebruik. Soms kan het leven zo fijn en simpel zijn.

De voordelen van een glijmiddel dispenser

De voordelen van een glijmiddel liggen behoorlijk voor de hand; geen glibberige en gladde flesjes meer (die je na gebruik dan moet gaan schoonmaken, want glijmiddel op een flesje trekt stof aan en de volgende keer dat je het flesje gebruikt heb je ook stof aan je handen (in het geval van een stoffige slaapkamer) (de mijne).

Dit is een afbeelding van review zeepdispenser voor glijmiddel

De nadelen van een glijmiddel dispenser

Het is niet écht een nadeel, maar als je, zoals wij, meerdere flesjes glijmiddel hebt en gebruikt dan kun je uiteraard maar 1 soort in de dispenser doen en die moet je eerst opgebruiken voordat je er een ander glijmiddel in doet. Je kan natuurlijk wel mixen, daar voel je niks van, maar in het geval van siliconen seksspeeltjes is het niet verstandig om glijmiddel op waterbasis te mixen met glijmiddel op siliconen basis (het is niet verstandig om seksspeeltjes te gebruiken in combinatie met glijmiddel op glijmiddel basis).

Dit is een afbeelding van zeepdispenser voor glijmiddel

Of je koopt meerdere dispensers en maakt een glijmiddel-bar, dat kan natuurlijk ook. Maar het handigst is om het glijmiddel dat je het meeste gebruikt in de dispenser te doen (in ons geval glijmiddel op waterbasis). De andere glijmiddelen (met smaakjes, met ’tintelingen’, op siliconen basis) laat je gewoon lekker in het flesje.

Even nog een tip

Zorg ervoor dat je de glijmiddel dispenser na gebruik uitzet (door op het –knopje te drukken tot je ‘off’ in het beeldscherm ziet verschijnen). Dit vergeet je overigens maar 1 keer. Ik schrok me kapot toen dat ding ineens onverwacht begon te pompen terwijl ik gewoon een boek weglegde.

Conclusie

Ga naar een LIDL, een Blokker, een Marskramer of een andere shop met huishoudelijke producten! De online LIDL-site heeft er momenteel ook eentje voor € 12,99 en die ziet er nog steeds niet WOW uit, maar wel een stuk beter dan het witte plastic exemplaar dat ik heb. Scoor zo’n ‘automatische zeep dispenser’ en voorzie ‘m van je favoriete glijmiddel. Echt! Er gaat een hygiënische wereld voor je open! Nooit meer gekut en geklooi met flesjes die glad en vies worden van het glijmiddel! Hier ga je blij van worden. YES!!!!

DE LIDL-ZEEP DISPENSER VOOR GLIJMIDDEL KOOP JE HIER (€ 12,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Mireille schreef:

  Geweldige lifehack! Geweldige review, dubbel gelegen van ’t lachen. Hahaha!

 2. JPW schreef:

  Is dat wel zo hygiënisch? Het glijmiddel zit af-fabriek in een afgesloten verpakking. Nu schenk je alles over in de dispenser en komt er gelijk (veel) lucht bij. Is dat wel een goed idee?

 3. Jessica schreef:

  Superslim!
  Ik heb toen ook die kniebandage gekocht, werkt super! ;)

 4. Mandy schreef:

  Ik kan nu nooit meer bij mijn ouders mijn handen wassen zonder aan jou te denken. Zij hebben al jaren zo’n zeeppomp.

 5. Sandra schreef:

  WTF
  Jij maakt ons leven wel erg gemakkelijk hoor! Ik had het nooit bedacht en nu ik het lees lijkt het O voor de hand liggend.

 6. Nova schreef:

  Een glijmiddelbar . Ik zie het helemaal voor me! Thx voor deze lifehack weer. De tip van het knie-bandage ding hebben we met veel succes overgenomen (ze hadden laatst ook een dij-bandage!!).

 7. Rian schreef:

  Super goed idee, ik ga ook maar eens op zoek naar een mooie “zeepdispenser”…

 8. Rian schreef:

  Hoi Luun, ik heb een vraagje. Zijn alle glijmiddelen geschikt in combinatie met orale seks?  Ik snap dat glijmiddelen met een vieze smaak niet chill zijn. Maar zitten er stoffen in glijmiddelen die je beter niet via je mond binnen kan krijgen? Zijn glijmiddelen op basis van silicone bijvoorbeeld veilig te gebruiken in combinatie met orale seks?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.