SATISFYER LUXURY PRÊT-À-PORTER – LUCHTDRUK VIBRATOR REVIEW #527

Naam: Satisfyer Luxury Prêt-à-porter
Producent: Satisfyer
Prijs: € 89,95
Formaat: 15 x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: leer, koper, ABS, siliconen, aluminium
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Luxury Pret A Porter Clitoris Stimulator van Satisfyer is een seksspeeltje voor dames waarmee je de clitoris op unieke wijze stimuleert.’
Is dat ook zo: Met de stimulatie is niks mis.
Cijfer: ehhhhhh, I’m sooooo confused

Dit is een afbeelding van satisfyer luxury pre ta porter vibrator review

Dat ik als sekstoy-tester niet altijd alles meteen maar krijg wat ik nu, nu, nu, wil blijkt maar uit mijn mailtje naar Satisfyer. Ik wilde heel erg graag, nu, nu, nu, de allernieuwste Satisfyer Luxury Prêt-à-porter testen en ik vroeg of ze ‘m dan ook nu, nu, nu of in ieder geval binnen afzienbare tijd naar me op wilde sturen. ‘Hoi, Luna, er komt iets leuks aan’, mailde Satisfyer terug. En er kwam ook iets. Maar dat pakketje vond ik iets minder leuk, want het was dus niet de nieuwste Satisfyer Luxury Prêt-à-porter. Schijt. Kut. Wat nu?? Nog maar een keertje mailen. En mailen. En uiteindelijk kreeg ik ‘m hoor! Hieronder lees je m’n review!

Het merk Satisfyer staat erom bekend dat ze ideeën pikken, jatten, stelen, kopiëren van andere merken en er een eigen, kleine verandering aan toevoegen. Dit maakt ze niet echt geliefd binnen de sekstoy-wereld, maar het probleem is; de toys doen het vaak vergelijkbaar qua werking en zijn soms meer dan de helft goedkoper. Dit maakt ze uiteindelijk wél geliefd bij sekstoyshops en de consument.

De verpakking en m’n eerste indruk van de Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

Ik wil hier even heel snel doorheen, want… dit wordt een lange review in woord en beeld! Ik heb de Satisfyer Luxury Prêt-à-porter uiteindelijk volledig uit elkaar gehaald, omdat deze toy me nogal in verwarring bracht. Maar mijn eerste indruk was goed. De doos ziet er best mooi uit en ze proberen echt iets luxe neer te zetten al voelt het karton een beetje goedkoop en ‘Albert Cuijp-chique’ aan. De Satisfyer Luxury Prêt-à-porter zelf ziet er echt prima uit. Mooi afgewerkt, stevig, blablabla. Ik ben overigens vergeten om een foto van de verpakking te maken met de nog intacte toy erin. Excuses, maar mijn drift om te toy te slopen was groter dan ik.

Dit is een afbeelding van img 3560

De bijzondere vorm van de Satisfyer Prêt-à-porter

De reden waarom ik de Satisfyer Prêt-à-porter zo graag wilde hebben is voornamelijk om de vorm. Bijna alle seksspeeltjes op luchtdruk hebben de vorm van een ‘oorthermometer’ en de Satisfyer Prêt-à-porter heeft dat overduidelijk niet. Dat is een staaf die je zo, happeta, op je klit kunt zetten. Dát en het feit dat deze Satisfyer ook kan trillen wekte mijn interesse (of mijn hebzucht). En de vorm is goed! Echt! Voor mij is deze vorm misschien zelfs wel fijner dan de oorthermometer-vorm die zo populair is bij luchtdrukspeeltjes. Zeker nu de tuutjes van de nieuwste Womanizers korter zijn geworden heb ik moeite om ‘m lekker op m’n klit te manoeuvreren. Ik hou van duidelijkheid en de vorm van deze Satisfyer is lekker BAM er bovenop. Hiervoor 100 punten en een kusje voor het (originele) idee.

Dit is een afbeelding van satisfyer pret a porter luxury luchtdruk vibrator review luna

Hoe doet-ie het verder qua trillingen en zuigen?

Over het zuigen kan ik kort zijn; dat systeem werkt prima. Wel vind ik het vervelend dat het zuigsysteem, of het luchtdruksysteem een nogal grote overgang heeft van standje 3 naar 4, maar dit is iets wat meerdere Satisfyers hebben (helaas). Hou je van krachtige luchtdrukstimulatie dan zul je de lagere standjes waarschijnlijk sowieso overslaan, maar ik hou persoonlijk dus juist van die lichte standjes. Ik vind die te harde overgang tussen 3 en 4 niet heel prettig, ik mis dus echt een 3.5. Verder; geen klachten.

Het trillen van de Satisfyer Prêt-à-porter is niet heel briljant, als in; van alleen de trillingen zou ik geen orgasme kunnen krijgen. Daarnaast lijkt het ‘trilmotortje’ nogal ver van het tuutje af te zitten, waardoor je de trillingen niet heel erg goed voelt in het tuutje zelf. Het zijn ook best oppervlakkige trillingen, beetje buzzy. Maar! Wel heel tof is het feit dat je de trillingen (hij heeft 3 steady standjes en 7 patronen) kan combineren met de luchtdrukstimulatie. Dit voegt voor mij, ondanks het feit dat de trillingen niet geweldig zijn, toch iets heel lekkers toe. Het tuutje trilt dus om je clitoris heen. Is nice! Is very nice! Zeker als je kiest voor een vibratiepatroon in plaats van een steady patroon.

Tot zover klinkt het allemaal best tof eigenlijk! Klopt. Deze toy ziet er gaaf uit en doet het ook eigenlijk best dikke prima. Het gaat mis bij het gekozen materiaal en het niet nadenken over het schoonmaken van de toy.

Luna, de tuutjes-sloper

Ik ben een tuutjes-fetisjist. Ik kan me enorm irriteren aan te brede, te kleine of te lage tuutjes. Het liefst had ik luchtdruktoys waarbij je verschillende (stuk of 10) tuutjes kreeg (of er op z’n minst bij kan bestellen). Maar als ik me ergens aan stoor dan zijn het wel luchtdrukspeeltjes met tuutjes die er niet af kunnen. De Satisfyer Prêt-à-porter is een speeltje op luchtdruk waar het tuutje niet vanaf kan en daar kwam ik nét te laat achter.

Het tuutje van de Satisfyer Prêt-à-porter ziet er namelijk wél uit als een tuutje dat je eraf kunt halen. Maar dit is dus bedrog. Het tuutje zit vastgelijmd aan het ‘metalen’ ringetje en laat ik zeggen; niet met de allerbeste lijm. Ik had al snel de helft van het tuutje eraf gesloopt. En ja, toen kwam er een scheur en toen… Godverdegodver!

Dit is een afbeelding van satisfyer luxury pret a porter

Hoe dan! Ik begrijp gewoon deze tuutjes-keuze gewoon niet. Want als er ergens wel viezigheid komt te zitten, dan is het tussen het tuutje en het metalen ringetje (en er komt ook a lotttttt of shizzle in het tuutje zelf). Hoe moet ik dit schoonmaken?

Dit is een afbeelding van satisfyer luxury pret a porter vibrator review
Even een fast forward! Ik heb hier het tuutje al van de toy afgesloopt, inclusief het metalen ringetje. En zie hier dus waarom al die ‘luxe’ shizzle met metalen ringetjes of metalen versieringen (of ABS-goud of ABS-zilver) (LELO is hiermee begonnen) zo fucking dom is en alleen optisch plezier geeft. Ik heb de Satisfyer Luxury Prêt-à-porter gebruikt terwijl ik ongesteld was. Deze foto laat perfect zien dat je de ‘shizzle’ (in dit geval dus vaginaal vocht met misschien wat druppeltjes bloed gemengd) nooit meer tussen die ringetjes vandaan krijgt, hoe goed je ook poetst met een borsteltje of spuit met toycleaner. Het gaat ertussen zitten om daar tussen te blijven. En om op den duur te gaan… schimmelen! Lekker joh!

Echt hoor. Ik. Word. Hier. Heel. Moe. Van. Hoe blij ik ook ben met de best handige, maar vooral sexy vorm van deze toy, de vorm mag (mijns inziens) nooit belangrijker zijn dan de functie.

Leer en metaal, why tell me why?

Deze Satisfyer Prêt-à-porter is een sekstoy uit de Satisfyer Luxury-lijn. Klinkt goed! Luxury, wat bedoelen jullie daar eigenlijk mee Satisfyer? Nou! Op de verpakking staat: ‘Pure Luxury, real leather en real metal’. Ook in de gebruiksaanwijzing vind ik: ‘Materials; silicone, leather, aluminium, copper, ABS’. Dus… je zou verwachten dat het witte gedeelte van de Satisfyer Prêt-à-porter leer is, toch? Echt leer! Van een echt dood beest! Nu zit ik daar persoonlijk helemaal niet op te wachten, maar als ze zeggen dat het ‘real leather’ is, dan wil ik ook dat het ‘real leather’ is. Nu weet ik dat veel sekstoy-fabrikanten zeggen dat iets ‘real silicone’ is en dat dat soms ook niet het geval is, maar ‘real leather’ kende ik nog niet bij een sekstoy. ‘Copper’ trouwens ook niet. Aangezien Satisyfer schaamteloos ideeën en technieken jat, leek het mij niet geheel onmogelijk dat er geen enkel stukje leer en ook geen enkel stukje metaal in de Satisfyer Luxury te vinden zou zijn.

Tijd voor het slopen van de Satisfyer Prêt-à-porter. Ik was inmiddels al zo pissig geworden van het gescheurde tuutje dat ik klaar was voor een totalitaire demolition!

Luna sloopt de Satisfyer Prêt-à-porter

Het tuutje had ik er dus zelf al zonder al te veel moeite vanaf gesloopt. Daarna werd het een moeilijker verhaal. Onder het tuutje trof ik 3 minuscule schroefjes die ik er met een minuscuul schroevendraaiertje uit moest gaan krijgen. Zo’n schroevendraaiertje heb ik wel. Meerdere zelfs. Maar ik gaf mijn zoekpoging na 1,5 uur op. Op naar m’n bijna 65-jarige buurvrouw! “Heeft u misschien zo’n klein schroevendraaiertje voor een naaimachine?”, vroeg ik. “Oh, is je naaimachine stuk?”, vroeg ze. “Nee, ik moet een vibrator uit elkaar halen”, zei ik. “Oh, geeft toch niks joh”, zei ze en vond uiteindelijk een heel setje met mini-schroevendraaiers!

Dit is een afbeelding van satisfyer luxury vibrator pret a porter review
Ready! Set! Go! De foto van wat ik onder het metalen ringetje aantrof zagen jullie hierboven al.

Dit is een afbeelding van satisfyer luxury pret a porter haute couture air pressure
Daarna werd het moeilijk. Heel moeilijk. Er zaten onderdelen op elkaar geplakt en die kreeg ik met geen mogelijkheid los door te wrikken met een wat grotere schroevendraaier of een schaar. Uiteindelijk heb ik de Satisfyer tussen de bankschroef gezet en er meerdere keren heel hard met een hamer op geslagen. Goddomme, wat was dat lekker!

Dit is een afbeelding van binnenkant satisfyer luxury pret a porter
Uiteindelijk ‘spleet’ de toy in 2-en en trof ik dit aan in het binnenste. Ik vond het vooral heel bijzonder dat alles nog gewoon werkte en draaide, ondanks al m’n agressie die ik op het speeltje had botgevierd. Dus dit speeltje zit best stabiel in elkaar! Heel tof om nu eens een luchtdruk-toy van binnen te zien.

Dit is een afbeelding van inside of a satisfyer luxury pret a porter
It was very, very satifying! Ik had echt, echt, echt gedacht dat het ‘metaal’ of ‘koper’ van de Satisfyer Prêt-à-porter helemaal geen metaal zou zijn, maar plastic. Gewoon plastic met een koperkleurig verfje erover, maar ik moet eerlijk toegeven; het is metaal. Ze hebben er geen woord over gelogen.

Dit is een afbeelding van leer satisfyer luxury pret a porter
En ik dacht ook echt bijna 100% zeker te weten dat het materiaal van de voorkant van de toy gewoon plastic was! Het voelde veel te glad en regelmatig om leer te zijn en waarom zou je leer gebruiken voor een seksspeeltje zoals dit?? Maar… het gebruikte materiaal is toch echt leer. Het is dan wel geen 100% leer, maar het is wel een materiaal dat je leer mag noemen (van de wet). Ik schreef hier al eerder een stuk over: HIER.

En nu??

Ik was er bijna heilig van overtuigd dat het verkooppraatje ‘leer en metaal’ dikke bullshit zou zijn. Maar niets is dus minder waar. De ring bij het tuutje, de knopjes en de ovalen ring aan de bovenkant van de toy; allemaal metaal. Het ziet er koperkleurig uit en dat is ook wat ze in het verkooppraatje vermelden. Maar waarom koper gebruiken voor een sekstoy? Koper kan roesten en dat lijkt me nou niet echt wenselijk. En als een toy ergens mee in aanraking komt, dan is het wel vocht en zuurstof.

Hetzelfde geldt voor het leer. Waarom zou je een sekstoy als deze van leer maken? Leer is poreus. En het onderste gedeelte van de Satisfyer Prêt-à-porter (waar dus ook ‘leer’ zit) komt iedere keer weer in contact met glijmiddel en vaginaal vocht (of andere juices). Hierdoor wordt 100% schoonmaken onmogelijk.

Dus ondanks het feit dat ze de waarheid spreken over het gebruikte materiaal, snap ik de keuze voor het gebruikte materiaal niet. De toy die ik testte heet de Satisfyer Prêt-à-porter, maar er is ook nog een Satisfyer Haute Couture; een volledig vergelijkbaar speeltje, alleen in een andere kleurstelling. De namen Prêt-à-porter en Haut Couture verwijzen naar mode en misschien dat ze daarom dachten dat ‘leer’ wel een leuke knipoog zou zijn? Of zoiets? Geen idee. Handboeien of een zweep mogen van leer zijn wat mij betreft, maar een sekstoy op luchtdruk? Nee, doe maar niet.

Conclusie

Hoewel ik erg gecharmeerd ben van de vorm van deze Satisfyer Prêt-à-porter (die krijgt een 9) en hoewel ik ‘m ook echt niet slecht vond voelen (een 8) begrijp ik totaal niet waarom er voor een vastzittend tuutje is gekozen (onvoldoende). En zo’n vastzittend tuutje is nog enigszins vergeeflijk als er niet op 1 centimeter afstand een ringetje zou zitten waar gegarandeerd shizzle in komt dat je er nooit meer uit krijgt. Tel hierbij het poreuze leer op en het eventueel kunnen roesten van het gebruikte koper en je scoort qua hygiëne een hele dikke onvoldoende.

En Shandong, Guangdong of Zhejiang; geen idee waar alle sekstoys in China in elkaar gedraaid worden, maar na het uitdraaien van zo’n 20 minuscule schroefjes heb ik enorm veel respect gekregen voor de Chinezen die er elke dag waarschijnlijk meer dan 10.000 moeten indraaien.

DE SATISFYER PRÊT-À-PORTER IS HIER TE KOOP (€ 89,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. DibbesD schreef:

  Zo!!!!! Dat is de meest grondige review ooit! Je hebt m gewoon echt uit elkaar gehaald en de binnenkant en de materialen eens goed voor ons bekeken, leuk! Dat doe ik met mn eigen toys niet zo snel.
  Bij mij overheersen twee gedachten. Ten eerste: hebben ze bij Satisfyer toch iets origineels bedacht, terwijl ik me er al bij had neergelegd daf ze alleen maar leuk kunnen afkijken…..
  Ten tweede: toch jammer van dat tuutje, want daar durf ik dan weer niet een lange termijn relatie mee asn te gaan vanwege het ontstaan van nieuw leven en zo…… Jammer!

  • Luna schreef:

   Ja, ik was zeer grondig! Ik ga er geen een verkopen via m’n linkjes, maar who cares, af en toe moet je gewoon grondig te werk gaan! For science! Maar hij ziet er inderdaad mooi en leuk uit en die vorm vind ik persoonlijk prettig… maar ja… brrrrrrrr als je ziet wat er tussen het ringetje achter blijft hè?

 2. Rian schreef:

  Bah, wat een vies ding. Wel interessant om hem eens van binnen te bekijken =)

  • Luna schreef:

   Ja! Vond ik ook… ik denk dat ik er nog meer ga slopen :-)

   • EG schreef:

    Interessant. Ik zat me al af te vragen over hoe je oude (kapotte) speeltjes netjes afvoert. Het ziet er vaak als één geheel uit, geen schroefje te zien. Hoe ga je die accu er dan uit krijgen? Of nog liever; vervangen en zo weer tot leven wekken. Maar dan moet je ‘m wel slopen op een manier dat die ook weer hersteld kan worden.

 3. M. schreef:

  Hygiëne ver te zoeken, bah!

  Zou je een filmpje willen maken van hoe het luchtdrukgedeelte eruit ziet als het werkt? Nu die toch al open gesloopt is ben ik wel benieuwd :)

 4. Sandra schreef:

  Mijn jongste zoon (8) speelt het allerliefste “uit elkaar” waarbij hij allemaal apparaten sloopt, hij zou dit dus echt geweldig vinden maar ik maar het maar niet zien. Het is ook een tv serie. Je kan je zo aanmelden voor de 18+ versie.
  Briljant!!! En hij doet het nog ook. Wel een pluspunt voor Satisfyer. Gewoon een heel robuustst merk. Ik ben wel afgehaakt bij de shizzle tussen het ringetje en het idee van roestig koper. Ik wil dat dus echt niet. Ik ben heel blij met al jouw schoonmaaktips en ‘niet kunnen schoonmaken’tips
  Keep up the good work

 5. Marjan schreef:

  Ik vind het ongelooflijk idioot dat je dus niet dat tuutje eraf kunt halen om je speeltje goed schoon te maken. Je zou denken dat zo’n bedrijf toch snapt hoeveel shizzle er op en in zo’n speeltje blijft zitten?
  Ik zag in je instafilmpje al hoe heerlijk je aan het slopen was ;-) Ik kan me je boosheid en frustratie levendig voorstellen…. Dan kan dat speeltje er 100 keer ‘mooi’ uitzien, maar weten dat er nieuw leven in groeit en bloeit, meeeh dan hoef ik even niet meer…… Puik werk, Luna!

  • Luna schreef:

   Nou, vooral omdat ze ook toys op luchtdruk maken met wel een afneembaar tuutje… ik snap de keuze dan niet… want zoveel moeilijker lijkt het me niet om een los tuutje te doen, aangezien deze dus met lijm vast zit… maar het slopen was heerlijk hoor… ik voel me verlicht! ;-)

 6. Tess schreef:

  Jaaaaa I love dit!! Hier gaat mijn sextoyhart echt sneller van kloppen. Of mss ben ik ook wel een beetje opgewonden geworden hiervan! Looooovvveeeee!

 7. Sandra schreef:

  He bah, echt niet fris zo’n toy. Dat is iets waar je zelf niet (zo snel) achter zou komen, top review dus! Denk dan ook dat degene die het gelezen hebben, niet snel over zullen gaan tot het kopen van de Satisfyer Luxury Prêt-à-porter ;)

 8. JJ schreef:

  oh gadver!
  Wel heel interessant die binnenkant!

 9. Justine schreef:

  Toffe review!
  Over waarom ze koper gebruiken: koper heeft een antimicrobieel effect, ik gok dat dat hun reden is…
  Nog steeds niet nagedacht over de totale hygiëne van hun product, maar ach (:

  • Luna schreef:

   Wist ik niet van koper… maar al was het koper vervangen door een roestvrijstalen of siliconen ringetjes, dan nog geen handig schoonmaakbaar product inderdaad… :-(

 10. Ier schreef:

  “Nee, ik moet een vibrator uit elkaar halen”, zei ik. “Oh, geeft toch niks joh”, zei ze en vond uiteindelijk een heel setje met mini-schroevendraaiers!

  Haha, dit zag ik voor me :) En supergrondige review, echt grappig om eens te kijken hoe het vanbinnen werkt.

 11. D schreef:

  Wat jammer dat design en functionaliteit in dit geval zo ver uit elkaar liggen. Ik vind hem er prachtig uit zien maar het gaat uiteindelijk wel om dat hij veilig en goed zijn werk doet.
  Wat fijn dat er toy-testers zijn als jij Luna. Bedankt.

 12. Linda schreef:

  Als jij iets doet doe je het goed hè? Ik moest een beetje gniffelen, de frustratie druipt van het scherm, zo herkenbaar. Was vast zalig om je zo uit te leven op dat ding.

 1. 5 mei 2019

  […] wel het geval is. Schoonmaken is nu dus wel lastiger. Zeker gezien het randje net boven het tuutje. Luna van Climaximaal heeft haar Satisfyer Prêt-à-Porter helemaal uit elkaar gehaald en zag duidelijk dat er […]

 2. 28 mei 2019

  […] Toytester Climaximaal: “Heel tof is het feit dat je de trillingen kan combineren met de luchtdrukstimulatie. Dit voegt voor mij, ondanks het feit dat de trillingen niet geweldig zijn, toch iets heel lekkers toe. Het tuutje trilt dus om je clitoris heen. Is nice! Is very nice! Zeker als je kiest voor een vibratiepatroon in plaats van een steady patroon.” […]

 3. 21 juni 2020

  […] wel het geval is. Schoonmaken is nu dus wel lastiger. Zeker gezien het randje net boven het tuutje. Luna van Climaximaal heeft haar Satisfyer Prêt-à-Porter helemaal uit elkaar gehaald en zag duidelijk dat er […]

 4. 2 juni 2021

  […] wel het geval is. Schoonmaken is nu dus wel lastiger. Zeker gezien het randje net boven het tuutje. Luna van Climaximaal heeft haar Satisfyer Prêt-à-Porter helemaal uit elkaar gehaald en zag duidelijk dat er vuil […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.