LEG AVENUE HIGH SLIT LONG GOWN #539

Naam: High Slit Long Gown
Producent: Leg Avenue
Prijs: € 64,90
Formaat: S / M/ L (ik heb de M)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: kant / katoen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De High Slit Long Gown van Leg Avenue is een prachtige lange zachte jurk die comfortabel zit en tegelijk spannend is.’
Is dat ook zo: Helemaal mee eens
Cijfer: 8.5

Dit is een afbeelding van leg avenue high slit long gown

Mijn personal shopper vond onlangs wat leuke lingerie-achtige dingetjes waarvan ze dacht dat die mij wel mooi zouden staan en stuurde ze op! Lief! En… wat ze heeft gekozen staat me inderdaad erg mooi (al zeg ik het zelf) (en dat mag je prima van jezelf zeggen)!

Ik zou willen schrijven dat ik ’s avonds altijd in sexy negligés rondloop en altijd sexy ondergoed draag onder m’n kleding en dat ik in sexy outfitjes sta te koken voor M., maar de waarheid is dat ik meestal tot 12:00 in m’n panda pyjama zit en de sexy setjes die ik voor de lingerie-dinsdagen review alleen draag op de lingerie-dinsdagen en op de dagen dat ik in een sexy mood ben (en die zijn de laatste maanden op 1 hand te tellen) (iets met depressie, zorgen, verdriet). Oh, en onlangs heb ik voor het eerst een setje van 5 Mady-slips gekocht bij de Zeeman; de meest seksloze slips die er bestaan, maar ze zitten heeeeeerlijk en zo’n setje van 5 kostte me maar € 7,99 en ze zitten dus als gegoten en dat kun je van die tangaslipjes die er bij de meeste sexy lingeriesetjes zitten niet zeggen (ik blijf me er over opwinden). Gelukkig bestaat de Leg Avenue High Slit Long Gown uit 1 deel; een jurk, dus valt er dit keer niets te zeiken over een minuscuul slipje.

Dit is een afbeelding van lingeriesetje 4 jurk sexy
De ‘kiekjes’ die ik zelf even snel tussendoor maak om naar M. te sturen terwijl hij op z’n werk zit zijn vaak het leukst en ‘meest ontspannen’.

De verpakking van de High Slit Long Gown van Leg Avenue

Over de verpakking van deze Leg Avenue-jurk (ja, ik kort ‘m even af hoor, want de hele tijd ‘High Slit Long Gown’ tikken, dat schiet niet op) kan ik kort zijn. Die is ronduit kut. De jurk zit gewoon in een doorzichtige plastic zak. Alsof je even een T-shirtje van de AliExpress besteld. Ik heb er niet eens een foto van gemaakt, zo’n teleurstellend is het. Heel erg jammer en ook heel erg zonde van de totale ervaring die je kunt hebben als je iets sexy’s besteld, krijgt of gaat dragen. Aan de jurk hangt wel een klein kaartje met daarop een fotootje van een model dat de jurk draagt, maar that’s it. Het is cheap en het voelt cheap en ik vind het helemaal niet passen bij een jurk die € 64,90 kost! Gemiste kans. Echt. Ik begrijp dat zo’n plastic zak veel goedkoper is en dan niet alleen qua verpakkingsmateriaal, maar ook qua vervoerskosten, verzendkosten, weet ik veel wat nog meer. Maar; LELIJK!

Als je online deze jurk, of iets anders van Leg Avenue, bestelt, dan krijg je het dus in zo’n plastic zak thuis. In een offline winkel worden de setjes en jurkjes op hangertjes gehangen en dat ziet er dan meteen uit alsof je bij de Hunkemölller bent en dan valt het wel mee qua ‘luxe gevoel’, maar ik vind een lingeriesetje in een mooi doosje gewoon heel leuk. Ik ben misschien ietwat verwend.

Mijn eerste indruk van de Leg Avenue-jurk

Grappig hoe een mooie verpakking, of in dit geval het ontbreken van een mooie verpakking, je mening meteen een beetje vormt. Door de plastic zak dacht ik met een heel goedkoop in elkaar gezette jurk te maken te hebben, maar dat is niet waar. Het is een prachtige jurk van een zwarte, dunne T-shirt-stof en het lijfje is van stevig kant. De ‘BH-bandjes’ ogen wat iel, maar zijn wel goed vastgenaaid. Je kunt de BH-bandjes verstellen en de bandjes tussen je borsten zet je vast met een strik in de nek. Ik moest deze jurk wel over m’n hoofd aantrekken, want ik kreeg de taille niet over m’n heupen heen.

Dit is een afbeelding van lingeriesetje zijkant
Hij past. Jippie!

En zit-ie een beetje lekker?

Deze jurk zit mij heerlijk! Hij zit zo lekker dat ik ‘m niet eens voel eigenlijk. Je trekt ‘m aan en hoppeta, meteen alle ‘probleemzones’ weggewerkt! Ik zie geen heup meer en geen buik meer! Hoera! Nu is het wel vaak zo dat lange, wijde jurken er juist voor zorgen dat je heupen extra breed lijken, maar dat wordt prima opgelost door de gigantisch hoge split tot je lies!

Dit is een afbeelding van lingeriesetje 1
Onder de jurk piept een stukje van m’n Mady-slip.

De achterkant van de jurk

Omdat ik de jurk over m’n hoofd moest aantrekken, was het even wat opletten waar m’n hoofd door moest en waar m’n handen, maar dat ging uiteindelijk best soepeltjes. Ik draag dus een maatje M en ik denk dat vrouwen tot maat 44 hier eigenlijk wel in passen. Ik heb nog genoeg rek over bij m’n borsten en bij m’n taille en de jurk zou wel tot maatje 50 passen (maar dan past het lijfje waarschijnlijk niet meer).

Dit is een afbeelding van lingeriesetje achterkant
Ik had natuurlijk even het labeltje even weg kunnen stoppen en de foto opnieuw kunnen maken, maar ik laat juist deze foto zien als reminder aan mezelf dat je altijd op moet letten of er ergens een labeltje uitsteekt, want het staat gewoon heel onsexy als je in een geile bui een striptease doet en dat er dan ineens een labeltje met ‘Mady – Zeeman’ uitpiept (niet dat het de ontvanger van een striptease ook maar iets kan schelen waarschijnlijk).

De Leg Avenue-jurk is een blijvertje

Deze jurk zit zo lekker dat ik ‘m mezelf wel de hele zomer zie dragen als een soort thuis-jurk/huis-jurk. Een soort van panda pyjama, maar dan voor warme dagen. Hij zit heerlijk, hij staat prachtig en hij schijnt maar een klein beetje door bij de tepels, dus je kan er ook prima de deur mee open doen als de pakketbezorger voor de deur staat.

Dit is een afbeelding van leg avenua long gown high slit
Ik voel me sexy en stoer en zelfverzekerd in deze jurk. En alles ziet er gewoon beter uit op een zwart-wit-foto!

Conclusie

Ik vind € 64,90 best een hoop geld voor een jurk die niet eens in een mooi doosje zit. Maar! Het is wel een ECHT prachtige en sexy jurk! Ik denk dat de maat L zelfs vrouwen tot maat 48 zal passen, want er is een hoop extra ruimte (voor tieten, buik, kont en heup) in het ontwerp van deze jurk! Hij zit als gegoten, hij staat sexy, hij voelt ook sexy en zwierig en door die split heb je (of de ander) ook easy access voor sexy times.

DE LEG AVENUE HIGH SLIT LONG GOWN IS HIER TE KOOP (€ 64,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Hans schreef:

  Ik mag..nee moet zelfs zeggen…staat je heeuul goed hoor…fiet fieuw..M mag zich gelukkig prijzen. (Doet hij ook wel denk ik)
  Is het raar om te denken dat jouw postbezorger wel wat gewent is onderhand…;-)
  Dat wordt bestellen…Dank je….;-)
  Vang het pakje zelf wel op bij de deur en stop het wel in een mooi doosje voor ik het jurkje geef…:-)

 2. Ier schreef:

  Heel erg mooi! Maar wel stom van de goedkope verpakking… zeker voor de prijs

 3. Sandra schreef:

  Ziet er echt mooi/goed uit!

 4. Rian schreef:

  Mooie jurk!

 5. Johnny schreef:

  Je ziet er erg lekker uit in dit jurkje. Zeer classy

 6. Maurice schreef:

  Zo zie je maar. Het gaat niet om de verpakking, maar om de inhoud :)

 7. San schreef:

  Wauw! Niemand die die zeeman slip nog opvalt ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.