ORAL-B VS EUROPE MAGIC WAND

2 weken geleden interviewde ik Linda voor een ‘In het nachtkastje van…’ en na afloop van het interview vond ik dat Linda een Europe Magic Wand verdiende. Want gelukkig zijn met een Oral-B? Dat kon niet de bedoeling zijn van het leven! Ik had zelf 2 Europe Magic Wand’s en ik vond het altijd een prettige gedachte om er eentje extra te hebben, want je weet maar nooit, straks gaat-ie wel kapot en dan zit ik zielig, huilen, huilen, helemaal alleen en zonder EMW op de bank. Maar geluk moet je delen. Dus ik stuurde Linda mijn extra Europe Magic Wand en ze beloofde mij een review te sturen van haar eerste keer met de EMW. En dat heeft ze gedaan.

Review Europe Magic Wand

Mijn Oral-B en ik, we waren maatjes. Dikke maatjes. Nooit liet hij mij in de steek, altijd paraat. We hadden een jarenlange intieme vriendschap waar menig Tarzan jaloers op werd. Want waar de tarzan binnen 3 maanden al gebreken gaat vertonen, waar de trillingen van een tarzan clitgewijs nogal gebrekkig zijn, daar komt de Oral-B altijd goed door. Bovendien betekent duwen op de Tarzan een langzame maar zekere moord. En dan heb ik het nog niet over de totaal niet-sexy figuren die er op een Tarzan prijken. Zo kreeg ik ooit een blauw dolfijntje van een vriendje die dat vervolgens flipper besmeurde. Fijn voor hem hoor, maar ’t beeld van ’t onteerde dolfijntje krijg ik dan weer niet zo snel mijn hoofd uit.

Tot op een zekere ochtend mij een Europe Magic Wand toekwam. Nieuwsgierig opende ik de verpakking, propte de stekker erin… aan-knopje aan, 5 tellen wachten… nee, hij is niet stuk! Ik legde ‘m op m’n arm, en voelde de trillingen echt door mijn hele arm heen. Van tevoren had ik besloten dat ik er een mooi ritueel van zou maken; rustig aan, niet te gehaast. Die belofte hield ik precies 10 minuten vol, dus mijn eerste keer werd alsnog een vluggertje. Binnen een paar minuten kwam ik hijgend klaar. En niet alleen hijgend, maar vooral heftig. Doordat de trillingen zo diep gaan, en de kop van de Magic Wand nogal groot is, wordt je hele kutje onder handen genomen. Binnen 5 tellen gaan al je gedachten naar kruishoogte, uitstellen van je orgasme wordt bijna onmogelijk.

oralbversuseuropemagicwand

Na deze ervaring was het vergelijkend warenonderzoek (Oral-B vs Europe Magic Wand) natuurlijk een gewonnen wedstrijd voor de EMW. Met gemak, in stand 1, is hij al 10 x sterker dan de Oral-B. De enige nadelen zijn dat-ie GROOT is, maar ook dat heeft voordelen; zo bewerk je de hele regio, wat bij mij dan weer een simultaan G-spot en clitoraal orgasme kan bewerkstelligen (lekkerrrr!). Qua uiterlijk vind ik ‘m niet de fraaiste edoch veel beter dan kinderlijke vlindertjes en vogeltjes. De Europe Magic Wand is echt een aanrader en zal een prominente plek in mijn slaapkamerkastje blijven innemen.

DE EUROPE MAGIC WAND IS HIER TE KOOP (€ 119,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Bianca schreef:

  Hij werkt ook heerlijk ontspannend bij spierpijn, rug of nekmassage ;-)
  Sterker nig….. Daar is tie voor ontworpen…..
  Nou in ieder geval Linda: “welcome to the club!”

  bianca

 2. Sofie schreef:

  Wat een verrassende uitslag! ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.