DE NEUKGELUIDEN VAN DE BUREN

Toen ik nog studeerde in Amsterdam en op een etage in Amsterdam-West woonde, hoorde ik het regelmatig: de neukgeluiden van mijn buren. De muurtjes waren dun en ik ben er nooit achtergekomen of het gehijg nu van m’n bovenburen, m’n buren links of m’n buren rechts kwamen (en ja, ik heb met een glas tegen de muur staan luisteren).

Het Franse blog Mes Voisins Baisent verzamelt geluidsopnames van neukende stelletjes (en we gaan er voor het gemak maar vanuit dat het de buren zijn van degene die de geluidsopname maakt en dat de geluiden niet afkomstig zijn van een gemiddelde porno).

Ik ben geïntrigeerd. En het valt me op dat het eigenlijk alleen vrouwen zijn die zoveel geluid maken (al doet er op het einde van sommige fragmenten ook wel eens een man mee). Doen ze dat omdat ze het lekker vinden, of omdat ze de man met wie ze het doen willen aansporen om zo snel mogelijk klaar te komen? Of doen ze het omdat ze denken dat dat zo hoort? Anyway, geïntrigeerd dus en sommige fragmenten zijn ook zeker wel geil te noemen (want; echt, spannend, voyeuristisch). Oui! Oui! Oui! Oui! Oui!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. rob schreef:

    ik wil filmpje van pantyneuken en door heen stekken en foto.s van tussen stukken van panty.s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.