UNBOXING IN 2 DELEN

Ik kreeg dus een enorme doos met spullen om te testen! Ik dacht dat er 6 LELO’s in zaten, maar het zijn er dus 7 (helemaal onderop lag nog een LELO Siri)! En ja, daar wordt een meisje blij van. Het is een filmpje in 2 delen, want ik werd ondertussen gebeld en aangezien ik de filmpjes heel professioneel opneem met mijn iPhone werd m’n video-opname onderbroken. En iets opnieuw gaan vertellen of de boel aan elkaar monteren is niet mijn ding. Binnenkort dus reviews van een heleboel LELO’s (ik ben vooral heel erg benieuwd naar de LELO Ida) (maar die Mystim lijkt me ook wel wat).

 

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. G schreef:

    Haha, ik word gewoon helemaal blij van je! Zo leuk om te zien hoe enthousiast je over alle spulletjes kunt raken! Ben heel benieuwd naar de reviews!

  2. Suus schreef:

    Ik kan ook niet wachten op de reviews. Vooral de Siri (die heb ik zelf dus dan kan ik jouw reviews persoonlijk beter in verband brengen) en de Ida. Als ik de Ida zie met dat rond draaien dan denk ik “dat kan toch nooit werken?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.