NOORWEGEN ROCKT KEIHARD

Mijn vriendin K. ging onlangs op vakantie naar Noorwegen en bracht mij op de hoogte van het feit dat er daar tv-reclames worden uitgezonden voor seksspeeltjes! Voor seksspeeltjes! Hoe gaaf! Hoe vooruitstrevend! Vriendin K. heeft de hele vakantie met haar opname-apparatuur zitten te wachten voor de tv en verder niets van Noorwegen zelf gezien, zodat ze mij een filmpje kon sturen, maar ik heb de tv-reclames inmiddels ook zelf gevonden (want haar filmpjes waren toch van een ietwat dubieuze kwaliteit), want zulke gave shit moet natuurlijk gedeeld worden! Noorwegen; typisch zo’n land waar ik nog eens naartoe wil. En dat heeft verder niks te maken met het feit dat ik val op grote, brede mannen van het formaat Erik de Viking. Echt niet. De filmpjes zijn van het bedrijf www.kondomeriet.no (waar je geen reet van begrijpt, behalve als je Noors kan lezen).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.