ZO FOUT: DILDO MET HOOFD VAN JE PARTNER

Dit is een afbeelding van wobbling willie
Dit product is zo slecht en zo stom dat het haast wel een hoax moet zijn! Is het een hoax? Please zeg me dat het een hoax is!!!! Maar ik ben ergens bang van niet. De Wobbling Willy is een dildo met daarop een hoofdje van ‘iemand’. En die ‘iemand’ kun je helemaal shapen naar je eigen inzicht. Of eigenlijk shape’t waarschijnlijk een of ander Chineesje dat hoofdje naar wat foto’s die jij meestuurt. Echt. Zo. Fout. Maar… voor $ 99,- kun jij de trotste eigenaar zijn van een dildo met daarop een bewegend portret van je man, vriend, baas, buurjongen, bekende Nederlander of gewoon van jezelf.

Dit is een afbeelding van wobbling willie 2

Fout, maar ik moet toegeven; een geinig idee. Al blijf ik me afvragen; echt of hoax? Ik heb nog geen foto’s online kunnen vinden van mannen (of vrouwen) die dit product hebben gekocht, zodat je kan checken hoe het zit met de shape-kwaliteiten van die Chineesjes en de dildo-kwaliteiten van de dildo. Wat denken jullie? Hoax of niet? Check www.wobblingwilly.com voor iets meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Tess tesst schreef:

  Ik vind het dus echt vet grappig en wil er 1 testen met m’n eigen hoofd er op haha!

 2. Laykam schreef:

  Bij mij is de server van die site niet bereikbaar.
  Dus hopelijk een hoax?
  Te erg dit whahahahha

 3. An schreef:

  Ben ik de enige die dit stiekem heel erg leuk vindt :)?? Hahaha, als ik een partner had, zou ik er eentje bestellen. Eigenlijk ben ik vooral benieuwd of het ook een beetje functioneel is. Zo’n hoofdje tegen je klit zou waarschijnlijk prettiger zijn als het mondje kon bewegen ;)

 4. Bob schreef:

  Link is fout. ’t is met een y: http://www.wobblingwilly.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.