STRAP-ON HARNAS VAN FUN FACTORY

strap on harnas
Even een stukje reclame naar jullie, de mensen, toe! Fun Factory is onlangs met een strap-on harnas op de markt gekomen en die ziet er, voor zover ik kan beoordelen, goed uit! Ik krijg bijna wekelijks een mailtje met de vraag ‘Luna, wat is nou eigenlijk een goed strap-on harnas?’ En helaas moet ik die vraag eigenlijk altijd beantwoorden met; ‘Geen idee!’ Ik ben zelf niet van de ‘pegging’ (het anaal penetreren van mijn man, of welke man dan ook, met een voorbinddildo) (en mijn man is daar ook helemaal niet van) en ik heb (en wil) ook geen vriendin on the side. Dus ik kan geen strap-on harnas of voorbinddildo aanraden vanuit mijn eigen ervaring, maar… de Strap & Bound Invisible 3 van Fun Factory ziet er verdomde solide uit, net als hun seksspeeltjes, dus mocht ik voortaan nog vragen krijgen, dan adviseer ik voortaan dit harnas! Ze hebben bij Fun Factory de voordelen op een rijtje gezet, die ik gewoon even van ze overneem.

Made from 100% cotton – 100% vegan
Machine washable (30°C)
Professional handmade finish
Wide belt and two legs straps
All three straps adjustable via D-rings
Available with 40mm rubber ring
Suitable for dildos with a base and diameter of ca. 4,5 cm
Material lies comfortably light on the skin
Comfortable and easy to use in any position
Holds its shape
Colors: black/grey

Het harnas past maten 34 tot 44 en… ze hebben dus een leuke collectie met dildo’s die erin passen! Er passen (uiteraard) ook andere dildo’s in, maar ik heb wél ooit de Fun Factory Bouncer mogen testen en die is awesome (€ 69,90)! Ook vind ik de vorm (en trillingen) van de Fun Factory Big Boss geweldig en er is dus ook een The Boss Dildo (€ 49,90) van hetzelfde formaat (behoorlijk groot). Kortom; voor ieder wat wils!

Dus… mocht je op zoek zijn naar een goed strap-on harnas, check dan zeker deze Strap & Bound Invisible 3 even uit bij www.funfactory.com. Hij kost € 89,90, maar… als je de code 550004 gebruikt, dan krijg je 10% korting, dus je kunt hier bijvoorbeeld ook je Bi Stronic Fusion, Lady Bi of Stronic Drei met korting bestellen! En… ook al staat de ‘shop’ in Duitsland, je krijgt ‘Free shipping’ allllll over Europe! Je kunt betalen met je creditcard, maar ook met Paypal (dus eigenlijk gewoon met je NL-bankrekening) (een Paypal-account is heel gemakkelijk te koppelen aan je gewone bankrekening) (heb ik onlangs ontdekt) (wat voor mij dan weer niet zo verstandig was, want nu kan ik iets te gemakkelijk Lush-producten bestellen in de UK). En… mocht jij ‘m hebben getest, dan zou ik heel graag van je horen wat je ervan vindt! Ook als jij een ander harnas getest heb, dan hoor ik graag wat je ervan vond!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Rebecca Verreth schreef:

  Ik verkoop het harnas op mijn Fun Factory party’s en in lijn winkel in Mechelen. Het is bij mijn weten het enige harnas in jeans, super makkelijk te wassen dus, heel comfortabel en echt one size. Het enige minpunt is dat de ring niet uit het harnas te halen valt, om te vervangen door grotere of kleinere exemplaren. Alle dildo’s van FUN, ook de Share en consoorten, passen er wel in. Maar verder, een toppertje!

 2. Niels achtel schreef:

  Hey

  Om het algemeen is pegging nog vrij onbekend. Veel mannen hebben schrik om het te vragen in de relatie.
  Op onderstaande link kan je heel wat informatie te vinden over pegging.

  http://peggingparadise.com

  Er zijn verschillende podcasts waar een grondig uitleg wordt gegeven en waar verschillende ervaringen van mensen aan bod komen. (wel in het engels)

  Podcast 112 (zie onderstaande link ) is speciaal voor vrouwen waarin wordt uitgelegd wat pegging eigelijk is .
  http://peggingparadise.com/blog/2015/09/podcast-112-for-the-ladies/

  Het zou leuk zijn mocht dit onderwerp meer ter sprake komen. Ik ben er van overtuigd dat heel veel mannen en vrouwen dit is interessant item vinden. Spijtig genoeg heerst hieronder nog een groter taboe.

  Groeten
  Niels

 1. 13 januari 2022

  3blackbird

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.