SEKS TOY REVIEW #166: INFATUATION VIBRERENDE COCKRING

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Infatuation vibrerende cockring
Producent: California Exotic Novelties
Prijs: € 14,95
Formaat: one size fits most men
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Deze vibrerende cockring zorgt dat je erectie langer blijft en stelt de ejaculatie uit, zodat jij en je partner langer plezier aan elkaar kunnen beleven. Terwijl jullie de liefde met elkaar bedrijven, wordt je partner nog eens extra verwend door de externe clit stimulator met genots knobbeltjes en de krachtige vibratie.’
Is dat ook zo? Nou, krachtig, krachtig?
Aantal punten: 6/10

vibrerende cockring infatuationcockring

Over deze ‘pret vibrerende cockring’ (ja, zo heet-ie bij www.willie.nl) kan ik eigenlijk heel kort zijn; hij is leuk en hij doet wat-ie beloofd, alleen is-ie net iets minder leuk en goed als de Dorcel Power Clit Cockring die ik al eerder testte (mijn review daarvan lees je: HIER (die kreeg een 10/10).

Deze vibrerende cockring van Dorcel is van net iets zachter materiaal gemaakt (al zijn het allebei siliconen ringen). De Dorcel-ring is net iets beter afgewerkt (je ziet de naadjes bij deze ring van California Exotic Novelties duidelijk zitten, al voel je daar niks van). Het trileitje van de Dorcel-ring heeft net ietsje meer power (de ring van California Exotic Novelties heeft een trileitje dat ontzettend hoog trilt).

vibrerendecockring

De Infatuation doet het wel leuk hoor, daar niet van. De cockring gaat gemakkelijk om en tijdens het vrijen komt het trileitje en dat flubbeltje tegen je schaamlippen en je clitoris aan en dat is lekker (wel genoeg glijmiddel gebruiken, want je wil niet dat dat flubbeltje gaat schuren tegen je clitoris). Het zijn dan wel niet de allerbeste trillingen (okay, eigenlijk zijn ze gewoon slecht), maar de combinatie van een cockring, penetratie en trillingen tegen m’n klit zorgen bij mij altijd wel voor een lekker (en snel) orgasme. Eigenlijk had deze Infatuation dus best een 8 kunnen scoren.

Maar deze vibrerende cockring kost € 14,95 (ook nog eens in de aanbieding, hij was € 19,95) en de Dorcel Power Clit Cockring kost maar € 9,90. Dus ook daar scoort de Dorcel-ring beter.

DE INFATUATION VIBRERENDE COCKRING IS HIER TE KOOP (€ 14,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Klinkt leuk…. maareh, wat doe je met die bijgeleverde 8 kaarten van 10 X 5 CM? :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.