WTF WOENSDAG: OVIPOSITOR (OFTEWEL: LEG GELATINE-EIEREN IN JE KUT)

Ik kreeg meerdere mailtjes van lezers en lezeressen over de Ovipositor: “Hé, Luun, kende je deze al? Echt iets voor de WTF Woensdag!” Nee, ik kende ‘m nog niet. En ja, dit is echt een typisch speeltje voor de WTF Woensdag!

ovipositor sex toy

Maar wat is het? Het is een dildo in de vorm van een, eh, eh, eh, tentakel van een insect. Of een alien. En… het is een eierenleggend tentakel! Yep, OMG! WTF!?? Wie verzint dit? Nou, ‘Lone Wolf’, het mannetje achter het bedrijf Primal Hardwere (www.primalhardwere.com). Hij dacht dat er wel een markt was voor eierenleggende seksspeeltjes en hij had gelijk, want deze lugubere toys gaan als warme broodjes over zijn virtuele toonbank, als we hem moeten geloven. Hij zegt er zelf over: “Het idee is dat je ervaart hoe het is als er iets of iemand eieren in jouw lichaam legt – en dan in het bijzonder een alien of een insect.”

Maar eh, die eieren hè? Wat voor een eieren zijn dat? Nou! Bij elke Ovipositor die je besteld krijg je een speciale eieren-mal, waarmee je zelf eieren kunt maken van gelatine. Een how-to-filmpje staat op Youtube. Leuke tip voor een regenachtige dag!

De eieren smelten vanzelf in je lichaam, dus je hoeft na gebruik geen eieren te gaan zoeken (“Ik weet waar-ie ligt! Ik weet waar-ie ligt!!!”). Rest mij alleen nog de vraag; ‘Hoe veilig is het om eieren van gelatine in je kut te stoppen?’ Gelatine wordt gemaakt van huid, botten en kraakbeen van (o.a.) varkens en koeien (dus als je vegetariër of veganist bent, dan is de Ovipositor sowieso niks voor jou) (just saying). De maker van de Ovipositor legt alle verantwoordelijkheid bij de gebruiker. Logisch. ‘This item is sold as a novelty only. We’re not responsible for how you choose to use it.’ Lijkt mij heel gezond om dit niet te gebruiken, trouwens. En de kosten? Voor $ 119,99 heb jij je eigen eieren-leggende Ovipositor.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Jan Weeber schreef:

  Zieke geest die zoiets bedenkt..

 2. Marjan schreef:

  Zou hij erg hard met zijn hoofd op het asfalt zijn geklapt bij dat ongeluk??
  Of hij heeft koffie gedronken met mijn ex, dat kan ook nog (die had ook altijd van die ‘aparte’ ideetjes….

  Xx

  • Luus schreef:

   Ik denk dat je ex iets ‘speelser’ heeft gevonden en jij wellicht een man die 1 keer per week op zn hondjes wil, of is dat ook wellicht iets te ‘apart’?

 3. Ier schreef:

  Ik moet gelijk aan Alien denken… Brr, smakeloos

 4. Sergio schreef:

  Wtf!!!! Why just why?

 5. Nikkie schreef:

  Nee, gewoon nee.

 6. Luus schreef:

  Oeh die ‘reacties’ hihi…
  Met jullie moet je dus geen seks hebben…
  Hashtag boring? of gewoon saai en kortzichtig? Toedels…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.