WOMANIZER WAVE DOUCHEKOP – SEXTOY REVIEW

Naam: Womanizer Wave
Producent: Womanizer
Prijs: € 129,99
Formaat: past op elke standaard douche
Materiaal: divers
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Ervaar de unieke 2-in-1 functie die een hoogwaardige douchekop combineert met een clitorale stimulator op waterdruk. Met EcoSmart-technologie bespaart het water door 60% minder te gebruiken dan conventionele douchekoppen, zonder concessies te doen aan de prestaties. ’
Is dat ook zo: het is inderdaad een douchekop

Dit is een afbeelding van womanizer wave review

De een-na-laatste, nieuwste toy die uit de Womanizer-fabriek kwam rollen, de Womanizer OG (WOMANIZER OG – SEXTOY REVIEW), kon mijn goedkeuring niet echt wegdragen en dat was echt wel een beetje een teleurstelling, omdat ik normaal gesproken een enorme fan ben van Womanizer en alles wat ze ontwerpen. Ik waardeer ze vooral om wat ze voor de sekstoy-community hebben gedaan (come on, ze hebben toys op luchtdruk-stimulatie ontworpen en daarvoor hebben ze voor altijd een plekje in mijn hart en waarschijnlijk in die van heel veel meer vrouwen). Het allernieuwste speeltje is de Womanizer Wave (ik kreeg ‘m opgestuurd door Womanizer zelf). En de Womanizer Wave is een douchekop! Een douchekop van € 129,-, Dat mag dan wel een héél bijzondere douchekop zijn! Wat ik ervan vind lees je in m’n review!

Masturberen met je douchekop

Het schijnt voor veel vrouwen een ding te zijn; masturberen met hun douchekop. Straal tegen hun klit en lekker genieten en klaarkomen. Ik heb het even ge-Google’t en 6 op de 10 vrouwen blijkt wel eens onder de douche te masturberen. Met de douchekop dus. Ik behoor tot de 4 van de 10 die dat niet doet. Nooit doet. Ook nog nooit gedaan heeft. Okay, okay, poging gewaagd, niet interessant genoeg bevonden.

Met de Womanizer Wave onder de douche? Eh… nee!

Wat die 60% van de vrouwen doet moet ze zelf weten, maar seks onder de douche heeft mij dus nooit echt geboeid. Al moet ik nu niet liegen, want samen douchen, opgeilen, beetje vingeren, beetje aftrekken, allemaal hartstikke lekker en fysiek ook nog wel te doen, maar zodra het écht de hele geile kant op gaat dan sta ik me al af te drogen om richting bed te vertrekken. Ik heb de Womanize Wave trouwens niet onder de douche getest, maar in bad. Want staand masturberen? WHY?? Staand klaarkomen? Helemaal WHY???

Dit is een afbeelding van img 6558

De verpakking en eerst indruk van de Womanizer Wave

Omdat foto’s qua verpakking toch echt wel meer zeggen dan woorden, hier even een impressie van de verpakking van de Womanizer Wave en de inhoud. Ziet er allemaal prachtig verzorgd uit.

Dit is een afbeelding van verpakking van de womanizer wave douchekop

En sja, wat kan ik verder zeggen? Het is een douchekop. Het is een ietwat langwerpige douchekop in plaats van de gebruikelijke ronde douchekop. Ik kreeg de witte uitvoering, maar hij is er ook in het zwart en in het chroom. Die laatste 2 komen wel wat chiquer over als ik heel eerlijk ben. De witte die ik kreeg (waarvoor ik echt heus wel dankbaar ben) ziet er wat cheap uit.

Het installeren van de Womanizer Wave

Laat ik even met iets positiefs beginnen! Je hebt de Womanizer Wave zo aangesloten op je doucheslang. Simpelweg de oude douchekop eraf draaien en de Womanizer Wave er weer op. Nog geen minuutje werk. De Womanizer Wave heeft 3 standjes qua waterstralen, de PowderRain, de PleasureWhirl en de PleasureJet. Je kunt tussen deze 3 settings gemakkelijk schakelen door middel van een knop onder de waterstralen en daaronder zit een ‘slider’ (een soort schuifknop) waarmee je de intensiteit van de stralen kunt instellen.

Dit is een afbeelding van knoppen van de womanizer wave

Volgens het promopraatje verbruikt de Womanizer Wave 60% minder water dan gewone, conventionele douchekoppen. En de manier van minder water verbruiken heeft natuurlijk een mooi marketingwoord gekregen: ‘EcoSmart technology’ (minder water verbruiken, zonder dat het ten koste gaat van het comfort).

Eh, hoe bedoel jullie ‘de eerste’?

Op de site van Womanizer valt te lezen: ‘Womanizer Wave is the first ever combined shower head and water massage clitoral stimulator, uniting the expertise of bathroom experts Hansgrohe and pleasure leaders Womanizer to create a truly outstanding crossover – the pleasure shower head.’ Nou eh, nee. Je kunt met ELKE douchekop masturberen. De Womanizer Wave heeft misschien alleen iets handiger knopjes.

Dit is een afbeelding van womanizer wave waterstraal jet

Ook lees ik in de comment-sections bij Womanizer op Instagram reacties als; ‘Oooh this is soo good, waarom heeft niemand dit eerder bedacht??’ Nou, 60% van alle vrouwen hebben dit blijkbaar al eerder bedacht. OMDAT HET AL BESTOND! Het is een douchekop!

Een samenwerking met Hansgrohe

Wat ik wél heel erg tof vind is dat een ‘normaal’ bedrijf een samenwerking is aangegaan met een sekstoy-bedrijf. Volgens mij kwam dat nog niet eerder voor. Dus 100 punten voor het Duitse Hansgrohe, een toonaangevend bedrijf op gebied van badkamerkranen en keukenkranen. Beetje jammer is wel dat ik op de site van Hansgrohe niks terug kon vinden over de samenwerking, dus zo heel trots zullen ze er andersom misschien wel niet op zijn.

De Womanizer Wave vs Grohe Tempesta 100

Ten tijde van de energiecrisis, iets meer dan een jaar geleden, kreeg ik een ‘bespaarpakket’ van mijn gemeente. In dat pakket zaten een LED-lamp, een tijdschakelaar, heel veel papiertje met tips en kortingsbonnen én een waterbesparende douchekop. Die douchekop heb ik er meteen opgeschroefd en hoewel de straal van die nieuwe douchekop superzacht is en eigenlijk gewoon kut vergeleken met de douchekop die ik eerst had, heb ik ‘m toch maar gehouden. Mijn energierekening was verdriedubbeld en zo ontzettend rijk word ik nou ook weer niet van het testen van sekstoys.

De douchekop die ik gratis kreeg van de gemeente is van het merk Grohe en na ook even wat Google’en blijken Grohe en Hansgrohe niet dezelfde te zijn, maar wel even goed en allebei zeer hoog aangeschreven in de loodgieterswereld. Mijn douchekop van de gemeente, de Grohe Tempesta 100 ter waarde van € 19,95 heeft 2 standjes; Rain Spray en Jet Spray en bespaard, net als de Womanizer Wave, ook 60% water. Voor een tientje meer heb je al een Grohe met 3 waterstandjes en voor nog een tientje meer eentje met 4 waterstanden.

Dit is een afbeelding van womanizer wave vs grohe tempesta

Ik heb de Womanizer Wave vergeleken met mijn Grohe Tempesta 100 en met mijn oude douchekop (die heeft zelfs 5 waterstandjes en is nog lekker waterverspillend, dus met een zeer goede waterdruk erachter). Ik zal het alvast maar spoileren; ik begrijp écht niet waarom de Womanizer Wave zo duur moet zijn en wat er zo bijzonder aan is. Het is uiteindelijk gewoon een douchekop met 3 waterstandjes.

De PleasureRain van de Womanizer Wave

Laat ik maar beginnen met de minst interessant straal van de 3; de PleasureRain. Deze straal vind ik sowieso ook niet lekker om mee te douchen, want er zit gewoon te weinig waterdruk achter. Het is een briesje, een zuchtje water.

Dit is een afbeelding van pleasurerain womanizer wave

Als je de hele dag de tijd hebt om je te douchen en je haren uit te spoelen, dan is de PleasureRain je ding. Als je hier een orgasme mee wil krijgen, dan kun je daar ook wel de hele dag voor uittrekken denk ik. Mij zou het zelfs na een dag nog niet lukken, want veel te weinig stimulatie tegen m’n klit of waar dan ook.

De PleasureWhirl van de Womanizer Wave

De PleasureWhirl bestaat uit 3 stralen die om elkaar heen zouden moeten draaien. Ik weet het zo net nog niet. De 3 stralen zitten best ver uit elkaar en hoe verder de stralen komen, hoe verder ze ook uit elkaar ‘sproeien’ en ook hoe minder hard de druk is. En in het midden van die 3 stralen gebeurt er niks en dat is nu juist de plek waar je klit zit en waar je dus eigenlijk de meeste druk op zou willen. Het ziet er in ieder geval niet uit zoals op het plaatje.

Dit is een afbeelding van pleasurewhirl womanizer wave

Ik voel ‘m niet. Ik snap ‘m niet. Op zich als ik heel hard m’n best zou doen, maar dan ook echt heel, heel, heel hard, ondertussen toch zeker een uurtje heftige porno op scherm erbij, dan zou ik hier eventueel misschien een orgasme mee kunnen krijgen.

De PleasureJet van de Womanizer Wave

De PleasureJet is speciaal ontworpen om de clitoris te masseren met ‘satisfying pulsation’. Nu kan ik dat hele pulseren niet voelen, maar dit is inderdaad wel hét ideale standje om je klit mee te stimuleren. Het is een gerichte straal die van alle 3 de standjes van de Womanizer Wave ook het meest krachtig voelt. Dus als je van masturberen onder de douche of in bad houdt, dan is dit waarschijnlijk je GOTO-standje.

Dit is een afbeelding van pleasurejet womanizer wave

Maar ik kon er, hoe erg ik m’n best ook heb gedaan, niet van komen. Dit soort waterstraal-stimulatie is gewoon niet m’n ding. Misschien voor erbij, dus inclusief een dildo of vibrator in m’n vagina, maar ik vind masturberen in bad met een douchekop vooral nogal een toestand. Dan hebben ze het over me-time, self-love en en self-care met de Womanizer Wave, maar mag ik gewoon alsjeblieft op m’n bed liggen of op een stoel zitten als ik masturbeer? Vind ik een stuk relaxter.

Hoe doen mijn andere douchekoppen het?

Sja, die goedkope Grohe Tempesta 100 (€ 19,95) heeft dan maar 2 standjes, maar standje Jet Spray is volledig vergelijkbaar met standje PleasureJet van de Womanizer Wave als je het mij vraagt. Zelfs met iets meer waterdruk, dus lekkerder (vind ik).

En sja, mijn originele douchekop, die met 5 standjes en nog van de waterspillende soort, die doet het allemaal gewoon nóg beter. Deze heeft meer waterdruk en is qua verschillende soorten waterstralen eigenlijk volledig vergelijkbaar met de Womanizer Wave (plus dus nog 2 extra).

Dit is een afbeelding van womanizer wave straal

Ook maakt het mij helemaal niks uit of ik ronde douchekop of een ovalen douchekop tegen m’n klit (of vulva) houd, want qua straal is het gevoel helemaal hetzelfde. Het enige dat écht handiger gaat bij de Womanizer Wave is het schakelen tussen de verschillende stralen met de knop. De schuifknop om de intensiteit te regelen gebruik je eigenlijk niet, want als je die op z’n laagst hebt staan, dan voel je amper wat. Die laat je waarschijnlijk dus altijd op z’n hardst staan.

Nogmaals; ik begrijp het echt niet. De Womanizer Wave is gewoon een douchekop.

Ligt het nou aan mij?

Ik vraag me echt af of de cijfers waar Womanizer mee loopt te pronken op hun website wel kloppen met de werkelijkheid. Zo’n 76% van alle gebruikers krijgt een orgasme van de Womanizer Wave, volgens hun eigen onderzoek. En vergeleken met een normale douchekop zou 88% van de gebruikers de Womanizer Wave lekkerder vinden. 86% vindt de Womanizer Wave geschikter om mee te masturberen dan een gewone douchekop. En 73% komt gemakkelijker klaar van de Wave dan van een gewone douchekop. Wat wordt bedoeld met een ‘gewone douchekop’? Wiens douchekop? Welke douchekop? Waar? Het zal wel aan mij liggen, maar een ‘gewone douchekop’, dus eentje van een jaar of 10 geleden, dus niet zo’n waterbesparende, daar zit toch echt veel meer kracht achter dan achter deze Womanizer Wave. En volgens mij hebben de meeste, huidige, moderne, waterbesparende douchekoppen ook 3 verschillende waterstralen. Ik ben echt een beetje lost als het op dit soort vage cijfers aankomt.

Dit is een afbeelding van womanizer wave test toytester 2

Ik werd in ieder geval helemaal chagrijnig van het erop-en-eraf-draaien van alle douchekoppen om het verschil te voelen, om uiteindelijk tot mijn persoonlijke conclusie te komen; ik ga van een waterstraal alleen echt nooit een orgasme krijgen. Dus hiep, hiep, hoera voor de Womanizer Duo die dat klusje na mijn badsessie wel binnen 2 minuutjes voor elkaar kreeg.

Conclusie

Lieve, lieve, lieve Womanizer! What were you thinking???? Een douchekop van € 129,- in de schappen leggen tussen de sekstoys! Why? Ik vind het ook helemaal geen product dat in het assortiment van Womanizer past. De Womanizer Wave is net zo goed, of slecht, het is maar net of je van seks onder de douche of bad houdt, als de gemiddelde douchekop die je bij de Gamma, Karwei of Praxis kunt kopen. Maar dan wel € 100,- duurder!! Behoor jij tot de 60% van de vrouwen die weleens onder de douche of in bad masturbeert met de douchekop? Dan ben je waarschijnlijk al voorzien van een goed stromend exemplaar en heb je deze Womanizer Wave helemaal niet nodig. De Womanizer Wave is wat mij betreft een overprized douchekop en écht niet meer dan dat.

DE WOMANIZER WAVE IS HIER TE KOOP (€ 129,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Bibi schreef:

    Vroeger….ahum…. had ik zo’n fuchsia roze douche-dildo….ik denk dat dit nu zo’n 20-22 jaar geleden is. als je je bestaande douchekop van de slang afschroefde kon je deze er weer op schroeven. De dildo had een aantal gaten waar het water dan weer uitspoot. Ik kan mij herinneren dat ik dat wel heel fijn vond voelen als je hem inbracht en je de stevige warme stralen diep en ondiep in je vagina voelde. Het was alleen niet zo slim om hem in de douche te vergeten en je jongere (nakomertje) zusje komt logeren…. hihi … ze was gelukkig al 12 jaar en niet heel blue…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.