MYTOYS MYLOVER – VIBRATOR REVIEW #484

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: MyToys MyLover
Producent: MyToys
Prijs: € 89,90
Formaat: 25,5 x 3,5 centimeter, invoerlengte 11,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: ehm… siliconen
Waar te koop: Niet meer te koop…
Verkooppraatje: ‘De Mytoys MyLover G-Spot Thrusting Vibrator van My Toys is een penetrerende vibrator om zo de G-Spot optimaal te stimuleren. De vibrator maakt een op en neer beweging, zoals ook de penis doet. De motor geeft een prettige stoot en je hebt daarbij keuze uit 7 verschillende thrusting (penetratie) snelheden.’
Is dat ook zo: Nou… helemaal niet onaardig!!!!!!!
Cijfer: 8.5 (en ik hoop heel erg dat er een 2.0 gaat komen)

Dit is een afbeelding van mytoys mylover vibrator stotende sextoy

Ik kreeg de MyLover van het merk MyToys opgestuurd in ruil voor een eerlijke review. Een toy waar ik nog niet eerder van had gehoord en ook een merk dat ik nog niet kende! De Mytoys MyLover is een ‘thrusting vibrator’ en dat is iets wat ik wél kende! Want ‘thrusting toys’, oftewel ‘stotende toys’ zijn hartstikke hip, hot en happening de laatste tijd! En… ik hou ervan!

Als je hier al vaker leest, dan weet je dat ik een voorliefde heb voor de stotende seksspeeltjes van Fun Factory (bijna alle Stronic-toys vind ik geweldig) (en de Stronic G vind ik (op dit moment) het lekkerst) (FUN FACTORY STRONIC G – VIBRATOR REVIEW #399). Het heeft iets heel anders dan een gewone vibrator. Als zo’n stotende vibrator het een beetje goed doet, dan beweegt hij langs je G-spot, precies zoals een echte pik zou (kunnen) doen. En G-spot-stimulatie op die manier, dus een soort wrijving, vind ik nog altijd lekkerder dan (alleen) trillingen tegen m’n G-spot. De MyLover lijkt weer heel anders te werken dan de Stronic-speeltjes van Fun Factory en de Magnum Opus van Toyjoy die ik onlangs testte (en waar ik ook heel erg over te spreken was) (TOYJOY MAGNUM OPUS: VIBRATOR REVIEW #482).

De verpakking van de MyToys MyLover

Hmm. Hmm. Hmm. De doos van de MyLover ziet er nogal goedkoop uit. Het is eenzelfde soort doosje als waarin ik bijvoorbeeld een armbandje van 10 euro op De Bazaar in Beverwijk zou kunnen treffen. Het doosje zou de boel wat op moeten leuken, wat meer cachet moeten geven, maar we weten allemaal wat er eigenlijk in zit; een yukiyuki armbandje van nog geen 10 cent. Zo’n doosje dus. Het doosje is zwart met een kijkvenster en daarop staat het ‘logo’ van MyToys gedrukt. Het logo is niet eens een logo maar een heel lelijk, goedkoop lettertype. Onder ‘MyToys’ staat ‘my toy, my joy’, ben ik het helemaal mee eens, maar er is niet heel veel aandacht besteed aan de doos, en nou ja… never judge a book by its cover and never judge a sextoy by its box.

Dit is een afbeelding van verpakking mytoy mylover review vibrator

De look and feel van de MyLover

Hmm. Hmm. Hmm. Ik haalde de My Lover uit z’n doosje en het eerste dat ik dacht was; hmm. En dat was een zeer positieve ‘hmm’. Hij is zwaar, hij is stevig, hij is best groot en dat zijn allemaal dingen die mij aanspreken in een sekstoy. Het speeltje is oplaadbaar via USB en 100% waterproof, maar het materiaal waarvan de MyLover gemaakt is, is ehm, ehm, nogal raar. Op het doosje staat dat de Mylover gemaakt is van ‘soft and body safe silicone material with a matte coating’. Hmm… dat zegt eigenlijk heel weinig en ik ga er maar vanuit dat het allemaal veilig is, maar het materiaal voelt ehm, ehm, raar!

Dit is een afbeelding van mytoy mylover vibrator test review

1: het siliconen is heel erg zacht en mooshy. Je kan het vastpakken en optillen en bewegen. Dit mooshy gevoel hebben sommige Tenga-toys ook, maar bij Tenga geeft het me een relaxt, soort van stress-balletjes-gevoel, bij deze MyLover voelt het een klein beetje viezig.

2: het siliconen is heel plakkerig en trekt ENORM VEEL haar en stof aan. Fun Factory-toys hebben dit bijvoorbeeld ook, maar Fun Factory-toys zijn heilig vergeleken bij de stof-en-haar-aantrekkende kwaliteiten van deze MyLover (en dat wil echt wat zeggen). En het is niet alleen stof of haar, maar het materiaal blijft ook een beetje vettig en viezig, hoe goed ik de vibrator na gebruik ook schoonmaak. Want na gebruik heb ik de MyLover uiteraard schoongemaakt en hij ligt hier nu op tafel naast m’n toetsenbord, maar als ik ‘m zo bekijk lijkt het net alsof ik ‘m een minuut geleden nog in me had. Het lijkt alsof de MyLover een beetje aan het zweten is. Niet sexy.

Maar hoe zit het met dat thrusten van de MyLover?

Ik vergeet voor het gemak even dat het materiaal van de MyLover een beetje dubieus en viezig overkomt en richt me even puur en alleen op het stoten van deze toy. Want… OOOOH BOY, stoten dat kan-ie! Holy fuck! Het is echt weer een heel ander systeem dan de Stronic-toys (die hebben een metalen bal die binnenin op en neer gaat) en de Toyjoy Magnum Opus (die heeft een soort uitschuifbaar harmonica-systeem en wordt dus echt langer).

Dit is een afbeelding van vibrator thrusting toy mytoy myjoy test review

De MyLover heeft een nogal zwaar, stevig handvat met 3 knopjes. Met het onderste knopje gaat de Mylover aan en met de twee knopjes daarboven kun je ‘m harder of zachter laten stoten in 7 verschillende snelheden. Het stoten van de MyLover beperkt zich tot het bovenste gedeelte van de toy. Het zijn hele korte, felle stootjes. En die stootjes… die doen hun werk wel! OMG! Maar hoe dan??? Het liefst zou ik de MyLover uit elkaar slopen om te bekijken hoe het van binnen zit en hoe het werkt! Want… het werkt! Je kan de MyLover een soort van ‘aftrekken’ als de toy niet aanstaat (dus het velletje op en neer halen) en dan voel je een beetje dat het echt alleen het bovenste gedeelte is dat kan stoten.

Het systeem werkt beter dan de Magnum Opus, want die kon ik niet in m’n eentje hanteren en ook samen was het wat ingewikkeld (maar wel heel geil). En de MyLover lijkt qua gevoel een beetje op een Stronic-speeltje, maar toch, eh, anders!

Maar hoe bedoel je anders qua stoten, Luun?

Oh Lord, ga dit maar eens proberen uit te leggen in tekst! Dit is een speeltje dat je écht moet voelen om te begrijpen dat het werkt (check sowieso m’n Insta-posting hierboven). Ik kan het heel moeilijk uitleggen, maar het lijkt me duidelijk dat een toy die hard en repetitief langs je G-spot gaat een zeer positieve uitwerking heeft op je opwinding (in ieder geval wel op de mijn)! Je kan ‘m in 7 snelheden laten bewegen en van 1 tot 6 was het allemaal ook echt een stotende, geile beweging. Bij 7 had ik zoiets van; nu ga je te ver MyLover! Het leek wel een mitrailleur.

Dit is een afbeelding van mytoys mylover vibrator stotende sextoy test review

Ik heb dit niet gecheckt, maar volgens het verkooppraatje kan de MyLover dit: ‘De MyLover G-Spot vibrator wordt in 2 uur volledig opgeladen via de bijgeleverde oplader waarna de vibrator tot 50 minuten op de hoogste snelheid gebruikt kan worden.’ Dat je het even weet.

Om een héél kleine aanmerking te geven; de kop van de MyLover had van mij ietsje meer geprononceerd mogen zijn. Dus een dikkere kop of een dikkere ribbel. Dan raakt-ie m’n G-spot nét iets beter. Nu moest ik de toy af en toe wat met z’n kop naar boven duwen, zodat-ie m’n G-spot ook echt bleef raken, maar verder kon ik er behoorlijk handsfree van genieten. En ik heb er écht van genoten!

Conclusie

Ik vind het een technisch knap gemaakt seksspeeltje, deze My Lover, want er zit een enorme POWERRRR achter! Het stoten is geil en ook het formaat is dikke, vette prima. Ook het geluid voegt iets heel geiligs en mechanisch toe en van alle stotende toys die ik samen met M. heb getest vond hij deze het prettigste (geilst) om te hanteren. Mocht ik werkzaam zijn bij MyToy dan zou ik er alleen voor zorgen dat er bij de MyLover 2.0 versie een wat steviger ribbel bijkwam, zodat de G-spot nog beter geraakt wordt. En dat plakkerige materiaal, ja, ehm… nogmaals; wat is het???? Verander het in iets lekkerders, iets wat wat minder plakkerig aanvoelt! En besteed even wat meer aandacht aan het doosje en dan heb je een perfect stukje sekstoy in je handen, want… WOW, wat een krachtig ding is dit!

DE MYTOYS MY LOVER IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. dirkie schreef:

  Ik voel dat er een heerlijke chaotische, hysterische vlog aan zit te komen.
  Bedoel dit positief, echt op z’n Luna’s. Loving it and can’t wait!!

 2. Sandra schreef:

  Dat materiaal….. ik weet het niet. Je schrijft dat je er vanuit gaat dat het veilig is, waarom? Geen redenen om anders te denken? Stinkt niet, of iets dergelijk? Ik denk, als ik het zo zie en lees, dat ik het wel een afknapper vind.
  Wat jammer is want verder lijkt hij me zalig.

  • Luna schreef:

   Ik vind het altijd ZO lastig qua materiaal en veiligheid… deze toy komt van een groothandel die echt alleen maar toptoys levert van topmerken… en… hij stoot zo geweldig dat ik ‘m wel moest voelen… hij stinkt verder niet en het lijkt qua materiaal op de toys van Tenga/Iroha… zo’n stressballetje, zeg maar… het is alleen plakkerig en dat is inderdaad een afknapper…
   Tess (van Tesstesst.nl) heeft ‘m ook getest en haar toy is niet zo plakkerig als de mijne… ze is nu aan het mailen met de mannetjes/vrouwtjes achter het merk om te vragen wat het nu precies voor materiaal is… en hoe het verschil komt… dus als zij dat weet, dan laat ik het hier ook weer weten :-)

 3. Ier schreef:

  Mij interesseert het dus helemaal niet hoe de verpakking eruit ziet. Want die kosten voor een fancy doos rekenen ze natuurlijk gewoon door in de verkoopprijs :) vind je deze toy een verrijking als je de stronic drei al hebt?

 4. Anne schreef:

  Benieuwd of er een update is over het materiaal?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.