WE-VIBE ANNIVERSARY COLLECTION – REVIEW #485

Ergens in april dit jaar kreeg ik de We-Vibe Anniversary Collection; een speciaal uitgebrachte versie van de We-Vibe Tango en de We-Vibe Sync om te vieren dat We-Vibe 10 jaar bestaat! Hoera! Maar ja… ik heb al een Tango en ik heb al een Sync! En hoewel ik de kleur van deze Anniversary Collection veel mooier vind dan die van mijn exemplaren, heb ik de doos toch maar weggegeven aan D. en E.; het Belgische setje dat net als ik gek is op seksspeeltjes en die ook nog eens heel leuk kunnen schrijven! Voordat ik ‘m naar D. en E. heb opgestuurd heb ik trouwens zelf wat foto’s gemaakt van dit geweldige product, want ik wilde alles eerst even van dichtbij bekijken. En WOW, het ziet er echt prachtig uit! Lees hieronder de review van E., want zij heeft een nieuwe nummer 1!

Naam: We-Vibe Anniversary Collection
Producent: We-Vibe
Prijs: € 206,10
Formaat: leuk doosje
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘De We-Vibe Anniversary Collection combineert de bestsellers van dit topmerk: de We-Vibe Sync en We-Vibe Tango. Twee razend populaire en bijzonder krachtige vibrators in een luxe verpakking.’
Is dat ook zo: JAAA!
Cijfer: gemiddeld een 10 (Tango 11/10) We-Vibe Sync 8,5/10

Dit is een afbeelding van we vibe anniversary collection vibrator review test

Een hele, heeeeeele tijd geleden (sorry Luna, voor het lange wachten) kregen wij weer een super leuk postpakketje toegestuurd. Er zaten een heleboel speeltjes in, maar ik kan met heel veel plezier zeggen dat eentje ervan zich heeft opgewerkt naar mijn ultieme sextoy-top-3. Nu heb ik natuurlijk nog niet zoveel getest als Luna, ik ben 21 en D. en ik doen ondertussen zo’n vier jaar aan sexytime met toys. Toch heb ik, mede dankzij de super cadeautjes van Luna, al wel wat speeltjes de revue zien passeren, dus hopelijk geloven jullie mij wanneer ik zometeen aan mijn lofrede ga beginnen. Nu, mijn nieuwe nummer 1 kwam niet alleen. Hij werd vergezeld door een andere toy en samen zaten ze opgeborgen in een mooi, grijs doosje, met daarop in zilveren letters ‘We-Vibe’. Ik heb het hier natuurlijk over de befaamde Anniversary Collection van We-Vibe, met daarin de Tango en de Sync. Het speeltje dat het meest mijn hart heeft veroverd, is de kleine, schattige Tango.

De Play Case is meteen het oplaadsysteem

Bij het uitpakken, kwamen we uit bij een mooi, klein, lichtgrijs doosje. De zogenaamde ‘Play Case’. En deze Play Case is op zoveel vlakken heel handig. Ten eerste dient het doosje als laadstation. Aan de buitenkant is er een gaatje waar je de oplader moet instoppen en wanneer je dit doet, laden de drie apparaatjes (Sync, Tango en afstandsbediening) tegelijk op. De oplader is trouwens een gewone oplader, dezelfde als bijvoorbeeld Android-gsm’s. Handig dus als je met lege batterijen valt en de originele oplader niet bij hebt. Er zijn in het doosje drie vakjes voorzien, precies op maat van de toys, en in deze vakjes zit telkens een magneetje waaraan je het speeltje vast hangt. Via dit magneetje worden de speeltjes en de afstandsbediening opgeladen. Bij andere toys vind ik magneten nooit een goede manier van oplaadsysteem, omdat deze vaak makkelijk loskomen en na een tijd ook slecht contact maken, maar in dit doosje zitten de toys net extra goed vast door de magneetjes. Mega handig dus! De toys kunnen na een oplaadbeurt van 90 minuten, zo’n 2 uur mee.Dit is een afbeelding van anniversary collection we vibe sync we vibe tango

Discreet opbergen; yes

Ten tweede is de Play Case heel compact en verraad het niet echt wat erin zou kunnen zitten. Dit is voor ons zeker een pluspunt, want we hebben met al onze toys ooit al heel wat gênante situaties meegemaakt. Onze kamer kan er na een nachtje sexy-time echt uitzien als de (rommelige) vitrine van een sexshop haha! Zo is het dan ook al meer dan eens gebeurd dat de mama van D. (wij wonen allebei nog thuis, maar hebben wel onlangs een huisje gekocht, yay!!!) tijdens het lakens vervangen of was oprapen, op één of meerdere toys is gestuit in onze kamer. De volgende dag laat ze dan soms wel eens vallen dat we ‘onze spullen een beetje moeten opruimen’, oeps! De Play Case is veel subtieler, je ziet niet wat erin zit en het is dus ook niet zo erg om hem te laten rondslingeren.

Dit is een afbeelding van oplaadsysteem we vibe anniversary we vibe tango sync

Enige nadeel aan het doosje is misschien dat het niet zo heel stevig lijkt. Het heeft al wel een roadtrip overleefd deze zomer, maar ik weet niet of het stevig genoeg is om bijvoorbeeld een reis in een koffer of een val op de grond te overleven. Een beter sluitsysteem zou hier misschien wel iets aan verbeteren. Zo, genoeg over het doosje, nu wat meer over ‘the real deal’, de inhoud!

Zeemeerminnenpaars of limited edition cosmic purple?

De Anniversary Collection bevat eigenlijk dezelfde toys als het ‘We-Vibe Sensations in Sync’-pakketje, alleen worden ze nu geleverd in een doosje en met afstandsbediening. Nog een verschil is de kleur, namelijk ‘limited edition cosmic purple’, of, zoals D. het zo graag noemt, ‘zeemeerminnenpaars’. De afstandsbediening is wel gewoon wit.

Dit is een afbeelding van we vibe tango we vibe sync

De We-Vibe Tango stelt me nooit teleur!

Allereerst de Tango. Wauw wauw wauw wauw… Waaaaaaaauw! Ik kan in alle eerlijkheid zeggen, ik heb de Tango nu ongeveer sinds juli en hij heeft mij al bij bijna élk orgasme geholpen de voorbije 3 maanden (als ik hem per ongeluk vergeet mee te nemen naar ergens, ben ik oprecht sip). Ik ben nog nooit zò tevreden geweest over een toy. Het dingetje is niet groter dan mijn duim, maar de trillingen zijn fe-no-me-naal! Hij is ook super compact. De magneetjes waar ik eerder over sprak, om hem op te laden, dienen ook als aan/uit-knop. Het zijn heel kleine knopjes dus, maar dat heeft me nog niet echt gestoord. De Tango is wel enkel bedoeld als clit-stimulator. Hij is veel te klein om vaginaal te gebruiken (je zou bang zijn om hem ‘kwijt’ te raken) en als hij nat wordt, is hij nog maar moeilijk vast te houden. Dat is misschien wel het enige nadeel aan het feit dat hij zo klein is. Ik houd de toy meestal vast zoals je een pen vasthoudt, maar door de harde trillingen beginnen je vingers ook al gauw mee te tintelen. Meestal is dit echter geen probleem voor mij, aangezien ik altijd héél snel klaarkom als ik de toy gebruik. Meer ga ik niet schrijven over deze toy, want samengevat: Als je zoals ik nood hebt aan clitorale stimulatie: KOOP DE TANGO, je gaat er nooit of te nimmer spijt van krijgen, reken me daar maar op af!

De We-Vibe Sync is OOK heel tof

Dan, de We-Vibe Sync. Dit is een speeltje dat al vanaf dag één op ons verlanglijstje stond, maar altijd wat te duur was voor ons budget. Thank God dat we Luna hebben leren kennen dus! Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Mijn beste orgasmes komen tot stand door zowel vaginale als clitorale stimulatie. Meestal wordt dit in de praktijk dus vertaald naar D.’s piemel en een vibrator. Deze toy zou beide plekjes, zowel inwendig als uitwendig, kunnen helpen bevredigen en daar was ik wel heel benieuwd naar. We hebben de toy een aantal keer getest nu en ik moet zeggen dat zowel D. als ik er wel tevreden mee zijn. We hadden eerst wat schrik dat door de toy onze condoom misschien zou scheuren (ik ben sinds enkele maanden aan het ont-pillen, dus doen we het weer met condoom), maar dit was gelukkig niet het geval. Hij blijft ook goed op z’n plek zitten doordat je de hoek van de toy nu zelf kan bepalen en plooien. Er is dus ook een afstandsbediening bij, maar die hebben we nog niet echt gebruikt. De We-Vibe als ‘eitje’ gebruiken op afstandsbediening is niet zo’n aanrader, dat zit niet aangenaam met het uitwendige deel. Maar ook tijdens de seks hebben we de afstandsbediening nog niet echt gebruikt. Ik heb het liefst de constante, hardste trilling en voor mij moet er tijdens het vrijen dus ook niet geswitcht worden tussen de verschillende vibraties. Om het voor jullie makkelijk te maken, zal ik even onze twee meningen apart geven.

Dit is een afbeelding van we vibe anniversary collection unicorn box

Dit vindt hij van de We-Vibe Sync

Voor D. geeft het een iets strakker gevoel. Soms té strak, maar dat is enkel als ik niet nat genoeg ben en dat is natuurlijk snel opgelost met wat glijmiddel. Het is ook al wel eens gebeurd dat het randje van zijn eikel achter het inwendige deel bleef hangen, niet zo aangenaam. D. keek vooral uit naar deze toy omdat hij hoopte mij eindelijk eens handsfree te zien klaarkomen. Is dit ook gebeurd?

Dit vindt zij van de We-Vibe Sync

Voor mij geeft de We-Vibe een meer ‘gevuld’ gevoel. De trillingen inwendig zijn zachter dan deze uitwendig, maar dit stoort niet echt. De eerste keren lukte het me niet om handsfree klaar te komen, iets wat ik zelf ook al heel lang wil. Het gebeurt soms wel dat ik, na een orgasme met toy of vingerwerk, nog eens klaarkom zonder mijn clitoris aan te raken en dus enkel door D.’s piemel, maar dit zijn nooit echt ‘volwaardige’ orgasmes, als jullie snappen wat ik bedoel? Ik dacht dat ik misschien wel tot een tweede, volwaardig ‘handsfree’ orgasme zou kunnen komen als we de We-Vibe zouden gebruiken. De eerste keren lukte het niet. Ik werd er heel geil en héél erg nat van, maar het orgasme kwam er altijd net niet. Tot twee weken geleden. Sinds ik gestopt ben met de pil, heb ik elke maand al een paar dagen gehad waarop ik ongelofelijk opgewonden ben en al enkele van de beste orgasmes ooit heb gehad. Het leek ons dus slim om zo’n dag ook eens te benutten om de We-Vibe nog eens uit de kast te halen. En wederom, wauw wauw waaaaauw! Ik kreeg één van de lekkerste orgasmes die ik ooit al heb gehad, in het missionaris-standje dan nog en dat vond ik zalig! Het gebeurt niet vaak dat ik in dit standje kan klaarkomen, want mijn hand zit dan altijd wel ergens in de weg, maar nu lukte dat dus wel. Ik kon D. aankijken en aanraken tijdens mijn orgasme en dat maakte het alleen nog maar beter. Het is me dus eindelijk eens gelukt om van de eerste keer een orgasme te krijgen zonder handjes- of toywerk en aangezien ik niet zo makkelijk klaarkom (ik heb de juiste vibraties op exact het juiste plekje nodig) is dit heel wat!

Een paar kleine minpuntjes

Maar, een review zou geen review zijn, als we ook de kleine minpuntjes niet aan jullie vertelden. Dus, daarom:
– Je krijgt op beide toys geen melding dat de batterijen bijna leeg zijn. Dit wilt dus zeggen dat de toys er zomaar mee kunnen stoppen en ik ga niet zeggen dat ik daar nog nooit om heb gevloekt, vlak voor een orgasme (gelukkig zijn ze ook weer snel opgeladen).
– De Tango is soms dus nog net iets te klein om goed te kunnen bedienen, maar ja, niemand is helemaal perfect.
– De Tango is gemaakt van een hard plastic, terwijl de We-Vibe Sync eerder rubberig aanvoelt. Dit materiaal kan soms wel eens aan je schaamhaar trekken, auw!
– Wanneer de We-Vibe Sync nat is, wordt hij glibberig en zijn de knopjes (dit zijn bultjes op het siliconen) vaak moeilijk in te drukken, maar hiervoor is er natuurlijk ook de afstandsbediening.

Conclusie

Zoals jullie wel merken, zijn de minpuntjes te verwaarlozen. Luna, je hebt ons een doosje vol plezier op gestuurd en ik kan je wel duizend keer bedanken voor al de heerlijke orgasmes die er al uit zijn voortgekomen.

DE WE-VIBE ANNIVERSARY COLLECTION IS HIER TE KOOP (€ 206,10) >>

EEN LOSSE WE-VIBE TANGO KOOP JE HIER (€ 71,10) >>

EEN LOSSE WE-VIBE SYNC KOOP JE HIER (€ 143,20) >>

Lieve D. en E.! Wederom superbedankt voor deze review!! Ik ben blij dat jij je nummer 1 toy hebt gevonden E.! En… gefeliciteerd met jullie eigen huis! Dan kunnen jullie lekker alle toys rond laten slingeren!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.