Wil je weten wat Luna's top 10 van de beste seksspeeltjes ooit is?
Check dan: LUNA'S TOP 10 SEXTOYS ALLERTIJDEN

VLOG: NALONE IDOL

Wil je weten wat Luna's top 10 van de beste seksspeeltjes ooit is?
Check dan: LUNA'S TOP 10 SEXTOYS ALLERTIJDEN

Ik schreef ’t al in m’n review (NALONE IDOL: VIBRATOR REVIEW #483); die Nalone Idol is best leuk (en betaalbaar)! Ik kijk normaal gesproken mijn eigen vlogs nooit meer terug, omdat, nou ja, Jesus, dan zou ik helemaal niks meer online zetten, maar deze keek ik terug en ik zie dat ik heel moe ben. Hoe ik dat zie; er is een zenuw in mijn linkeroog stuk (al vanaf m’n geboorte) en als ik moe ben dan gaat dat oog dus heel raar en ongecontroleerd doen als ik praat of eet (uit zichzelf knipperen of juist niet meer dicht)… dus… ondanks m’n freaky oog; hier is m’n vlog over de Nalone Idol! Houd dat linkeroog in de gaten! Dit is trouwens ook de reden dat ik met gesloten ogen zoen en pijp, want OMG, dat ziet er echt raar uit! Het is waarschijnlijk ook de reden dat ik vaak met een knipoog op m’n selfies sta! Stukje achtergrondinformatie naar m’n lezers toe dit!

DE NALONE IDOL IS HIER TE KOOP (€ 47,95) >>

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.