VLOG: NALONE IDOL

Ik schreef ’t al in m’n review (NALONE IDOL: VIBRATOR REVIEW #483); die Nalone Idol is best leuk (en betaalbaar)! Ik kijk normaal gesproken mijn eigen vlogs nooit meer terug, omdat, nou ja, Jesus, dan zou ik helemaal niks meer online zetten, maar deze keek ik terug en ik zie dat ik heel moe ben. Hoe ik dat zie; er is een zenuw in mijn linkeroog stuk (al vanaf m’n geboorte) en als ik moe ben dan gaat dat oog dus heel raar en ongecontroleerd doen als ik praat of eet (uit zichzelf knipperen of juist niet meer dicht)… dus… ondanks m’n freaky oog; hier is m’n vlog over de Nalone Idol! Houd dat linkeroog in de gaten! Dit is trouwens ook de reden dat ik met gesloten ogen zoen en pijp, want OMG, dat ziet er echt raar uit! Het is waarschijnlijk ook de reden dat ik vaak met een knipoog op m’n selfies sta! Stukje achtergrondinformatie naar m’n lezers toe dit!

DE NALONE IDOL IS HIER TE KOOP (€ 47,95) >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.