SEX TOY REVIEW #104: MINNA LIFE OLA, VIBRATOR

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Ola
Producent: Minna Life
Prijs: € 131,90 (2 – 1 – 2013)
Formaat: 195 x 33 mm (op z’n breedst)
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘Er is niet slechts één patroon voor plezier. Ola doet wat je het verteld, wanneer je het verteld. Zacht en stil of snel en sterk, Ola voldoet aan jouw stemming en laat je spelen met je eigen regels. Welkom tot controle.’
Is dat ook zo? Over techniek gesproken! WOW!
Aantal punten: 10/10

ola minna life

Het enige wat ik over deze Ola van Minna Life had gehoord was; ‘Hoe harder je knijpt, hoe harder-ie gaat trillen.’ En ja, zo’n zinnetje gaat bij mij meteen een eigen leven leiden. Ik dacht dat hoe harder je met je kutspieren knijpt, hoe harder-ie zou gaan trillen. Een vibrator die op je kutje zou reageren, zoiets. Een vibrator die je kutspieren op de meest ingenieuze manier zou trainen, zodat je nog heftiger orgasmes zou krijgen. Misschien dat dit soort features binnenkort wél in een vibrator te vinden zullen zijn, maar voorlopig moeten we het doen met deze Ola die reageert op de aanraking van je vingers (ook heel leuk).

De Minna Life Ola reageert op je aanraking… WOW!

Hoe harder je met je vingers knijpt in het brede gedeelte (of erop duwt) hoe harder de Ola gaat trillen. Dit brede gedeelte voelt een beetje aan als een kussentje. Als je er zachtjes over wrijft, dan trilt de Ola ook zacht en echt, dit is me een staaltje techniek! Pretty awesome! Meestal lees je bij de meest bullshit vibrators woorden als ‘innovatief’, ‘vrouwelijk design’, ‘geweldig’, ‘brengt je naar grote hoogte’ of ‘technisch hoogstandje’, maar al deze woorden zijn volledig van toepassing op deze Ola van Minna Life; het is een innovatief product! Een technisch hoogstandje met een vrouwelijk design en hij bracht mij naar grote hoogte. Eigenlijk dus in 1 woord; geweldig! De trillingen zijn niet zo diep en zwaar als bijvoorbeeld een Hitachi, maar ze zijn wel heel diep en lekker (al kan-ie dus ook zachtjes).

Je hebt dus een vibrator in handen die reageert op je aanraking? Check. Je kan ‘m ook nog als gewone vibrator gebruiken, dus zonder in dat kussentje te knijpen? Check. Die vibrator is gemaakt van hoogwaardige en medische siliconen en dus compleet veilig? Check. Hij is oplaadbaar? Check! Hij kan diep en intens trillen? Check. Hij is waterproof? Check! Hij ziet er strak vormgegeven en sexy uit? Check. Je krijgt er ook nog een handig opbergzakje bij? Check? Allemaal hartstikke leuk, maar, afgezien van het feit dat deze Ola reageert op je aanraking (wat echt geweldig is) zijn er nog veel meer vibrators op de markt die bijna hetzelfde kunnen en niet € 131,90 kosten. Is er nog een ander technisch hoogstandje in de Ola die de € 131,90 verklaart? Ja, check!

ola minna life2

De Minna Life Ola is een technisch hoogstandje

Je kan namelijk je eigen vibratiepatroon instellen!!! Dit technische hoogstandje verdient nog een paar uitroeptekens!!!!!!!! De techniek is een klein beetje afgekeken van de Sasi (ook zo’n technische topper en 1 van mijn favoriete seksspeeltjes (#365SEXTOYS, #43). Alle andere vibrators hebben een beperkt aantal vibratiepatronen en je bent dus altijd afhankelijk van de patronen die de producenten erin hebben gestopt. Maar de Ola kun je dus zelf instellen (wederom door het ‘kussentje’ hard of zacht in te drukken, los te laten, weer in te drukken, etc.). De Ola onthoudt dit vibratiepatroon en die kun je daarna in een ‘loopje’ laten draaien. Fantastisch! Het is even uitzoeken hoe alle knopjes werken (en die ga ik hier niet uitleggen, want die staan in de simpele gebruiksaanwijzing en anders wordt het hier een te technisch verhaal), maar als je het eenmaal door hebt, dan ben je in shock and awe over zoveel mogelijkheden. Hier een filmpje van Minna Life.

Hij is niet goedkoop, maar dat waren de allereerste flatscreens ook niet.
The future of sextoys is bright, the future of sextoys is Minna Life’s Ola!

DE MINNA LIFE OLA IS HIER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Sanneke schreef:

  Ja, nu wil ik er ook een!

 2. Rutger schreef:

  Zucht.
  Was ik maar een vrouw.

 3. Anke schreef:

  Nu word ik hebberig! En ook nog onder water! Feest!!

 4. Rene Brand schreef:

  Mannen komen er maar slecht vanaf.
  Als ik dit zo lees, was ik maar een vrouw !!!

 5. Inge schreef:

  Ook deze komt op mijn wish-list

 6. Papi Leon schreef:

  Geniaal deze vibrator, opladen gaat uitstekend met de adapter van je iPad! (Apple World Travel Adapter Kit).

 7. linda schreef:

  net besteld. mijn eerste eigen vibrator ooit, kan niet wachten!

 8. Lilian schreef:

  Na een paar uur uitgebreid reviews gelezen te hebben heb ik deze uitgezocht als mijn eerste luxe vibrator. Gisteren kwam hij binnen en WOW! :D Zo veel beter dan mijn oude taboom staafvibrator, dat is echt niet te vergelijken. Patronen ben ik niet gewend, dus dat word nog lekker uitproberen, maar de vibraties zijn zo veel sterker dat een steady patroon ook al heel erg leuk is. Heel erg bedankt voor de leuke reviews (en de links naar betrouwbare winkels).

 9. Jessica schreef:

  Ja hoor! Heel tevreden, alleen jammer dat ik hem in nog geen anderhalf jaar tijd compleet versleten heb. Ik zoek dus een nieuwe met minimaal dezelfde trilkracht en een motor met een langere levensduur.

 1. 26 maart 2014

  […] harder of zachter in te drukken kun je je eigen vibratiepatroon instellen. Erg bijzonder (lees HIER mijn uitgebreide […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.