MAIA TOYS RILEY -DILDO REVIEW #588

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Maia Toys Riley
Producent: Maia Toys
Prijs: € 34,90
Formaat: 20 x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t
Materiaal: siliconen
Waar te koop: niet meer te koop
Verkooppraatje: ‘Met de Riley Dildo Met Zuignap van Maia Toys bent u volledig klaar voor ultiem genot, want deze dildo raakt u op uw sensuele plekjes. De dildo heeft een zijdezachte body dankzij het bodysafe silicone, is flexibel en geeft een extra twist aan de stimulatie door zijn gedraaide vorm.’
Is dat ook zo: Come on, let’s twist again
Cijfer: 8.5

Dit is een afbeelding van maia toys riley dildo review

Normaal gesproken appen P. en ik wat op en neer als ik weer op zoek ben naar leuke, nieuwe toys om te testen. Zij checkt dan of ze heeft wat ik graag wil, of ze laat me even zien wat ze nog heeft liggen en of dat wat voor me is. Zo stemmen we het af, dan stuurt ze het op en hop, de volgende dag (en soms dezelfde avond al) wordt er dan een leuk pakketje bezorgd! Superservice! Een speeltje waar we het niet over hebben gehad op de app, maar die ik wel ineens in de doos aantrof was de Riley van Maia Toys. Maar hé, P. en ik werken inmiddels al zo lang samen, zij weet precies wat ik fijn vind! In dit geval; een dikke dildo met ribbel!

Ik ken het merk Maia Toys niet, maar volgens hun site bestaan ze al sinds 2010 (www.maiatoys.com)! Op die site zie ik dat ze een uitgebreid sextoy-assortiment hebben, al loop ik voor hun toys met trillingen niet echt warm. En dat hoeft ook niet, want ze hebben een paar toffe dildo’s; de Riley en de Marcia.

Dit is een afbeelding van marcia riley toys dildo riley

De verpakking van de Riley dildo

Sja, de verpakking van de Riley is niet echt heel bijzonder, dus die kan meteen bij het papier en plastic (recycle baby)! Maar goed, de Riley is dan ook niet heel duur (€ 34,90), dus dan is de goedkope verpakking ook meteen weer vergeven en vergeten.

Dit is een afbeelding van img 7230

M’n eerste indruk van de Riley dildo

Zo, zo, dat is een flink exemplaar, is het eerste wat ik denk als ik de Riley uit z’n verpakking haal. Groot, stevig, fors en behoorlijk hard ook. Siliconen heeft verschillenden hardheden, dus de ene siliconen sextoy kan erg flexibel aanvoelen en de andere juist heel hard. Dit is iets wat helaas niet op de verpakking staat of aangegeven wordt door de fabrikant op de verpakking. Zou op zich wel heel leuk en handig zijn! Als ik deze Riley dildo qua hardheid een cijfer moest geven tussen de 0 en 10, waarbij 10 echt keihard is en niet te buigen (dus hard plastic met een laag siliconen erover) en 0 superfloppy, dan is deze dildo een 8 Mijn favoriete Tantus Tsunami dildo is een 6 qua hardheid. Een echte piemel in vol ornaat zou ik een 9 geven. Voor alle hardheden is overigens wat te zeggen natuurlijk. En hoe hard jij je toy het liefst hebt, dat zul je aan den lijve moeten ondervinden!

Dit is een afbeelding van riley dildo grote dildo review

De zuigkracht van deze dildo

Als ik de zuignap op m’n kantoortafel zet, dan kan ik zelf m’n tafel omhoog tillen met behulp van de zuigkracht. Dit was wel even een gevalletje OMG trouwens. Normaal gesproken zet ik dildo’s met zuignappen even tegen de badkamermuur en trek ik er wat aan om de zuignap te testen, maar deze tafel-til-test ging per ongeluk en lijkt me een geslaagde test om de zuigkracht te meten. Voor mij is zo’n zuignap een leuke extra, maar ik gebruik ‘m eigenlijk nooit, omdat ik m’n seksspeeltjes toch het allerliefst in bed gebruik. Maar voor degenen die hun dildo graag ergens tegenop of bovenop zetten; de Riley is wat mij betreft geslaagd.

Glijmiddel en geilheid zijn een goede voorbereiding!

Deze Riley dildo is dus behoorlijk hard qua siliconen en ook behoorlijk fors qua formaat en daarom is er wel even wat voorzichtigheid geboden. Uiteraard gebruik ik altijd voldoende glijmiddel op waterbasis voordat ik seksspeeltjes gebruik (Sliquid is momenteel toch echt m’n favoriete glijmiddel-merk) (ja, ook door de leuke gekleurde flesjes) en bij forse toys is het toch wel handig als ik al een tijdje opgewonden ben, zodat ik wat meer eh, ‘open’ sta. Sommige toys kun je meteen ‘hebben’ en sommige hebben even wat glijmiddel en geilheid nodig (deze dus).

Dit is een afbeelding van grote dildo paars riley maia toys

Het is altijd even op zoek gaan naar het juiste ritme bij een bepaalde dildo. Zo wil ik de Njoy Pure Wand altijd heel, heel zachtjes schommelend (want hard of snel doet gewoon pijn), maar de Tantus Tsunami mag en kan heel hard en diep en snel. De Aquarius van Ivy Toys is zo groot en breed, als ik die eenmaal in me heb, dan ben ik blij dat-ie zit en héél zachtjes op en neer bewegen is dan voldoende om mijn G-spot te stimuleren.

De Riley vond ik niet fijn als hij steeds helemaal in en uit me ging, want dan had ik wat moeite met de kop (die bleef dan wel eens ‘steken’). Deze Riley vond ik vooral prettig als-ie helemaal in me zat en dan met korte, snelle stootjes op en neer in m’n vagina, zodat die ribbel over m’n G-spot ging. Heeeeeeeeeerrrrrrlijk!

Zoveel dildo’s, zoveel kutjes, zoveel verschillende opties!

Iedere vrouw is anders en wil ook wat anders. Ik bedoel hiermee alleen te zeggen; probeer eens verschillende dildo’s uit. Van verschillende materialen en verschillende formaten. Je zult ze uiteindelijk allemaal op een andere manier willen gebruiken, omdat ze je allemaal een ander gevoel geven. En groter en breder is dus echt niet altijd ‘beter’, want juist met een wat kleiner, geribbeld exemplaar kun je veel sneller over je G-spot bewegen en soms is dat wat je wil of nodig hebt. Sommige dildo’s zijn juist fijn om gewoon in je te hebben zonder te bewegen, sommige kun je draaien. The sky is the limit!

Dit is een afbeelding van dildo met ribbels
Allemaal een ribbel, maar allemaal anders.

Conclusie

Hou je van grote dildo’s met een ribbel die niet op een echte piemel lijken? En houd je van keiharde dildo’s? Hou je van paarse dildo’s? Hou je van dildo’s met een sterke zuignap? Hou je van dildo’s die je in een harnas kunt dragen? Hou je van sextoys met een leuk prijsje? Al heb je maar op 1 van deze vragen met ‘ja’ geantwoord, dan kun je deze Riley met een gerust hart aanschaffen! Of ga voor z’n broertje, de Maia Toys Marcia (gezien de naam eerder een zusje, maar ik vind dildo’s altijd een hij); een blauwe, net zo grote dildo met nog veel ribbels (en ook nóg goedkoper).

DE MAIA TOYS RILEY IS NIET MEER TE KOOP (€ 34,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. DP schreef:

    We hadden al de schaal van Richter en Beaufort, daar komt dan nu Hardheid op de Schaal van Luna bij! :) Hoe leuk en geil is dat!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.