VLOG WOMANIZER STARLET 2.0

Jaaaaaa! Ik schreef deze week al een lyrisch verhaal over de Womanizer Starlet 2.0, maar ook nog even een vlog, dan kun je het beter zien (en volgens mij blijf ik voor mijn doen nog best rustig)! Wil je alles over deze budget-Womanizer lezen? Kan hier: WOMANIZER STARLET 2.0 – REVIEW #586!

DE WOMANIZER STARLET 2 IS HIER TE KOOP (€ 69,-) >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. DP schreef:

    Leuke vlog weer Luna, en wat een collectie womanizers. Het is allemaal niet meer bij te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.