HER ULTIMATE PLEASURE – SEXTOY REVIEW #589

Naam: Her Ultimate Pleasure – Fantasy For Her
Producent: Fantasy For Her / Pipedream
Prijs: € 149,95
Formaat: 20 x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: ABS plastic en siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De HER Ultimate Pleasure geeft jou het gevoel van orale seks! Met zijn 4 krachtige motoren en een ontzettend flexibele tong bootst de HER het zo goed mogelijk na.’
Is dat ook zo: HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!! Flexibel? Keihard zul je bedoelen…
Cijfer: yukiyuki

Dit is een afbeelding van fantasy for her her ultimate pleasure vibrator

Als je zoveel toys hebt getest als ik, dan loop je niet snel meer warm voor een simpele vibrator. Nee, mijn verwende klit gaat alleen nog maar harder kloppen van haar favoriete sextoy-merken die met iets nieuws uitkomen én van heel bijzondere, gekke toys die ze nog nooit heeft gezien of getest. Een toy die in die laatste categorie valt is de Her Ultimate Pleasure van het merk Fantasy For Her. Ik kreeg ‘m opgestuurd van Easytoys.nl om aan een uitgebreide test te onderwerpen en trust me, er viel genoeg te testen!

Ik was deze toy al eerder ergens op Instagram tegen gekomen, alleen werd-ie toen gepresenteerd als een sextoy van het merk JimmyJane. Op zich geen gekke verwarring, want JimmyJane en Her Ultimate Pleasure zijn allebei merken die onder het grote bedrijf Pipedream vallen. Op de website van JimmyJane staat de Her Ultimate Pleasure ook gewoon tussen de collectie van JimmyJane, maar waarom? Geen idee! Die Fantasy For Her-collectie is volledig paars en er zitten, naast de sextoy die ik mocht testen, nog wat andere heel aparte toys tussen.

Dit is een afbeelding van fantasy for her collectie pipedream

De verpakking van de Her Ultimate Pleasure

Dit is een seksspeeltje van € 149,95 en ik verwacht van een toy in die prijscategorie toch echt wel wat meer dan gewoon een kartonnen, overwegend witte doos met daarop een afbeelding van de sextoy in kwestie. Dit ziet er heel goedkoop uit. In de doos tref ik de sextoy, 2 opzettuten (ja, geen tuutjes, maar tuten), een klein doorzichtig plastic tongetje en de oplader. That’s it. Voor de gebruiksaanwijzing moet ik op de achterkant van de doos zijn. Ik word hier niet blij van.

Dit is een afbeelding van verpakking her ultimate pleasure sextoy

Wat kan die Her Ultimate Pleasure allemaal?

Voordat ik vertel hoe ik de Her Ultimate Pleasure heb ervaren zal ik even vertellen wat de bedoeling is dat-ie doet, volgens de fabrikant! Je zet 1 van de opzettuten op je vulva (schaamlippen, clitoris) en die worden nu vacuüm gezogen. Dit kan in 3 standjes, dus verschillende snelheden van ‘vacuüm – geen vacuüm – vacuüm – geen vacuüm’.

Dan kan de Her Ultimate Pleasure ook nog likken en dit kan tegelijkertijd met het vacuümzuigen. Het tongetje kan op en neer en dat kan-ie in 7 verschillende patronen.

Dit is een afbeelding van review van een sucking vibrator

Dan hebben we ook nog de achterkant (het handvat) van de Her Ultimate Pleasure. Dit is een ‘gewone staafvibrator’ die je in kunt brengen of tegen je clitoris kunt houden.

De Her Ultimate Pleasure kan dus 3 verschillende dingen! Wow, zou je zeggen! More is more! En de prijs van € 149,95 valt nog best mee als je er 3 goede toys voor krijgt, toch? Helaas krijg je die niet.

Lijkt net op echte orale sex!!!!!

Dit is weer zo’n sextoy die wordt aangeprezen met het zinnetje ‘lijkt echt op orale sex’, al hebben ze er bij Fantasy For Her meer woorden voor nodig. Even gekopieerd van de achterflap; ‘She always craved oral sex play and wished she could enjoy it more often. Now she could. Her Ultimate Pleasure would be able to give her the intimate ecstasy she was looking for. (…) She was enthralled with incredible pleasure as she explored all of the various tongue patterns. This was truly the most amazing sensation combination she had ever felt! And then, like a dream, her climax embraced her with breathless trembles. Her Ultimate Pleasure made here sexual fantasy come true. Nou. Maak. Me. Gek!

Dit is een afbeelding van pareltje van een tekst
Geef die copywriter een medaille.

Het vacuümgedeelte van de Her Ultimate Pleasure

Er worden dus 2 opzettuten bij deze toy geleverd. Welke je kiest is afhankelijk van de vorm van je vulva. Ik heb ze allebei geprobeerd en vond uiteindelijk de ovale prettiger dan de ronde. Je draait de tuut bovenop de sextoy, zet de tuut op je vulva (wat glijmiddel erbij is altijd fijn en je moet behoorlijk duwen om ervoor te zorgen dat ‘alles’ ook echt vacuüm wordt getrokken. Het vacuüm zet je aan met de knop met het pijltje. Het is geen constant vacuüm, maar een aan-uit-aan-uit-principe en dat kun je in 3 standjes doen. Standje 1 is snel, standje 3 is langzaam. Hoe langzamer hoe pijnlijker. Het vacuüm blijft dan langer aan.

Pijnlijker? Yep. Als je je klit en schaamlippen vacuüm laat zuigen, dan doet dat pijn ja. Binnen een BDSM-spel (met bijvoorbeeld die klit- en tepelzuigertjes) (TEPELZUIGERS EN CLITORISZUIGER – REVIEW #585) kan dat helemaal leuk, lekker en de bedoeling zijn. Ik weet niet zo goed of ik dit wil als ik in m’n eentje aan wat #selflove #selfpleasure #selfcompassion of #selffuck doe.

Dit is een afbeelding van vaccuum gedeelte

Het doet dus een seconde pijn, dan weer niet, dan weer wel. De pijn is niet superpijnlijk en een beetje te vergelijken met ‘prikkeldraad’ op je arm (als de huid op je arm met de ene hand heel hard linksom draaien en met de ander rechtsom wordt gedraaid). Laat ik het zo zeggen; met orale seks heeft dit sowieso niks te maken. Ook niet met een ‘ultimate pleasure’.

Het tongetje van Her Ultimate Pleasure

Het tongetje kan op en neer gaan in 7 verschillende patronen. Je kan het tongetje zo op je klit zetten (dus zonder opzettuut en zonder vacuüm), maar ook met vacuüm. En je hebt ook nog een los, siliconen extra hoesje voor om dat tongetje, zodat hij iets groter en zachter wordt. Nou ja, allemaal heel leuk bedacht, maar het is nogal een gehannes om dat tongetje op m’n klit gemanoeuvreerd te krijgen als die tuut erop zit. En toen het lukte was het gewoon een veel te hard gebeuren. Ik voelde amper verschil tussen het ‘gewone tongetje’ en het ‘tongetje met plastic opzetstukje’. Het leek eerder op een vinger die heel saai en hard een beetje ongeinspireerd op en neer bewoog tussen m’n schaamlippen.

Dit is een afbeelding van het tongetje van de vibrator

Had met orale seks niks te maken. Of misschien wel met slechte orale seks. Dat iemand z’n tong keihard maakt en je klit gebruikt als een deurbel. Zoiets. Oh, en er dan ook nog een heel irritant mechanisch geluid bij maakt. Dat ook nog (check het Instagram-filmpje hierboven).

De vibrator van de Her Ultimate Pleasure

Laat ik met iets goeds eindigen; de staafvibrator van de Her Ultimate Pleasure is best okay en het enige gedeelte waarmee ik een orgasme zou kunnen krijgen. De trillingen zijn niet diep, maar wel hard (ik heb liever diep en zacht, maar als ik het met deze niet-diepe en harde trillingen zijn moeten doen, ach, voor een keertje). De vibrator heeft 10 vibratiepatronen en zijn best afwisselend. De vorm van de staafvibrator is gemiddeld qua grootte, maar ja, de rest van de toy was zo teleurstellend dat een middelmatig presterende vibrator de boel niet meer kan redden. Oh, en de 4 knopjes zijn trouwens ook nogal klein en moeilijk te vinden tijdens het gebruik.

Dit is een afbeelding van bijzondere vibrator

Conclusie

Het is het allemaal nét niet. Of nee, De Her Ultimate Pleasure is het gewoon helemaal niet. Het idee van een speeltje dat 3 verschillende dingen kan is tof (op-en-neer, vibreren en vacuüm), maar dit is allemaal wel heel belabberd uitgevoerd. De enige optie die ik redelijk vind is het vibreren van de staafvibrator, maar ook dat kan veel beter. Het vacuümzuigen zou ik in een BDSM-setting misschien nog geinig vinden, maar voor sologebruik gewoon niet leuk. Het likkende tongetje is helemaal een keiharde teleurstelling. Je kunt veel beter een paar goede losse toys kopen, dan ben je een stuk voordeliger en blijer uit! En gelukkig hebben ze bij Easytoys.nl ook heeeeeeel veel losse, goede toys!!!

DE HER ULTIMATE PLEASURE IS HIER TE KOOP (€ 149,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Tess schreef:

  Die foto waarop jij je tong uitsteekt is dan wel weer briljant. En je hebt er lekkere mini-marshmallows aan over gehouden ;-)

 2. Sandra schreef:

  O my god, lieve Luun.
  Ik vind het horror!
  En medailles? Ik ga jou voordragen voor een medaille. Het je niet niks, dit soort meuk tussen je benen duwen om ons voor miskopen te behoeden. (Hoewel alles in mij “nee!!” riep toen ik je insta-filmpje zag).

 3. JJ schreef:

  Haha bij die foto dacht ik meteen al yukiyuki! Fijn dat jij je weer opofferd om ons te behoeden van veelte dure en slechte toys.

 4. Marjan schreef:

  Ik vind het al knap dat je er nog zoveel woorden voor weet te vinden! Goed ik ga voor de mini-marshmallows…. die lijken me het allerlekkerst van deze hele review!

 5. DP schreef:

  Ik zag de eerste foto en dacht OMG wat slecht, en al snel las ik je oordeel. Dat dus! En dan die prijs. Een toy die zo duur is en er tegelijkertijd zo goedkoop uitziet zou ik dus nooit aanschaffen zonder ergens een onafhankelijke review te lezen. Thank god for you Luna.
  Ook die tekst…my gawd…beginnen met “She” geeft al aan dat het is geschreven door een man. Een man een toy voor vrouwen aan laten prijzen?? In welke eeuw leven ze daar bij Fantasy for Her?? En aan je review te lezen is ie waarschijnlijk ook door mannen getest.

 6. Cynthia schreef:

  Je red ons weeral van te dure slechte toys te kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.