JACK RABBIT SIGNATURE – VIBRATOR REVIEW #617

Naam: Jack Rabbit Signature Beaded Rabbit
Producent: CalExotics
Prijs: € 64,60
Formaat: 7 x 4,7 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Opvallend dat het effect van een tarzanvibrator nóg verbeterd kan worden. Bij deze Signature zijn dit de vier metalen bolletjes die vlak onder het zijdezachte oppervlak op-en-neergaan, met een keuze uit drie snelheden.’
Is dat ook zo: Ha! Hahahahaha! Laat me niet lachen!
Cijfer: 4

Dit is een afbeelding van jack rabbit signature

De Jack Rabbit van CalExotics zag er imposant uit. Een grote, roze duo-vibrator met op-en-neer-bewgende balletjes! Ze noemen die bewegende balletjes zelf ‘rhythmic rolling bead action’! Was ik wel benieuwd naar, naar die actie! Ik kreeg ‘m opgestuurd in ruil voor een eerlijke review!

Ik zag de collectie van Jack Rabbit Signature voor het eerst op Erofame 2019 and… I was impressed! Grote duo-vibratoren met diverse functies voor de staaf. Ik hou er persoonlijk erg van als de staaf van een duo-vibrator (of welke vibrator of dildo dan ook) lekker dik is. Dat is bij de Jack Rabbit Signature-collectie dus het geval! In de collectie zitten gewoon vibrerende staven, maar ook stotende, draaiende en dus eentje met op-en-neer-bewegende balletjes. Dat roze exemplaar kreeg ik; de Silicone Beaded Rabbit!

Dit is een afbeelding van jack rabbit signature collection

De verpakking van de Jack Rabbit Signature

Hoewel de buitenkant net is als 80% van alle sextoy-verpakkingen (karton, wit, met een afbeelding van de sextoy in kwestie) is de binnenkant wél heel verrassend! Als je de kartonnen sleeve van de doos afschuift, dan tref je daaronder een soort kartonnen ‘kastje’ met openslaande deurtjes. Daarachter vind je de Jack Rabbit-vibrator en onderin het ‘kastje’ zit een soort ‘sokkenlaatje’ met daarin het USB-oplaadsnoertje. Dit ziet er echt heel schattig uit! Bonuspunten!

Dit is een afbeelding van verpakking rabbit vibrator

Wat kan deze Jack Rabbit Signature precies?

De Jack Rabbit Signature Beaded Rabbit is een duo-vibrator, wat betekent dat-ie zowel je clitoris als je G-spot (of in ieder geval wat plekjes binnenin je vagina) stimuleert. Het is met duo-vibratoren altijd spannend, want het stimuleren van 2 plekjes kan dus 2 keer heel goed gaan (dat is bij bijvoorbeeld de Womanizer Duo extreem goed het geval), maar het kan ook 2 keer misgaan (ik zal het verklappen; dat is bij deze Jack Rabbit het geval). Het kan ook dat de staafvibrator heel erg goed is en het clitorisgedeelte iets minder (dat is bij zo’n 90% van de duo-vibratoren het geval).

Deze Jack Rabbit heeft een best wel standaard ‘konijntje’ als clitoraal gedeelte. De hele collectie van Jack Rabbit Signature doet me sterk denken aan de (goede) vibrators van het merk Happy Rabbit trouwens, maar dat terzijde. Het konijntje trilt en die trillingen worden aan de oortjes doorgegeven. Nooit echt mijn ding geweest, die konijntjes, maar ik kan er prima mee overweg, mits ze goede trillingen hebben.

Dit is een afbeelding van rabbit in a box vibrator

De staaf van de Jack Rabbit, daar gaat het hier om! Die heeft onder het siliconen 4 metalen balletjes zitten en die 4 balletjes, eentje voor, midden, links en rechts. En die balletjes bewegen afzonderlijk van elkaar (dus niet allemaal tegelijk omhoog of omlaag). Ik was geïntrigeerd! Heb ik ooit eerder zoiets gevoeld? Denk het niet! Wel ronddraaiende balletjes (in van die héél ouderwetse duo vibratoren die nog steeds verkocht worden).

Ronde 1 met de Jack Rabbit

De op-en-neer-gaande balletjes zagen er dus interessant uit. Nog nooit eerder geprobeerd, dus een must try! En ik had eigenlijk gedacht dat ik het superlekker zou vinden. Maar niets is minder waar. M’n eerste testsessie was ronduit een dikke teleurstelling. Met wat glijmiddel (glijmiddel is altijd een goed idee, ik hou erg van Sliquid Sassy) bracht ik de Jack Rabbit naar binnen, zette ‘m aan en toen… toen niks. Toen heel erg het idee; waar is dit ding nou mee bezig?

Je kan (gelukkig) de staaf en het clitorale gedeelte afzonderlijk van elkaar laten stimuleren, dus het leek me verstandig om eerst op de staaf te focussen. Maar… die balletjes voelen dus heel raar. Niet geil in ieder geval. Heel ehm, kriebelig?

Je leest toch wel eens dat iemand die niet weet hoe hij of zij moet beffen dat die dan maar het alfabet met z’n tong moet schrijven op je klit? Nou, dat moet je dus maar beter helemaal niet doen!! What the fuck is wrong met mensen die je dat advies geven?! Dat idee, van iemand die dus maar wat aan het aankloten is met je vagina, dat gevoel geven die balletjes me. Alsof 4 balletjes het alfabet proberen te schrijven.

Na een minuutje of 5 gingen de balletjes met zelfs pijn doen. Alsof m’n vaginaspieren steeds strakker gingen staan omdat ze geïrriteerd raakten van de stimulatie. AU!

Ronde 2 met de Jack Rabbit

Misschien lag het aan mij dat het de eerste ronde niet helemaal lekker ging met die Jack Rabbit. Misschien was ik niet opgewonden genoeg geweest? Als je wat meer opgewonden bent dan wordt je vagina iets wijder en dan zijn dit soort op-en-neer-bewegende balletjes misschien iets beter te hebben? Je weet het niet van tevoren en… meten is weten!

Dit is een afbeelding van rabbit vibrator met luna sextoyreview

Tijdens een vrijpartij had ik van tevoren aan M. aangegeven dat ik de Jack Rabbit nog even een keertje wilde testen in een opgewonden staat, maar toen ik eenmaal opgewonden was en M. de Jack Rabbit er daadwerkelijk bij pakte piepte ik als een klein meisje: “Nee, niet die, ik wil het niet, niet die, die verpest alles.” Zegt dit genoeg over deze toy? Dacht het wel.

Ik had niets te willen en moest toch nog even voelen of die balletjes m’n vagina nu wél konden bekoren. Het antwoord is ‘neen’, al voelden ze nu niet echt raar of pijnlijk, maar eerder; saai. De balletjes kunnen bewegen in 3 snelheden, maar ik voelde er maar weinig van.

De trillingen van het clitoris-konijntje

Ik heb het nog niet eens over de trillingen van het clitoris-konijntje gehad. Kan ik kort over zijn; die zijn mwaaaaaah. Oppervlakkig, buzzy en dan met van die konijnenoortjes waar ik eigenlijk toch niet zo van houd. Als ik een duo-vibrator heb waarvan de staaf wél heel goed is (onlangs testte ik de Mae B. Pulse 2 (MAE B. PULSE TWO – SEXTOY REVIEW #613)) (en die heeft een heel effectieve stotende staaf) dan maken die flubbelende konijnenoortjes me niet zoveel meer uit, omdat de combinatie van de staaf en het klit-ding dan gewoon goed is. Dat is dus bij deze Jack Rabbit niet het geval. De staaf is raar, saai, soms pijnlijk en tel je daarbij mwaaaaah trillingen op, ja, dan heb je dus gecombineerd 2 keer niks.

Dit is een afbeelding van flamingo fun met vibrator

Conclusie

Een speeltje als dit doet me maar weer eens afvragen; worden sekstoys wel getest door vriendinnen, vrouwen, buurvrouwen, tantes, nichtjes of zussen van de makers van die sekstoys? Ik kan me gewoon niet voorstellen dat er ook maar 1 vrouw is geweest die dacht; ja, nee, dit, precies dit is wat mijn vagina nodig heeft! Deze 4 keiharde op-en-neer-bewegende balletjes doen het helemaal voor me! Maar misschien zijn die vrouwen er wel. Ik ben er alleen niet 1 van.

DE JACK RABBIT SIGNATURE IS HIER TE KOOP (€ 64,60) >>

p.s. Zoek je een stevige, brede, goed trillende duo vibrator mét zo’n konijtje voor clitorale stimulatie? Dan is de collectie van Happy Rabbit echt het uitchecken waard! Goed én voordelig geprijsd! Check onder de link de Happy Rabbit-collectie (bij Bol.com)!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sandra schreef:

    Hahaha “ja,nee,dit, precies dit is wat mij vagina nodig heeft”

  2. DP schreef:

    Als ik fabrikant zou zijn, dan liet ik een paar welbekende toy testers een prototype uitproberen voor feedback, voordat ik iets op de markt zou brengen. Ik zou trots willen zijn op wat ik produceer. Zonde van al die grondstoffen en het geld dat de consument er aan uit geeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.