SEX TOY TEST #90: LADYSHAPE

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: LadyShape, intimate Shaping Tool
Producent: Ladyshape
Prijs: € 9,95
Formaat: een streepje van +/- 5 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Voel je verzorgd, vrouwelijk en sexy met de Ladyshape Brazilian. Met behulp van dit handige sjabloon scheer je gemakkelijk en snel een perfect streepje in je schaamhaar.’
Is dat ook zo? Ik ben er niet kapot van…
Aantal punten: 6/10
Dit is een afbeelding van ladyshape

Ik ben zo’n 3 jaar geleden begonnen aan een laser-je-schaamhaar-weg-traject. Ik heb het een jaar volgehouden (dat is dan zo’n 12 x € 100,-), maar daarna ben ik gestopt. Hoe zo’n lasersessie gaat? Nou, zo dus (ik schreef dit stukje 3 jaar terug)…

Wie kaal wil zijn moet poezen lijden

Een paar maanden geleden schreef en riep ik nog zeer enthousiast dat het laten laseren van m’n schaamhaar een piece of cake was. Prima te doen! Voel je niks van! En iedere vrouw zou het moeten laten doen, want het is uiteindelijk een stuk goedkoper dan je leven lang scheermesjes en ook een stuk gemakkelijker en gladder en nooit meer rode bultjes en wie het niet zou laten doen was nuts, hartstikke nuts! Maar! Daar wil ik graag op terug komen. Want; God, God, God, Godskolere, ik ben vandaag voor de vijfde keer geweest en, God, God, Godskolere, wat doet het een pijn. Die eerste keer was volgens mij een soortement van lokkertje. Je ligt daar toch in een ietwat ongemakkelijke en gênante positie, zo met je benen wijd voor een vreemde vrouw, dus je bent je eigenlijk voornamelijk aan het concentreren op het feit dát je er zo bij ligt. En normaal gesproken volgt er een plezierig iets nadat je met je benen wijd gaat, maar voordat je er achter bent dat dat deze keer dus niet zo is, dan is die hele eerste laser-sessie alweer achter de rug. Totally geen pijngrens. “Ik zet ‘m een standje hoger hoor”, zei de laserdame tijdens de tweede sessie. “Oh, ja, joh, doe maar, ik voelde er de vorige keer toch niks van joh!”, zei ik stoer. En ik had de tweede keer nou niet zoiets van; hè, ja lekker, ga maar door. Meer een soort van: Au. Niet lekker, maar prima te hebben. Maar ik ben nu 5 keer geweest en ik ben qua met m’n benen wijd voor een vreemde vrouw volledig de schaamte voorbij, ik heb m’n slipje al uit voordat zij de deur dicht doet, maar iedere keer is die laser een standje hoger gezet, want ja, dat zorgt uiteindelijk voor een beter resultaat, en ja, natuurlijk wil ik een permanent kaal en glad resultaat, ja, hallo, ik betaal 100 euro per sessie, dus gooi ‘m nog maar een standje omhoog, kan mij het schelen, dan ben ik er zo snel mogelijk vanaf, maar God, God, Godskolere, wat doet het een pijn!! Alsof je met je schaamlippen op een tosti-ijzer gaat zitten. Met een krultang tegen je venusheuvel. Met een gasbrander op je crème brûléetje. En nee! Nee! Nee! Dat kan niet de bedoeling zijn van het leven! Maar! I’m keeping my eye on the prize: nog een paar hete dates met de laserdame en ik hoef me nooit meer te scheren. En vanavond mag m’n verkering alles afkussen.

Maar ja, die prize is dus weggebleven. Ik ben na 12 sessies gewoon nooit meer gegaan, terwijl ik eigenlijk had moeten gaan klagen bij het laservrouwtje, maar dat vond ik ook weer zo’n gedoe. Inmiddels ben ik dus 1200 euro amper en mijn schaamhaar is nog steeds wat het al jaren was. Ik had het geweldig gevonden als ik nooit, never, nooit meer had moeten scheren! Wat een verlossing zou dat zijn! Maar waarschijnlijk zit er toch teveel rossig pigment in mij (en dan lukt het laseren niet). Dus 1200 euro naar de klote.

Ik scheer mezelf dus alweer 2 jaar met een mesje. En dat gaat kut, maar het is niet anders! Ik heb net als alle andere vrouwen, last van bultjes, jeuk (al wordt dat wel minder met de jaren) en haartjes die ik dan toch net gemist heb en die je dan een paar uur ineens voelt zitten.

Dit is een afbeelding van ladyshape

De Ladyshape is niet aan mij besteed

Ik kreeg de Intimate Shaping Tool Brazilian om te testen en sja, het is een leuk idee en je trekt inderdaad je haartjes wat strakker, zodat je het gemakkelijker zou kunnen scheren, maar ik scheer me al zoveel jaar met een ‘streepje voor’ dat ik zo’n Intimate Shaping Tool niet nodig heb, omdat ik het blind kan (en je kan er trouwens ook een plakbandje op plakken om binnen de lijntjes te blijven).

Niet aan mij besteed dus, al zouden de andere vormen (een hartje en een driekhoekje) misschien wel handig voor me zijn, omdat ik die vormpjes gewoon nog niet in m’n vingers heb qua scheren.

DE INTIMATE SHAPING TOOL BRAZILIAN IS NIET MEER TE KOOP >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Hanneke schreef:

    Ik heb de ladyshape ook gereviewd, voor scheertips.com. Wat mij betreft echt een aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.