LUNA’S WISHLIST: TANGO PLEASURE MATE COLLECTION

Het merk We-Vibe is vorig jaar goed bezig geweest. Of goed, goed, goed? Ze hebben vooral erg veel nieuwe producten op de markt gebracht en of die allemaal zo goed zijn, dat valt nog te bezien. Ik heb zelf de We-Vibe 4 getest (maar er nog geen review over geschreven) en daar ben ik niet echt over te spreken. Hij zit niet zo lekker als de We-Vibe 3 (of 2 of 1) en dat is een understatement. Hij verschuift en doet pijn tijdens het vrijen zelfs (en daar was bij de versie 3, 2 en 1 totaal geen sprake van). Maar de We-Vibe 4 is inmiddels al weer oud nieuws, want alle We-Vibes hebben een upgrade gehad naar ‘plus‘ (en die ‘plus’ wil zeggen dat je ‘m middels Bluetooth op afstand zou kunnen besturen). Over de plus-versies heb ik eigenlijk nog geen positief verhaal gehoord. Maar dan! Net op het nippertje van 2014 kwamen ze bij We-Vibe met de Tango Pleasure Mate Collection en daar lees ik niets dan lof over! Dus dit is zeker een ‘speeltje’ dat op mijn wishlist staat om te testen in 2015.

we vibe pleasure mate collectie

Wat het is! Een collectie met daarin de We-Vibe Tango (dit is een AWESOME goed mini-vibratortje, eigenlijk precies hetzelfde als de We-Vibe Salsa, maar dan met een ander topje (hier lees je: mijn review van de We-Vibe Salsa), de Glow en de Dusk. De Glow en de Dusk zijn sleeves waar je de We-Vibe Tango in kunt stoppen. Hierdoor verandert de Glow in een G-spot vibrator en de Dusk in een vibrerende buttplug (het spreekt voor zicht dat je de sleeves ook zonder Tango kunt gebruiken). Je hebt met 1 koop dus meteen 3 speeltjes in huis! Klinkt niet alleen super, maar is het ook.

we vibe tango pleasure mate collection

Ephihora, van www.heyepiphora.com (een Amerikaanse toytester bekroonde deze collectie zelfs tot het beste speeltje van 2014) (in Amerika kennen ze de Womanizer nog niet, het speeltje dat ik het beste van 2014 vond). Epiphora gebruikte de anaalplug overigens als G-spot-apparaat en was daar zeer over te spreken. Ook Lilly, van www.dangerouslilly.com raadt de set aan: “For those ready to move into the world of better sex toys, get the kit. You’re getting the best clitoral vibrator on the market for those who need power, a very nice g-spot dildo or vibe and a beginners butt plug.” Met andere woorden; ik wil deze set graag testen, want als 2 vooraanstaande sekstoy testers uit Amerika ‘m aanbevelen, dat moet-ie wel goed zijn.

DE TOTALE PLEASURE MATE COLLECTION IS HIER TE KOOP ( 119,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.