LUNA WENST JE EEN HAPPY, HEALTHY & HORNY NEW YEAR!!!

gelukkignieuwjaar

Lieve lezers en lezeressen!!! Ik wil jullie graag een heel erg gelukkig 2015 wensen! Jullie allemaal! De vaste lezers, de mensen die vaak reageren, de mensen die af en toe reageren, de mensen die alleen reageren als er iets te winnen valt, de mensen die nooit reageren en de mensen die hier maar af en toe komen kijken! Allemaal! Zonder jullie zou deze site niet bestaan! Of niet bestaan? Het zou in ieder geval een stuk minder leuk zijn! Echt!

Ik wil ook vooral iedereen bedanken die het afgelopen jaar iets heeft gekocht bij www.maanzin.nl! Hierdoor hebben jullie hopelijk zelf iets aangeschaft waarmee jullie seksleven een stukje leuker of geiler (of makkelijker) is geworden, maar hierdoor hebben jullie er ook voor gezorgd dat ik gewoon m’n rekeningen kon blijven betalen! En daarvoor ben ik (en mijn man en de hond en de 3 katten) jullie echt, maar nee, ECHT, enorm dankbaar!

Ook wil ik J.T. bedanken voor zijn bijdrage aan deze site het afgelopen jaar! Dankzij hem komen er ook steeds meer reviews van mannenspeeltjes online en hoe meer informatie, hoe beter!

Ik ga in 2015 vooral lekker verder met het onafhankelijk en eerlijk reviewen, testen en beschrijven van allerhande seksspeeltjes en ik heb ook een hoop nieuwe ideeën voor deze site (waarover later meer)! Ik hoop dat jullie blijven lezen!

lieveluna

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. ris schreef:

  Hoi luna
  ook jij een super 2015 gewenst…
  ik ga je zeker weten volgen….
  liefs ris

 2. Marjan schreef:

  Ook jij en je echtgenoot en je pubermeiden en je katten en je Nina een heel goed 2015 gewenst.

  xxx

 3. Renske schreef:

  Jay! Happy 2015!

 4. Wilma schreef:

  Voor jullie ook een ontzettend goed en fijn 2015.
  Ik blijf je volgen!

 5. Gina schreef:

  Hoi Luna! Ik wens jou en J.T. en de echtgenoot en de poezels ook een fan-fucking-tastisch nieuwjaar. :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.