SMARTPHONE SEKS: BLACK CAT BOX

Ik ben een beetje van slag na het zien van dit filmpje. Want… is this for real? Ik ben bang van niet, al is ‘men’ op het gebied van teledildonics best wel ver tegenwoordig. Teledildonics betreft het op afstand besturen van seksspeeltjes, dus door middel van bijvoorbeeld een computer of een smarthphone, via (bijvoorbeeld) een Bluetooth-verbinding. De site, www.blackcatbox.com die bij bovenstaand filmpje hoort ziet er super-yukiyuki uit en is ook al een paar jaar niet geupdate, maar toch intrigeert vooral het speeltje me. Dat op-afstand-bestuurbare-gedeelte kan me persoonlijk gestolen worden, maar een speeltje dat zo gemakkelijk op en neer gaat, in plaats van te trillen, dat bestaat nog niet. Fun Factory heeft een poging daartoe gewaagd met hun Stronic-serie, maar die hebben een metalen bal die IN het speeltje op en neer gaat (ook heel lekker, daar niet van) en geen vibrator die ZELF op en neer gaat en daarmee het echte ‘neukgevoel’ creëert. Dus… waarom is bovenstaand speeltje nog niet te koop? Of het een hoax? Confused!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. gewebkijk schreef:

  gewoon even een mailtje sturen en vragen om een tester ;-) , ze ziitten ook op twitter.

 2. Raoul Teeuwen schreef:

  Het was een project op IndieGoGo, maar daar hebben ze niet opgehaald wat ze als doel hadden: http://www.indiegogo.com/projects/blackcatbox-1st-smart-phone-wifi-stroking-device-not-a-vibrator (daar kun je ook mooi zien hoe ze het product hadden bedacht, hoe het werkt, hoe ver ze al waren etc)

  • Luna schreef:

   Heee Raoul! Thanks voor deze informatie! Ja, 277 dollar, dat schiet niet zo op! Wel jammer… want de vibrator lijkt mij leuk om te testen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.