LELO LUNA BEADS: GOUDEN SEKSBALLETJES

Ik heb nooit begrepen dat er seksspeeltjesproducenten zijn die gouden sekstoys maken en verkopen. En dat er mensen zijn die die speeltjes ook daadwerkelijk aanschaffen begrijp ik al helemaal niet (maar ik hoop dat ze ze dan ook wél gebruiken, want niet gebruiken is pas helemaal zonde)). Maar het zal wel iets zijn voor the rich and famous (which I’m not). Ik denk dat ik, al zou ik bakken vol met geld verdienen, toch altijd zou kiezen voor de goede en ‘mainstream’ versie van een bepaalde vibrator en nooit voor de gouden versie. Want als de ‘mainstream versie’ van een seksspeeltje het goed doet, dan doet de gouden versie het niet ineens 100 keer beter of geiler. Maar misschien is het voor miljonairs wel heel geil om een stuk goud in-en-uit een kutje te zien glijden, ik weet het niet! Please, tell me!!! Moet ik gouden seksspeeltjes zien als een investering? Kun je die speeltjes later gewoon om laten smelten en er dan de actuele goudprijs voor krijgen? I’m confused!! Ik zou mijn ‘geld teveel’, denk ik, liever storten naar de zielige poesjes of hondjes of egeltjes (en ja, die mogen dan ook in Griekenland wonen). Maar goed, dit kan allemaal aan mij liggen.

lelo-luna-beads-goud

LELO, een seksspeeltjesproducent die ik altijd heel erg hoog had zitten is nu met gouden Luna beads op de markt gekomen (aan de naam kan het niet liggen), maar ze zijn wat mij betreft helemaal doorgeflipt. De ‘mainstream’ Luna seksballetjes zijn zwart (al zijn ze er ook in het roze en in het blauw) en die zijn PRIMA! Niks mis mee, hele goeie ballen (en niet duur: € 29,90). Nu komt hier mijn probleem, maar ach, het is natuurlijk een first-world-problem, de gouden Luna beads zitten in een siliconen velletje (niks mis mee), maar hangen aan een nylon touwtje!! Hier hoeft dus ook niks mis mee te zijn, want zo’n touwtje kun je gewoon schoonkoken (of mee onder de douche nemene), maar ja, JESUS, dan heb je net ballen van € 2490,- aangeschaft, dan hangt er een nylon touwtje aan wat je schoon moet gaan koken!!! Heel hygiënisch en duurzaam! HAHAHA! Of laat je dat je werkster doen? Of gooi je ze na gebruik gewoon weg omdat het je toch allemaal niks interesseert? Oh, sorry, ik draaf door.

lelolunabeads

Anyway! Ik had bedacht; als nu 10 lezers of lezeressen even deze gouden Luna Beads aanschaffen via mij, dan krijg ik 7% van de omzet en dat is dan dus 175 euro voor mij. En dat dan min de inkomstenbelasting en de omzetbelasting, dus dan houd ik zo’n 100 euro over per besteld setje Luna Beads en dan zit ik volgende maand op Ibiza voor m’n honeymoon!!!!! Thanks alvast hè? Waar zou ik zijn zonder m’n lezers! Ik hou van jullie!

DE ZWARTE LUNA BEADS ZIJN HIER TE KOOP (€ 29,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Floor schreef:

  Hihi, ik zou ze alleen al kopen om jouw huwelijksreis mee te sponseren. ;-)

 2. Anne schreef:

  Je bedoelt first world problems toch? ;) maar inderdaad wel apart..

 3. Marjan schreef:

  Ik klikte natuurlijk even door om te bestellen, ik help je natuurlijk erg graag aan je honeymoon naar Ibiza tenslotte…. maar weet je… er zit ook nog een Niet tevreden? Geld terug. 30 dagen retourrecht. op……
  Zou dat nou kunnen betekenen dat je ook een paar 2e hands (lol) luna beads opgestuurd kan krijgen???

  ik weet niet hoor… maareh ik heb het toch maar niet gedaan…. sorry….

 4. JT schreef:

  Luun, als elke lezer nu gewoon 5 euri over maakt
  heb je A) meer en B) hoeft niemand van die gouden balletjes te kopen (en de originele zijn beter aangezien je dan verschillende gewichten krijgt!!)
  gewoon even een paypal DONATE button op je site….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.