#LUNA500 – DAG 13 – SPECIAL GIVE AWAY FOR SOMEONE SPECIAL

Dit is een afbeelding van special prijs

Ik ben natuurlijk al wat langer bezig geweest met het organiseren van deze #luna500 feestmaand! Vooral in m’n hoofd, want ik verzin dagelijks de ‘prijsvraag’ van de dag en ook alle foto’s of filmpjes maak ik op de dag zelf. Gelukkig heb ik (bijna) alle prijzen wél al binnen, zodat ik precies weet wat ik wanneer weg mag geven!

Voordat deze maand begon had ik bedacht om ergens ook een prijs weg te geven aan degene die het meest zou reageren. Maar ja, hoe eerlijk is dat nou eigenlijk? Want zodra er iets weggeven wordt op een site (niet alleen de mijne) gaat ineens iedereen reageren! En heel veel ook! En daar ben ik ook heel erg dankbaar voor, want HOE GEZELLIG IS DEZE MAAND (voor mij) (voor jou) (voor iedereen)! Ik zou dit soort reactie-aantallen ook wel op m’n normale reviews willen! Al kreeg ik 10 keer achter elkaar dezelfde reactie (‘leuke review, Luun’) dan heb ik in ieder geval het idee dat ik gelezen word. En ja, ik kan aan m’n bezoekersaantallen prima zien dat ik heel erg prima gelezen wordt, maar een reactie is toch nét wat gezelliger!

En daarom gaat deze give away naar een voor mij heel bijzonder iemand. Zij reageert namelijk bijna altijd! En dan niet alleen hier op Climaximaal.nl, maar ook regelmatig op mijn Facebook of op mijn andere blog (Maanisch.com). Ik ken haar niet persoonlijk, maar ik ken wel een stukje van haar levensverhaal (omdat we vrienden zijn op Facebook). Dus deze give away gaat niet naar degene die nu in deze feestmaand de meeste reacties geeft, maar naar degene die me altijd al de meeste reacties heeft gegeven.

Ik heb alweer een tijdje terug heel stiekem aan haar gevraagd wat zij nog wel een keer een leuk seksspeeltje zou vinden.

Dus, lieve, lieve Marjan. Deze is voor jou! Dankjewel voor al je reacties al die jaren! Ze werden en worden allemaal ontzettend gewaardeerd!

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. M. schreef:

  Yay voor je supervolger Marjan! En yay voor jou: super leuk bedacht en ook nog eens geweldig ingepakt!

 2. Ridgeheart schreef:

  Wat een mooi gebaar!

 3. Sandra schreef:

  Top idee! Ik ken het van mijn dochter, blog wordt wel goed gelezen, maar bijna niemand die even een reactie achterlaat, jammer maar begrijpelijk. Op fb een duim omhoog klikken zo gedaan, maar iets schrijven onder een blog kost net wat meer moeite….

 4. Mandy schreef:

  Wat een ontzettend lief gebaar!

 5. Patrick schreef:

  Goed bezig! Kudos voor Marian.

 6. Tess schreef:

  Dit is zo lief! En zo verdiend voor Marjan, want trouwe reageerders zijn echt tof!

 7. Patricia schreef:

  Mooi gebaar Luna !

 8. Joyce schreef:

  Hartstikke lief van je

 9. Sophie schreef:

  Wat een lief gebaar! Heel erg leuk!

 10. Carmen schreef:

  Aahhhwwww wat lief! én… terecht! :D

 11. Anna schreef:

  Super leuk! Inderdaad, ik lees veel, maar laat lang niet altijd een reactie achter. Nooit bij stil gestaan. Mooie eye-opener

 12. Marjan schreef:

  WOW… lieve Chantall…. je hebt me helemaal stil hier…. Meestal weet ik wel wat te zeggen/reageren bij je, maar nu?
  Wat ontzettend lief van je!

  Ik geniet al heel erg lang van jouw schrijfsels, zowel hier als op http://www.maanisch.com en ik probeer altijd wel te reageren. Gewoon omdat ik weet hoe het voelt om een leuke of lieve reactie te krijgen op wat je doet. Iets waar je in jouw geval je hele ziel en zaligheid in gestopt hebt.

  Je hebt veel meer dan eens mijn gedag gemaakt met je review, je kent een groot deel van mijn levensverhaal, je weet waar ik op doel als ik dat zeg. Ik denk dat elke reactie van mij mijn waardering voor jou wel uitspreekt.

  Ik vind het zo knap van je om elke keer weer een eerlijke review te schrijven over een seksspeeltje.
  Ik heb het al eerder gezegd hier, een speeltje testen is niet zo moeilijk, dat kunnen we allemaal wel, maar om er dan een eerlijke mening over te schrijven en dat met feiten te onderbouwen, dat kan niet iedereen. Ik zou het niet kunnen, echt waar niet.

  Maar dit…. een verrassing voor mij, dat vind ik zo ontzettend lief.

  Een hele grote dank je wel. voor jou en voor P en D van Hotstuff en een hele dikke knuffel voor Dude de Hotstuff-Dog (wat een schatje is dat toch ook he…) Ik ben heel erg benieuwd wat er in de verrassing zit!

 13. Crmn schreef:

  Wat een leuke en lieve verrassing! Kan me voorstellen dat al die uitblijvende reacties niet fijn zijn en je ze des te meer waardeert van een trouwe bezoeker. Hoera voor Marjan!

 14. Antje schreef:

  Aawwww dat is pas lief ❤️

 15. Ier schreef:

  Ah lief en zo te horen welverdiend!

 16. Buuf schreef:

  Nou, dat is nou een geweldige prijs, ook voor alle lezers. Mooi om te zien dit, geniet ervan Marjan en Luna!

 17. Tosca schreef:

  Wat een superlieve actie voor een superfan!! ❤

 18. Anne schreef:

  Wat een superleuke actie van jou en gefeliciteerd Marjan, enjoyyyy zou ik zeggen.

 19. Mea schreef:

  Wat een super lieve actie! Gefeliciteerd Marjan.

 20. Janine schreef:

  Leuk!!! Have fun Marjan!

 21. Sandra schreef:

  Dát vind ik nou echt zo terecht! Marjan is inderdaad onder bijna elke review wel te vinden. Ook als er niks te halen is

 22. Wilma schreef:

  Wat een leuke en lieve actie en reactie!
  Geniet er van Marjan. ,-)

 23. ook Sandra schreef:

  Jaaah, super leuk voor je Marjan; ik “herken” je vooral van de maanisch reacties, wat goed dat jij een extra speciaal cadeautje wint! Geniet ervan ;)

 24. Sandra schreef:

  Ik vind dat soort dingen terecht, en super leuk ingepakt, ik wou dat ik zo creatief was! Geniet van je cadeautje Marjan!

 25. Annika schreef:

  Wat een ontzettend leuk idee!

 26. Jan jansen schreef:

  Echt lief! Super gedaan Luna en Marjan dik verdiend, geniet er van!

 27. joyce schreef:

  Superlief dit ik ben inderdaad zo’n lezer die nooit reageert, want ik zoek meestal specifiek naar je review voordat ik iets koop.. dat is in ieder geval niet elke dag hahaha. Waarvoor dank! Nooit erbij stil gestaan dat reacties zoveel voor je zouden betekenen, maar is eigenlijk heel logisch. Fijn inzicht! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.