LUNA’S WISHLIST: NJOY ELEVEN DILDO


Oooooh! My! GOD! Tot mijn grote vreugde is het volledige assortiment van het GEWELDIGE merk Njoy toegevoegd aan ‘mijn’ www.maanzin.nl-shop! KLIK HIER om dat assortiment te zien (het is dus een seksspeeltjes-merk dat zich volledig richt op metalen (roestvrijstalen) toys! En… mocht je het gemist hebben (vast niet); de Njoy Pure Wand is momenteel mijn favoriete dildo! Maar! Er is een speeltje dat ik heel, heel, heel, heel graag aan mijn persoonlijke assortiment zou willen toevoegen en dat is… de Njoy Eleven Dildo! Een roestvrijstalen dildo van maar liefst 1250 gram! Meer dan een kilo pure lust! Ja, daar word ik warm van! Hij is aan 2 kanten te gebruiken en 1 van die kanten heeft een kop van 5,1 centimeter breed! OMG! Dus… hij kost € 349,95 en dat is nogal wat. Heel wat. Maar ik ga ‘m wel op m’n wishlist zetten, want ik denk dat ik hier heel, heel, heel, heel blij van ga worden.

DE NJOY ELEVEN IS HIER TE KOOP (€ 349,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Linda schreef:

  Daar moeten we een nieuwe term voor uitvinden, de dildo-pols.

 2. Desiree schreef:

  Dat wordt wel heeel veel glijmiddel gebruiken bij die kop. Maar hij ziet er wel heerlijk uit (ook met die ribbels)!

 3. Laykam schreef:

  ooit, ooit komt er zo iets in mijn koffertje met speeltjes!

 4. Dirkie schreef:

  Misschien een GoFundMe opzetten? Als je 35 trouwe lezers/lezeressen vindt die ieder €10 doneren als blijk van waardering….. Tenslotte genieten wij al jaren van jou heerlijke, soms hilarische reviews. Ik zou de eerste zijn die daar €10 voor over heeft.

 5. mini-me schreef:

  Weet alleen niet in hoeverre het een speeltje is voor solo gebruik. !,25 kg op en neer bewegen net slechts 1 hand wordt na verloop van enkele minuten een hele opgaaf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.