LUNA GEEFT WEG: 1 X FEELZTOYS LEA T.W.V. 79,90

Dit is een afbeelding van lea give away
Heb je mijn review van de Feelztoys Lea al gelezen? Ja? Top! Nee? Toch even doen, want het is een hele goede: REVIEW #378: FEELZTOYS LEA VIBRATOR. Ik kreeg deze duo-vibrator per ongeluk 2 keer opgestuurd! Dus daarom kan ik er mooi eentje weggeven! Hoera! Dus… wil JIJ deze Feelztoys Lea t.w.v. € 79,90 winnen! Hoe? Heel simpel! Laat hieronder een reactie achter (en ik vind het ook nog steeds heel leuk als je gewoon zo af en toe een reactie achterlaat bij andere reviews of postings) (al zeg je alleen maar; ‘goh, Luun, leuke review, je bent er maar druk mee) (of volg m’n Instagram: www.instagram.com/electricluna)! Kortom; doe gezellig! Ik maak volgende week vrijdag (13 oktober, 20:00) de winnaar bekend!

p.s. Zorg alsjeblieft dat je een e-mail-adres gebruikt dat je regelmatig checkt! Dit adres wordt niet getoond hieronder en is alleen maar te zien voor mij…

Update: Ik heb momenteel mijn vriendinnetje F. aan tafel zitten en ik heb haar alle reacties door laten nemen… en… zij heeft een winnares gekozen! Dus… lieve Dipsietje, van harte gefeliciteerd met je Feelztoys Lea! Ik heb je een mailtje gestuurd… En… voor alle andere lezers en lezeressen; morgen heb ik weer een nieuwe winactie online! Echt? Ja! Echt!

 

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

95 reacties

 1. Yvonne schreef:

  goh, Luun, leuke review, je bent er maar druk mee :-D

 2. S schreef:

  Leuk!!!!!!

 3. Kimberly schreef:

  She’s back!!
  Mijn svakom is overleden () dus mij maak je hier heeeeel blij mee :)

 4. Dipsietje schreef:

  Waaaaah! dat klinkt als een geweldige vibrator voor mij als studentje . Ik volg al een aantal jaren je reviews en zit te geilen op al die geweldige vibrators die je laat zien. Helaas nooit geld voor maar nu zie ik mijn kans ;) Fingers Crossed..

 5. U schreef:

  Hahaa yvonne is me voor.. ik had net dat stukje gekopieerd en toen zag ik yvonnes reactie.. haha achja.. leuk dat je er een weg geeft luna! Ik vind je reviews altijd interessant, en je reviews hebben mij afgelopen maand enorm geholpen met 3 verschillende speeltjes! Namens jou heb ik vol vertrouwen 3 speeltjes gekocht.. als je benieuwd ben welke dan zeg ik dat wel haha..
  Trouwens, ik ben abonnee dus zie elke keer wanneer je iets heb geplaatst! Yay

  Groetjes U

 6. M schreef:

  Ik volg je al jaaaaaaaaren op twitter, lees je blogs en sinds kort volg ik je ook op instagram en serieus je bent een aanwinst!!
  Ik heb genoten van je 365 project en damn. Dikke respect voor je daardoor. <3

 7. Cornelis schreef:

  Wat tof! Erg leuk als eerste duo voor mijn liefste.

 8. Jorrit schreef:

  Hey Luna,
  Deze winactie komt perfect uit, aangezien mijn Swan The Wooper net het loodje heeft gelegd!
  Ik heb mij tegenwoordig geabonneerd op je posts zodat ik geen enkele meer mis. Mede hierdoor zijn ik en P. overstag gegaan bij de afgelopen kamasutrabeurs om de We-vibe Pivot (niet jouw review, I know, maar toch) aan te schaffen. :)
  Lees nog steeds je teksten als mede AD(H)D’r met plezier.

  Gr, Jorrit

 9. Tara schreef:

  Jaaaa wil ik! Heb nog geen duo en was aan ’t twijfelen waar ik voor zou gaan, een fijne duo stond op mijn lijstje :). Graag dus! En kies nooit zonder naar een review van jou te kijken, geniet al heul lang van je plogs maar laat nooit een reactie achter… bij deze.

 10. Mandy schreef:

  Jee, wederom een giveaway!
  Ik zou graag meedoen, want dan zou dit mijn eerste duo zijn.

 11. JoKa schreef:

  Zal ik nu dan een keertje winnen?
  Wij volgen jou blog nu al een paar jaar met veel plezier. Hopelijk winnen we nu een keer :-)

 12. Esther schreef:

  Hmmmmmmm!!!! Ziet er lekker uit !!!! Krijg ik spontaan zin van…. :-)))

 13. Billy schreef:

  Hoi hoi!

  Deze zou ik graag voor mijn meisje willen winnen! Die gaat daar veel plezier aan beleven samen met mij. En ja, als man zijnde bezoek ik je site met enige regelmaat. Ik heb er niet eens een echte reden voor, behalve dan dat ik de manier waarop je de boel benadert, ter lijf gaat, luchtig en soldaat maakt, zeer kan waarderen. Er zit plezier in.

  In ieder geval win ik de Lea graag!

  Ergens zitten hierin trouwens ook nog wel een paar goede Star Wars grappen! Iets met de boel Luke-warm maken en the Darkside joinen,…USE THE FORCE, LEA! Hmm, zolang het eventueel winnen van de Lea er maar niet voor zorgt dat ik straks met mijn Hand Solo overblijf….

  Haha, sorry, ik dwaal af. :)

  Groeten!

 14. Jan Jansen schreef:

  Euromillions deze week was weer niets, hopelijk heb ik deze keer wel eens geluk. :-) Nuja, het zal vooral Ms Jansen zijn die er plezier zou van hebben. :-)

 15. Robert (Bobby Dutch) schreef:

  Hi Luna, ik volg je al via Maanisch en deze aftakking minder vaak en op FB volg avonturen ook en heb een nieuwe liefde sinds de zomer en al met een speeltje van haar samen mee aan de gang gegaan en is zo leuk om dat samen te doen dus ik hou me aanbevolen mocht je loten of blindweg iemand kiezen…. groetjes en ga duimen !

 16. Jeroen schreef:

  Mijn vrouw is maar moeilijk over te halen om iets nieuws uit te proberen. Maar als ze eenmaal overstag is, is ze niet meer te houden. Je snapt het al, als ik hem win kan ze natuurlijk geen nee meer zeggen….

 17. Alex schreef:

  Hoi Luun, weer een toffe review over een goede vibrator. Maar over een goede vibrator gesproken, weet je toevallig of er nog een nieuwe stronic aan gaat komen?

 18. Mariska schreef:

  Ben zo blij met al je reviews! Check altijd even of je al wat getest hebt voordat ik overweeg iets leuks te kopen. Je review over de Lea is aanstekelijk. Ben ook heel benieuwd naar wat je van de HIKY vindt, ik overweeg deze aan te schaffen.

 19. Linda schreef:

  Ik lees na genoeg alles van je hoor… word ik altijd vrolijk van als jij schrijft… maar reageer niet vaak hier ☺… maar met deze verloting wil ik wel graag meedoen

 20. Martine schreef:

  Ik volg je al een poosje en ik heb aan de hand van je reviews al wat speeltjes gekocht….. En deze zou ik zoooooo graag willen hebben!

 21. Syl schreef:

  Stiekem lees ik wel eens wat, altijd errug leuk! Op instagram moet ik altijd even kijken wat er nu op de foto staat, die zijn altijd super creatief!

 22. Patricia schreef:

  Ik ben ook een stille lezer maar af en toe winnen is ook leuk. Ga vooral door de reviews, top.

 23. Eliza schreef:

  Jaaa wil ik wil ik! Lees je reviews trouwens echt vaak, fijne site om te bezoeken en ideeen op te doen. Top, keep it going!

 24. Marjan schreef:

  Wat een leuke winactie weer Luna! En wat fijn dat je weer zo ver hersteld bent dat je weer alles kan testen en prachtig kan beschrijven. Ik zou de Lea erg graag willen winnen.

  Liefs!

 25. Lisanne schreef:

  Oeh ik zou deze graag willen! Heb alleen een clit vib daarom zou ik zo een als deze wel willen proberen!

 26. Guido schreef:

  “Omdat ik het waard ben” :p

 27. Hans schreef:

  reacties in overvloed.. wat een gratis al niet oplevert.
  Maar mijn vrouw kan wel een nieuw speeltje gebruiken :)

 28. Anna schreef:

  Jaaa ik hou van roze! En wat is er nou een beter cadeau om aan mijzelf te geven op van die natte (haha) regenachtige dagen zoals deze, en dan heerlijk in bed te liggen! Ik mis enkel nog de unicorn productfotografie ;-)

 29. X schreef:

  Leuke winactie!

 30. Claire schreef:

  Hoi Luna, wat een leuke actie weer. Valt wel op dat je met deze blog veeeeel meer reacties krijgt. Benieuwd wie de gelukkige is op vrijdag de 13e….

 31. Hans schreef:

  Hey Luna,

  Ook ik lees natuurlijk jou leuke berichtjes Luna
  Laats ook jou test van de hot octopuss gelezen en naar aanleiding daarvan hebben wij de Hot Octopuss – Pulse III Duo aangeschaft en het is inderdaad een super vibrator voor ons allebij ook mijn vrouwtje geniet er super van als zij er met haar oester op gaat zitten terwijl de Hot Octopuss – Pulse III Duo strak om mijn totempaal zit geklemd, en dan die intense vibratie in haar clitje voelt en daar dan heftig op klaar kom.

  Nu lees ik jou berichtje van de FEELZTOYS LEA VIBRATOR en dat je er een weg gaat geven nu is mijn vrouwtje 01 November jarig en lijkt het mij leuk om naast het cadeautje wat ik al heb gekocht ook deze vibrator aan haar te kunnen geven voor nog meer duopret in bed.
  Dus lunaatje maak haar ongekend blij
  en stuur die heerlijke FEELZTOYS LEA VIBRATOR naar mij
  Groetjes en kusjes
  Hans

 32. Sharon schreef:

  Leuke winactie. Tot nu toe heb ik alleen nog maar vibrators gekocht die jij goed bevonden hebt, dus deze past mooi in mijn collectie! En ik heb ook nog geen duo vibrator!

 33. Mootje schreef:

  Voor mij en een goede vriendin van mij ben je “onze mentrix” we hebben er nog nèt geen studie van gemaakt maar inmiddels zijn we helemaal op de hoogte door jouw filmpjes. Regelmatig spreken we af om samen luna filmpjes te kijken om daarna flink te discussieren (het lagerhuis is er niks bij) over wat evt wel en niet aan te schaffen. Top ben je!

 34. Tammie schreef:

  Dit vind ik nog eens een leuk cadeau voor onze trouwdag

 35. F schreef:

  Oh ja graag lieve Luna, zoiets heb ik nog niet! Xxx F.

 36. Doris schreef:

  Ha, dit is er een die ik graag zou proberen! Vooral ook doordat je niet verplicht beide kanten hoeft te laten trillen.

 37. Mar schreef:

  Ik heb je review gelezen… EN IK WIL ‘M!!! Heb nog geen duovibrator, ben zo benieuwd! #duimduimduim

 38. Iris schreef:

  Hoi luna, ik zag in je unboxing video dat je een roze Lea verloot… net de kleur vibrator die ik nog niet heb (die past goed bij m’n paarse, zwarte en blauwe speeltjes ) :P! In je review van de Lea had ik al aangegeven dat ik deze vibrator mijn volgende spaarproject wordt, maar hoe tof zou het zijn als ik een keer niet voor een speeltje hoef te sparen… Een fijn weekend!

 39. Laura schreef:

  Ik lees je reviews altijd graag! Word er altijd hebberig van dus zo’n winactie is erg leuk :)

 40. E. schreef:

  Ja, ja, jaaah! Heel hard nodig nu ik weer single ben. Nog geen nachtkastje maar deze mag gewoon naast mij in bed blijven liggen!

 41. Peter schreef:

  Laat maar komen

 42. Jer schreef:

  Oeh ja, mijn vriendin en ik zijn heeeeeel benieuwd naar deze, hij ziet er zo fijn uit. Dit zou ons eerste speeltje samen worden, buitenkans voor ons! Liefs

 43. jesse van de schreef:

  Lijkt me (natuurlijk) héérlijk om te winnen!

  Normaal gesproken koopt mijn man (soms teveel) speeltjes, lijkt me leuk om zijn gezicht te zien als ik ‘m hiermee kan verrassen in bed…

 44. A schreef:

  Vriendin van me heeft me op jouw site gewezen, nadat mijn relatie van tien jaar over was en het seksleven dus heel saai was in een keer.. en paar weken terug dus door haar en jouw advies een wand aangeschaft.. en daar al druk mee aan t experimenteren! Maar ik heb nog een gaatje (pun intended ) in mn week om met nog een speeltje aan de gang te gaan.. woei leuk!

 45. Sandra schreef:

  wauw, wat een winactie voor reacties teweeg kan brengen! Ik waag ook een kansje, ben wel toe aan wat extra plezier in mijn slaapkamer ;)

 46. Bram schreef:

  Klinkt als een goed cadeau voor mijn vriendin!! We hebben binnenkort vijf jaar verkering en hier zal ze zeker van kunnen genieten ;)
  groeten, Bram

 47. Nike schreef:

  Omg Luna! Waar blijf je deze leuke give-aways toch halen!? Opnieuw leuke toy waar je zeker iemand een groot plezier mee gaat doen… en wie weet maken wij dit maal wel kans! Zou een aangename verrassing zijn waar we uren, wat zeg ik, dagen plezier aan zullen beleven! Zowel tijdens een geile solo sessie of als we lekker met elkaar bezig zijn…
  *fingers crossed* voor deze Lea!

 48. Ben schreef:

  Ik ben je een tijdje uit het oog verloren, maar toch weer aan het lezen.
  En ach, waarom dan niet proberen?
  Misschien dat het ons seksleven weer een nieuwe spice kan geven, het is de laatste tijd niet heel vaak (wel altijd HEEL lekker, maar het zou best een beetje meer mogen, naar mijn smaak ;) )

 49. Sofie schreef:

  Oooooh, ikke ikke ikke!

 50. Rox schreef:

  Hey Luna, regelmatig kijk ik op je website…niet vaak laat ik een reactie achter uit verlegenheid. Ik vind dat je goed schrijft en vind je revieuws erg interessant. Wel een beetje spannend nog om zelf een speeltje te bestellen. Zou deze graag willen winnen zodat ik mijn vriend kan verassen. Sinds kort experimenteren we een beetje op seksueel gebied en manlief gaf aan dat hij het erg geil vond als hij kon toekijken hoe ik mijzelf verwen met een speeltje. Zou leuk zijn dus :). Keep up the good work liefs

 51. Hans schreef:

  Hey Sofie
  Zo Sofietje zo te lezen kom jij nu al klaar alleen al bij het idee dat deze vibrator jou smachtende natte grotje binnen glijd
  Hihihihi

 52. Vera schreef:

  Jaaaaa! Sinds ik zonder vent zwanger ben, haal ik mijn plezier uit toys. En dat blijft voorlopig ook wel even zo . Deze lijkt me helemaal te gek!

 53. Mike schreef:

  Alleen dat kleurtje tovert haar al een glimlach…

 54. C schreef:

  Wauw, 55 reacties al. Hier nummer 56 van een stille volger die je zo af en toe inspireert om weer eens wat nieuws uit te proberen. Wat superleuk en lief dat ze je hem laten verloten ipv dat je hem terug moest sturen ook trouwens! Anyway, ik houd me zeer aanbevolen! 0.018% kans, maar he, niet geschoten is altijd mis!

 55. Rikkie schreef:

  Ik ben ook zo’n stiekeme gluurder die af en toe langs komt voor de reviews (dit is de enige betrouwbare nederlandse seksspeeltjes review site die ik ken :P). Maar hier zou ik mijn vriendin wel blij mee kunnen maken ^^ Helaas niet zoveel geld te besteden :P maar als ik ‘em niet win spaar ik alsnog door om hem vriendinlief eens kado te doen :D

 56. Val schreef:

  Hier nog zo’n stille meelezer. Lijkt me leuk om te winnen!

 57. Matthijs schreef:

  Lieve Luna,

  Met veel plezier lees ik jouw blog! Sinds het lezen van jouw reviews ben ik niet meer teleurgesteld met slecht/niet werkende speeltjes (waarvoor dank!) Omdat mijn vriendin over een aantal maanden 3 maanden naar het buitenland vertrekt, zou ik haar graag de Feelztoys Lea cadeau doen :)

  Nogmaals dank voor je eerlijke en leuke reviews, keep up with the good work! :D

 58. Lola schreef:

  Hoi lieve Luna,

  Wat leuk dat je de laatste weken weer wat meer schrijft en test! Ik zou dit speeltje heel graag willen winnen. Ik heb een beetje een shitjaar achter de rug seksueel gezien en ik denk dat dit een goede oppepper zou zijn! Bovendien was ik jarig deze week en zou het een fantastisch cadeautje zijn ^^. Ik vind je site fantastisch, ga zo door!
  Liefs

 59. P schreef:

  Hee lieve Luna!

  Nog net op t nippertje zie ik je winactie en wat zou ik t tof vinden om deze te winnen! Ik ben namelijk zaterdag de 14de jarig en dit lijkt me het perfecte verjaardagscadeau!!
  Ik volg je nu al een tijdje en lees regelmatig een stel reviews achter elkaar. Je enthousiasme vind ik echt super aanstekelijk en ik betrap mezelf er vaak op dat ik met een grote glimlach op mijn gezicht aan het lezen ben!
  Dus bij dezen wil ik graag meedoen en hopelijk krijg ik een goed bericht, want dan kan mijn verjaardag echt niet meer stuk!!

  Lieve groetjes!
  P

 60. Cynthia schreef:

  Ik ben zo geil als iets en deze ziet er echt lekker uit! Zou een tof cadeau zijn :D

 61. Hans schreef:

  Van zo lekker cadeautje word uedereen wel super geil Cynthia

 62. Hans schreef:

  En wie is de gelukkige winnaar (es) geworden?

 63. Hans schreef:

  Ik popel van verlangen om hem aan mijn geile vrouwtje te kunnen geven

 64. U schreef:

  8 uur.. het is tijd

 65. Hans schreef:

  Inmiddels is het 20:41
  Laat ons nou niet langer in spanning zitten lieve Luna
  Xxxxjes

 66. U schreef:

  Ik zit de hele tijd te refreshen in de hoop dat er al een winnaar bekend is

 67. U schreef:

  Lieve luna.. aub maak het snel bekend.. anders ga ik gewoon lekker slapen en zie ik het morgen wel.. maar hoop zo graag te winnen, want ben gewoon bezig met veel experimenteren en heb nog tarzan/rabbit vibrator! Dus ik wil het heeeeel graag winnen.. ik hoop nog vóórdat ik in slaap val, de winnaar te weten..

 68. U schreef:

  Nog geen tarzan/rabbit vibrator bedoelde ik te zeggen.. zie nu pas dat ik foutje heb gemaakt haha

 69. U schreef:

  Waarschijnlijk heeft degene die heeft gewonnen al een mail gehad.. ten minste, het zou kunnen.. ik wil zo graag winnen dat ik het niet uit mn hoofd kan zetten haha.. ik ga maar slapen en zie het morgen wel..

  Slaaplekker luna

 70. U schreef:

  En trouwens luna! Je bent een lekker chaotisch type, en dat vind ik nou zo leuk aan jou! Ook dat lekker laat zijn hahaha.. geeft helemaal niks.. neem gerust de tijd! Alleen wij staan wel in spanning te wachten dus houd dat wel in gedachten ;)

 71. Hans schreef:

  Goedemorgen allemaal
  Hebben jullie allemaal lekker geslapen
  Maar nog steeds is het niet bekend gemaakt wie nu de gelukkige winnaar is geworden

 72. U schreef:

  Jammer.. gefeliciteerd dipsietje

 73. Hans schreef:

  Ik begrijp van U dat Dipsietje heeft gewonnen
  Dus ook van mijn kant Dipsietje gefeliciteerd met het winnen van die heerlijke geile vibrator
  Geniet er van

 74. X schreef:

  Heei Dipsietje, gefeliciteerd!! Veel plezier ermee

 75. Hans schreef:

  Wel erg jammer dat Luna het niet zelf huer bekend maakte wie de winnaar (es) is geworden en dat we het via via miestrn horen

 76. Hans schreef:

  huer = hier
  miestrn = moesten

  • Luna schreef:

   Hoe bedoel je???? Ik heb mijn vriendinnetje iemand uit laten kiezen en ik heb het zelf hier via een update bekend gemaakt… ik snap niet wat je bedoelt? Misschien even m’n post lezen, inclusief de update? :-)

   • U schreef:

    Haha ik snap dat hij het niet heefr gezien.. als ik niet oudere giveaways had bekeken dan zat ik ook te wachten op een reactie die zou zeggen wie de winnaar is.. door de oudere giveaways te bekijken kwam ik er dus achter dat het in het stukje met schuine letters zou staan..

 77. Hans schreef:

  Ik wist niet dat je het bij de update had gezet
  Ik had het meer hier als reactie verwacht
  Sorry sorry sorry
  Hoe kan ik het weer goed maken ?
  Hihihihihi

 78. Luna schreef:

  Ik zal voortaan ook nog een keer onderaan de post zeggen wie gewonnen heeft, wel zo makkelijk! De winnaar van deze give away is… Dipsietje! :-)

 79. U schreef:

  Ik kan niet wachten tot de volgende giveaway.. ik wil en zal wat winnen

 80. Hans schreef:

  Niet gewonnen dus vanavond dan maar weer de We-Vibe lekker bij haar laten vibreren
  :-):-)

 81. Hans schreef:

  Lieve U
  Ik was een beetje laat uit bed maar
  Ik doe ook weer mee

 82. Dipsietje schreef:

  Hoi Luna! Ik had dit al in m’n mailtje naar je gezet maar wil je hier toch nog eens extra bedanken voor dit geweldige cadeau! Ik ben er ontzettend blij mer, mijn week kan niet meer stuk. Ik kijk uit naar het pakketje en zal er zeker weten heel veel plezier aan beleven ;)

  Lieve groetjes,
  Dipsietje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.