#LUNA500 – DAG 13 – WIN EEN SUCK-O-MAT T.W.V. € 179,-

Dit is een afbeelding van suckomat
Okay mannen! Hier is weer een AWESOME give away voor jullie! Vrouwen mogen natuurlijk ook meedoen! Ik kreeg de Suck-O-Mat! Een waanzinnig goede, maar wel ietwat lawaaierige mastubator die je een handsfree orgasme kan geven (als je een piemel hebt dan hè)? Je kunt J.T.’s review nog wel een keertje lezen (SUCK-O-MAT – SEX MACHINE REVIEW #446)

Of! Je waagt een kans om de Suck-O-Mat te winnen!

Hoe dan?
Geef in de comments antwoord op de vraag; Wat was het allerslechtste seksspeeltje dat je ooit gebruikte? Of met andere woorden; welke speeltje sucks big time?
Ik maak de winnaar 1 december bekend.
En vergeet ook hier weer niet een geldig e-mail-adres te gebruiken (dit e-mail-adres wordt niet gepubliceerd, dus blijft anoniem voor de rest van de wereld, behalve voor mij)!

Meer informatie over al m’n give away’s van deze maand vind je op de #LUNA500 SEXTOY PARTY-pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

51 reacties

 1. Maurice schreef:

  Weet je wat echt een drama speeltje is voor de man. De viboring van durex. Dan heb je hem eindelijk erom te zitten(te klein) ben je net bezig, bang, knapt het elastiek. Geen fijn gevoel haha.

 2. Maurice schreef:

  Een opblaas dame, die we hadden gekocht als cadeau voor een vriend. Voor t inpakken een tweedehands van gemaakt….

 3. IG schreef:

  Ik had voor mijn vriendin een vibrerend eitje gekocht met afstandsbediening. Het leek mij erg leuk om dit buiten het huis te gebruiken om mijn vriendin op spontane momenten te verwennen. Echter had dit speeltje zijn eigen plannen. Het eitje ging zelf aan en uit en van hard naar zacht terwijl ik niks indrukte op de afstandsbediening.Me vriendin kon het na een tijdje niet meer aan en was een wc ingevlugd om het eitje eruit te halen. Hebben het eitje meteen weggegooid en een klacht ingediend bij de site.

 4. Erwin schreef:

  Dat zijn zoiezo die vibrerende eitjes met afstandsbediening. Verschillende keren gekocht op o.a. de kamasutrabeurs maar nog nooit 1 gehad die werkt!

 5. Jerica schreef:

  Een vibrerende cockring die nogal zeer deed tegen mn clitoris aan…gelukkig ook weer heeel snel weggedaan. Nu altijd nog wel een beetje huiverig voor dat soort speeltjes (was er ook nog 1 van jelly hoe slecht ook eigenlijk als je erop terug kijkt)

 6. Black-eyed schreef:

  Niet echt een seks speeltje maar het glijmiddel van Durex voor intens gevoel. Jaja intensief gevoel, heel m’n clitoris was verdoofd. Bye bye orgasme…

 7. Jennifer schreef:

  Kan er wel meerde bedenken, maar het eerste wat in me opkwam bij de woorden, sucks big time, is niet echt een speeltje. Toch vind ik het bij deze woordkeus een goede eerste. Het was dus een penis pomp, eentje die je met de hand moet pompen. Bij een gemiddelde piemel misschien leuk, dat weet ik niet. Maar bij een grote piemel vind ik, als vrouw zijnde, het zeker geen aanrader. Auw! Hahaha

 8. Hans schreef:

  Ach net als veel mannen jong wat geëxperimenteerd.
  Waaronder het ergste speeltje een penispomp.
  Expres ook niet zo een goedkope uitgezocht, meen zelfs iets van 49.99.
  Mooie doos, goed verhaal erbij dat soort.
  Zelfs glijmiddel erbij en gaan dacht ik.
  Helaas jammer joh, slechte afsluiting, oftewel zo lek als een mandje.
  Nog geprobeerd terug te sturen, maar je raad het vast al, sorry meneer maar U heeft hem al gebruikt.
  Ja Duhhh.
  Maar het glijmiddel is later tenminste nog goed van pas gekomen…;-)
  In de loop der jaren nog wel wat meer hoor, cockring die breekt of tepelklem die helemaal dicht schiet in eens of een eitje waarbij het touwtje loslaat terwijl deze ingebracht is, maar als eerste ervaring met een speeltje spant de penispomp wel de kroon.

 9. Ier schreef:

  Zo’n jelly vlindertje met motortje aan twee elastieken lussen (voor om je benen). Man, daar voelde ik echt helemaal niks van. En ja, met foute dame op de verpakking… Nu kan ik er wel om lachen, maar toen flink de balen, natuurlijk.

 10. Rob schreef:

  Dat moet wel de allergoedkoopste Durex vibrerende ring zijn geweest. Wat een aanfluiting, strak, en het deed me niks en mijn vriendin nog minder.

  Heel onhandig, na een minuut afgedaan en het vakkundig zonder afgemaakt :).

 11. Jessica schreef:

  De JimmyJane Form 5 denk ik. Ik herken me wel in de Durex ringetjes/glijmiddels die nergens op slaan of zo’n eitje wat je nooit meer gebruikt, maar de Form 5 was zo duur en met 2 van die flapjes zodat beide partners er iets aan zouden kunnen hebben. NEE DUS.
  Ik kon hem niet hard genoeg tegen me aan duwen om een juiste trilling te krijgen en er zit een soort snerpend geluid in waar ik helemaal gek van werd. IEEEiieeeeIIIEEEiiieee. Gelukkig wordt dat ding niet meer gemaakt (toch?)

 12. Johnny schreef:

  Ik wil er 2 doorgeven. Als eerste een penispomp. Idee klonk goed, maar in werkelijkheid waardeloos. En als 2e een trileitje met afstandsbediening. Die voelde ze niet eens en ik moest heel dichtbij zijn om hem in werking te krijgen. 2 zware tegenvallers.

 13. N schreef:

  De enige seksspelletjes die ik ooit heb gehad zijn een paar vibrerende penisringen om mijn vriendin extra te laten genieten. Die van de Durex vond ze fijn. Die van Willy vond ze waardeloos. Voor mezelf heb ik eigenlijk nog nooit een speeltje gekocht.

 14. Joost schreef:

  Een masturbator/ flashlight , type yuki yuki, met “vibratie” . Bah, koud, trillingen waardeloos. T is echt alsof je ligt te rukken met een Mag-light. Dan het schoonmaken, eruit gaat nog, ding onder de kraan al wat minder en weer terug in de huls, of hoe t heten mag, helemaal een crime. Dus ligt ie in de la ongebruikt.
  Graag win ik een goede.

 15. Dennis schreef:

  Op deze vraag kan ik goed antwoord geven. Ikzelf heb namelijk nooit een speeltje gebruikt. Dat is wellicht nog slechter. Al onze speeltjes zijn voor mijn vrouw. Dat heeft mijn focus ;-)

 16. ONRA schreef:

  Mijn vriendin had bij een bestelling een gratis vibrator gekregen.
  Echt deftig was die niet.
  Als er druk gezet werd op 1 van de zijkanten dan schoot het contact van de batterijen los en stopte de vibratie.

  Veel kon je er dus niet mee doen.

 17. Red-Lion schreef:

  Ik had ooit bij amazon.de een bestelling geplaatst en omdat het maar 5 euro was had ik een nmc XXX to-Go Charlotte mini masturbator erbij gegooid…. nouja mini was echt een understatement. Dat ding is echt zo groot als mijn middelvinger en de diameter was te triest voor woorden.
  Ik ben nou niet groot geschapen maar dat ik niet in die masturbator paste was wel echt een gigantische ego boost….

 18. jan schreef:

  een elektro- prostaat stimulator van aliexpress was heel slecht. Ten eerste het formaat van een mini-aziatisch piemeltje en een buttplug moet een rand hebben die voorkomt dat ie naar binnen floept. Dat had ie, maar die rand was rechthoekig en scherp. Heb je al een voorstelling hoe die weer naar buiten moest? Trekken aan het snoertje en hopen dat ie niet breekt dus… zag me al bij de eerst hulp aankomen.

 19. Fred schreef:

  Eigenlijk heb ik niks dat ‘sucks big time’. Dat komt omdat ik je blogs al een hele tijd volg en zo geen miskopen doe! Tuurlijk zijn er wel wat tegenvallers… zoals de Wevibe duo vibrator, ik kom er gewoon niet mee klaar…. maar die valt niet in de categorie ‘vreselijke miskoop’.

 20. Kevin schreef:

  Ik zou graag meedoen met deze vraag .. Maar gezien ikzelf dus nog maar 1 speeltje heb gehad en die prima bevalt kan ik helemaal niks antwoorden op deze vraag. Hopelijk kan ik weer mee doen voor de volgende mannentoy give-away :) Want een mannentoy daar ben ik toch wel super nieuwsgierig naar geworden na het lezen van de reviews die hier op de website staan.

  • Kevin schreef:

   Oké nu heb ik dan toch een antwoord.
   Als gekke puber ooit besloten om een stofzuiger te gebruiken als toy ….
   It Sucked big time!!

 21. Jorrit schreef:

  We hebben vorig jaar op onze verjaardag een cadeau gekregen waar allemaal kleine sex “speeltjes” in zaten, zoals een jelly ribbel structuur sleeve en een cockring met vibrator. Dit spul was (naast dat het niet van goed spul gemaakt) echt waardeloos. Waarom ze dit gekocht hadden terwijl we allemaal climaximaal approved spul in huis hebben is mij een raadsel.

 22. M schreef:

  Ik heb ooit een keer een speeltje gedah het zou de beste orale bevrediging moeten geven stond er op de doos
  Fijn ik dus dat ding besteld en toen hij binnen was kon ik niet wachten om het speeltje uit te proberen was al behoorlijk geil feworden dacjt echt dat dit een kick gaf

  Toen t eindelijk zo ver was en ik er klaar voor was pakte ik t speeltje uit dacht mm zou je daar wel iets van voelen

  Toen heb ik er rustig wat hlijmiddel ingespoten en mijn willie ook lekker ingesmeerd en die er ingestopt

  Ik voelde zelfs op t zwaarste standje geen enkele beweging ja een helenoel lawaai daar bleef t ook bij dus dat viel vies tegen

  Nog en nadeel was het schoonmake.n hij oon miet uit elkaar of onde de kraan worden schoon gemaakt

  Dit speeltje koste mij toen 130 euro
  Daarna is t speeltje in een zwart gat de kliko beland

  Graag zou ik de suck o mate willen winnen lieve luna om dit alles nog een keer te doen maar dan geen vieze tegenvalker te krijgen

 23. M schreef:

  Ik heb ooit een keer een speeltje gedah het zou de beste orale bevrediging moeten geven stond er op de doos
  Fijn ik dus dat ding besteld en toen hij binnen was kon ik niet wachten om het speeltje uit te proberen was al behoorlijk geil feworden dacjt echt dat dit een kick gaf

  Toen t eindelijk zo ver was en ik er klaar voor was pakte ik t speeltje uit dacht mm zou je daar wel iets van voelen

  Toen heb ik er rustig wat hlijmiddel ingespoten en mijn willie ook lekker ingesmeerd en die er ingestopt

  Ik voelde zelfs op t zwaarste standje geen enkele beweging ja een helenoel lawaai daar bleef t ook bij dus dat viel vies tegen

  Nog en nadeel was het schoonmake.n hij oon miet uit elkaar of onde de kraan worden schoon gemaakt

  Dit speeltje koste mij toen 130 euro
  Daarna is t speeltje in een zwart gat de kliko beland

  Graag zou ik de suck o mate willen winnen lieve luna om dit alles nog een keer te doen maar dan geen vieze tegenvalker te krijgen

 24. Marjolein schreef:

  Natuurlijk ben ik dat gewoon voor mijn vent maaaaar als we een speeltje moeten kiezen de tenga egg! 6 varianten geprobeerd ! Leuk leuk! Zeker ook leuk samen te gebruiken:)

 25. Jessie schreef:

  Al onze speeltjes hebben we op basis van reviews gekocht, dus eigenlijk alleen maar succesnummers. Enige aankoop die tegenviel was de Tantus Rumble. Pre-order op basis van hun reputatie, maar dat viel gewoon fors tegen. Niks ‘rumbly’, zonde van het geld. Voortaan dus eerst gewoon de reviews afwachten ;)

 26. Myrthe Moon schreef:

  Alles wat niet hevig genoeg kan trillen is voor mij slecht, vrees ik. :s

 27. Peter schreef:

  De we vibe. 100€ weggegooid geld

 28. Thomas schreef:

  Een Tarzan van een dildoparty hoop geld voor niks.. Wat ook echt waardeloos is durex glijmiddel elke soort 2 sec leuk daarna plakt het als een gek….

 29. Ralph Kuijpers schreef:

  Hallo Luna,

  Ik weet niet of het echt valt onder de categorie speeltjes, maar wat bij mij/ons het allerslechtste werkte was een lichtgevend condoom. Het omdoen ging nog wel, maar daarna zag het er allemaal zo grappig uit dat er van sex niks meer kwam met dat condoom. We moesten er allebei zoveel om lachen en hadden er lol in dat mijn harde niet meer hard bleef met dat condoom om. De slappe lach en een stijve houden is niet handig.
  Dus een lichtgevend condoom is wat dat betreft voor mij/ons het allerslechtste speeltje.

  Gr

  Ralph

 30. marcus meijer schreef:

  de robosuck 2 maakte onzetend veel lawaai waar door de lol er gauw van afwas

 31. Kevin schreef:

  Voor de mensen die het niet in de gaten hebben dit hierboven is spam, niet op klikken!!

  Graag verwijderen.

 32. Lau schreef:

  Een buttplug welke van een of ander vies plastic was gemaakt, slecht afgewerkt, stonk… slechter kon niet.

 33. Sandra schreef:

  Ik doe niet mee met deze winactie, maar wil graag een reactie achterlaten :)

  Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik nog niet echt een verschrikkelijk speeltje heb meegemaakt, maar ik heb er ook maar 3, dus dat word dan lastig! En allemaal gekocht nadat ik jouw review heb gelezen. Ik zoek altijd eerst hetgeen op wat ik graag wil hebben, en dan lees ik de review en bevalt mij dat, dan koop ik ‘m!
  Koop liever 1 goed speeltje zoals de womanizer, als meerdere slechte speeltjes.

 34. Jeroen schreef:

  Wij wilde eens een strapless strap-on proberen maar kwamen er online niet helemaal uit welke goed was. En omdat we weinig zin hadden om veel geld uit te geven aan iets waar we niet helemaal zeker over waren hebben we er een besteld op AliExpress… Het domste wat je ooit kan doen! Echt mensen doe het niet! Koop geen sexspelletjes op AliExpress! Het is zo’n ontzettende troep. Allereerst was de strap-on aan 1 kan veel te groot, en met groot bedoel ik echt groot! Zelfs mijn vriendin kon die kant niet binnen krijgen. De strap-on kon ook nog eens trillen, nouja trillen het was net alsof je de staafmixer aan zette ofzo, onregelmatig, oppervlakkig en een loeihard geluid, niet aantrekkelijk. En als laatste was het ook nog van een dubieus materiaal gemaakt, niks van onze collectie kwam ermee overeen. Ik zeg het niet graag, maar in dit geval was goedkoop echt duurkoop. Wat een mislukking!

 35. Turf schreef:

  Ik weet niet eens meer hoe het heet. Koste weinig geld, maar leverde niets op.
  Het was een soort van handpomp-ding met een plastic kap waaraan een flapje zat, wat dan over je lid heen en weer zou gaan en vervolgens fantastisch zou moeten voelen. Het resultaat leverde echter een soort RSI-pijn in mijn hand op, een eikel zo schraal als schuurpapier en een ietwat komisch op en neer deinend plastic kapje dat een geluid produceerde wat het nog het meeste in de buurt kwam van een snel leeglopende ballon. Dus niet dat hoge schelle geluid.

 36. Peter schreef:

  Een eetbare string, dus niet echt een speeltje. Miskoop! Niets opwindend aan – als drager kan je je niet goedkoper voelen. 1 punt voor de entertainende waarde. ; )

 37. anne schreef:

  We hadden ooit een eitje met vibrerende werking, met afstandbediening, voordat we door hadden hoe het werkte waren we al afgehaakt! gewoon realtime en met elkaar blijft voor ons favoriet!

 38. Johna schreef:

  Mijn vriendin had een keer een vibrator gekocht via een ladysnight. Alleen hij sloeg een beetje op hol. In de nacht werd ik een keer wakker van een raar geluid. Ik dacht dat er iemand aan het boren was, maar wie gaat er nou 4 uur in de nacht boren. Mijn vriendin had nachtdienst dus die was niet thuis. Toen ik besefte dat het uit mijn huis kwam stond ik al klaar om in de aanval te gaan. Toen ik nog beter luisterde merkte ik dat het geluid uit de slaapkamer zelf kwam. Na goed te zoeken kwam ik erachter dat de vibrator vanzelf was aangegaan in de kast. Het rare was nog dat het niet op de eerste laagste stand stond maar op de hardste. En dan kreeg ik dat ding ook niet meer uit. Na 10 minuten waren de batterijen op en heb ik dat ding meteen de vuilnisbak ingegooid. Heb de dag daarna een nieuwe voor mijn vriendin gekocht. Mijn vriendin kon er wel om lachen gelukkig

 39. Anita H. schreef:

  Geen!

 40. Jan jansen schreef:

  De we vibe helaas…pastte gewoon niet lekker… tja

 41. marcus schreef:

  de handstroker was gewoon te smal paste niet

 42. danny schreef:

  Anaalketting met balletjes en knoopjes! in nylon koord om die balletjes op de plek te houden. Lekker scherp (not) bij uithalen. Nog steeds te koop: heavy analbeads :((

 43. Le schreef:

  Een soort Tarzan met wegende kop. Eerste paar minuten werkte hij goed bij mijn vrouw. Vlak voor het “einde” stopte hij ermee..

 44. Joyce schreef:

  Tepelklemmetjes waarvan het zwart plastic te los zit en eraf schiet…. OMG zo. veel. pijn. :’/

 45. Alx schreef:

  dat was de Fifty Shades Freed Sweet Release Rechargeable Clitoral Suction Stimulator.
  Deze is niet zoals de womanizer en de satisfyer met luchtpulsaties. Deze werkt als een vacuumpompje, maar helaas zo zwak dat je er bijna niks van voelt.
  Ging ook nog stuk na 2x geprobeerd te hebben. Hij kon gelukkig retour.

  ik doe niet mee met deze prijsvraag, ik heb niet zo veel aan een suckomat.

 46. GNT schreef:

  Als eeuwige twijfelaar heb ik enorm lang research gedaan naar alle mogelijke seksspeeltjes alvorens er voor de allereerste keer eentje (of ehm, eigenlijk “enkele”) te bestellen..
  Bij 1 van deze bestellingen zat ook een gratis extraatje van Fun Factory: een knalroze (brrr) “Jazzie” op batterijen… Om kort te zijn: deze werkt beter als dildo dan als vibrator.
  Wanneer je “te hard” drukt houdt ie vaak ineens op met trillen, de dop vliegt geregeld de bocht uit en je krijgt er nog een verdoofd/tintelend hand bovenop..
  (Gelukkig maakt de Stronic G die ik eigenlijk bestelde veel goed..)

 47. Guido schreef:

  Alles wat ik gekocht heb zonder eerst Luna te vragen.

 48. NoorVal schreef:

  Hello to all
  In this baffling continuously, I honey you all
  Rise your one’s nearest and friends

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.