#LUNA500 – DAG 12 – WIN EEN WE-VIBE PIVOT COCKRING ÉN EEN WE-VIBE SYNC T.W.V. € 279,-

Deze give away is inmiddels gesloten!

Dit is een afbeelding van wevibepakket

Oooooooh!!!! En ik mag wéér zo’n klapper weggeven vandaag!!!! Het zijn per stuk eigenlijk al klappers van de week, eh maand, maar ik combineer ze tot 1 megaklapper!!! Gewoon omdat het kán! Van topmerk We-Vibe mag ik zowel een We-Vibe Pivot (een vibrerende cockring) als een We-Vibe Sync weggeven (het allerbeste koppelspeeltje ter wereld)! Allebei SUPERGOED en SUPERGAAF! Worden jullie mijn hoofdletters en uitroeptekens al zat? Nee toch? Nog meer dan! Lieve We-Vibe-mensen (S.!!!!); dankjewel voor het sponsoren van deze prijs en dankjewel voor het al jaren (10 jaar) maken van zulke top-speeltjes!

Je kunt deze topprijs winnen door een creatieve foto te maken van, uiteraard, een seksspeeltje! Als jullie al langer op Climaximaal.nl meelezen, dan zullen jullie gemerkt hebben dat ik er enorm veel plezier in heb om leuke of grappige foto’s te maken van m’n toys!

Dit is een afbeelding van dag 12

En jij maakt kans op het We-Vibe pakket t.w.v. € 279,- als je mij een creatieve, toffe, grappige foto stuurt van een seksspeeltje! Let op; ik wil de leukste foto’s uiteindelijk natuurlijk graag ook laten zien op Climaximaal.nl! Zorg er dus voor dat er niks herkenbaars van jezelf op de foto staat als je dat niet wil! Enne, houd het classy! Een beetje sensueel; supergaaf! Snoep, koek, pluche beesten; yesssss!! Maar op een foto van een stijve of slappe pik zit ik echt niet te wachten, die krijg ik dagelijks al binnen via Instagram (I’m such a lucky girl) (not).

Je kan de foto sturen naar luna@climaximaal.nl! Zet even iets van ‘fotowedstrijd’ bij het onderwerp!

Ik maak de winnaar 1 december bekend. Enne, de jury, dat ben ik zelf!

Oh! En! Je mag bij deze opdracht meerdere keren meedoen, dus meerdere foto’s sturen!

Meer informatie over al m’n give away’s van deze maand vind je op de #LUNA500 SEXTOY PARTY-pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Patrick schreef:

  Leuke actie, eens kijken wat we kunnen bedenken.

 2. Anne schreef:

  Serieus? Sturen mensen je dat soort foto’s? Sommige mensen snappen het gewoon echt niet….
  Eens even bedenken of me iets leuks, origineels, grappigs te binnen schiet…geen zorgen, geen vleeswaren ;)

  • Luna schreef:

   Hahaha, nou ja, op ECHTE vleeswaren zou dan wel weer grappig zijn! Maar ik krijg op Instagram best veel pikfoto’s en zelfs videootjes… blokkeren en doorrrrrr ;-)

 3. Ier schreef:

  Hahaha, zo grappig deze! Ik heb al een idee, maar ik heb wat uitwerktijd nodig. Mogen we de ideeën tot 1 dec insturen?

  • Luna schreef:

   Zeker!! Ik begin 1 december in de ochtend om alle prijswinnaars uit te zoeken… en ik denk dat ik er 3 dagen mee bezig ben, HAHAHAHA! ;-)

 4. DibbesD schreef:

  Ooooo…… wat leuk! Ik ga in t weekend wat leuks bedenken! En smaakvol, dat ook!

 5. dirkie schreef:

  Oh deze is is tot nu toe wel de leukste, qua opdracht. Ik ben heel benieuwd naar de inzendingen. Met jouw creatieve foto’s leg je de lat wel heel hoog.
  Zelf heb ik ergens nog 1 toy rondslingeren maar weet alleen niet precies waar. Als je m’n blunders hebt gelezen weet je wel waarom. :-) Ik denk niet dat ik op zoek ga naar mijn octopuss want als single laat ik dit over aan de leuke creative koppels op jouw site.

 6. sandra schreef:

  Serieus?? Krijg jij echt dickpicks via instagram omdat je heel netjes over seksspeeltjes schrijft.
  Vind ik sneu. Voor jou en voor de verzenders ook. Snappen ze nou echt niet dat alleen een real live piemel met dito leuk en aantrekkelijke man er aan vast geil is? Vast niet

 7. Martine(Mara) schreef:

  Wéér zo’n leuke winactie! Wat heb je dit toch heerlijk creatief bedacht allemaal!

 8. San schreef:

  Zet je na 1 dec een top 10 op de site? Ben erg benieuwd met wat voor crea ideeën je lezers komen! Superleuke “prijsvragen” heb je bedacht!

 9. Sandra schreef:

  Haha, ik heb er al een paar ingezonden, maar ik ben helaas verre van creatief. Ik ga in de loop van de maand nog eens kijken wat ik ervan kan gaan breien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.