HOE GAAT HET MET LUNA’S SEXTOY-WECKPOT?

Het is inmiddels meer dan 1,5 jaar geleden dat ik een weckpot vulde met allerhande stinkende, jelly speeltjes. Dit naar een idee van de Amerikaanse sextoy blogger Dangerous Lilly, die, na een paar maanden al, uiteindelijk een glazen pot vol met smeltende en stinkende dildo’s overhield (lees anders ook even (WEEKMAKERS IN DE WECKPOT). Bij mij valt het resultaat een beetje tegen. Understatement.

weekmakers weckpot

Na 1,5 jaar zie ik geen enkel verschil. De speeltjes zijn niet gaan smelten, zoals bij Dangerous Lilly wél het geval was. En ik denk ook niet dat dat nog gaat gebeuren. Wat overigens niet wegneemt dat er een ongelooflijke gore, chemische, ranzige geur vanaf komt (als je het deksel er dus vanaf haalt hè). En deze geur is 100 keer sterker en smeriger dan vanaf een nieuw jelly seksspeeltje, dus qua geur zijn de toys er niet echt op vooruit gegaan (en ze stonken al verschrikkelijk). Het feit dat mijn jelly toys niet zijn gaan smelten wil overigens niet zeggen dat jelly speeltjes (of andere toys van dubieuze plastic materialen) nu ineens wél veilig zijn voor je lichaam natuurlijk. Of dat het eigenlijk geen jelly speeltjes waren die ik de weckpot heb gestopt (want ze ruiken ranzig, voelen ranzig en zagen er ranzig uit). Wat het wel betekent? Geen idee! Ik ben geen chemicus en ik begrijp niet waarom de speeltjes van Lilly wel smelten en de mijne niet. Misschien staan ze bij haar in de zon? Is het bij haar in huis warmer? Geen idee! Anyway! Lees anders nog maar een keertje mijn item WEEKMAKERS IN SEKSSPEELTJES of HOE MAAK EN HOUD JE JE SEKSSPEELTJES SCHOON?.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Marjan schreef:

  Als ik het goed lees heeft zij de speeltjes in stukken geknipt voor ze ze in de pot deed…. ik denk dat dat ‘geholpen’ heeft in het smeltproces…..
  Ik heb ergens ook nog zo’n jellyding liggen…. wat een miskoop was dat. Hij stinkt… en in het gebruik brandde hij enorm… brrrrrrrrrrrrr

  Xxx

 2. Else schreef:

  Jelly dan gaat het toch om weekmakers, not ? Dan moet je die pot in de zon of minimaal in het licht zetten. Ze zal die pot toch niet dichtgekookt hebben ???

  • Luna schreef:

   Ik heb geen idee… bij mij staat-ie ook best wel in de zon (paar uurtjes per dag dan)… dus… Misschien ga ik deze zomer nog even buiten zetten, kijken wat dat doet…

   • Else schreef:

    Je kunt het vergelijken met een pvc regenpijp, eerst is die heel mooi, maar als het ding de hele tijd in de zon staat (ochtend tot middag) dan wordt hij dof en op den duur broos. Misschien zijn jouw jellies iets beter dan die van haar. Zij gebruikt potten met een schroefdeksel, zo’n glazen deksel van een weckpot ligt meer los. Jammer van de weckpot trouwens (ik vul ze liever met jummy ;-) )

 3. Birgit schreef:

  Misschien waren die van Lilly niet zo schoon en heel ongebruikt…

 4. Stout_besigheid schreef:

  Hebben jullie wel hetzelfde glijmiddel gebruikt? Zij heeft de pot toch volgegoten met glijmiddel op oliebasis?

 5. Mandy schreef:

  Ik zag dit plaatje onderaan je post van vandaag. Ben toch wel benieuwd hoe lang je ze in de pot hebt laten zitten en wat er uiteindelijk mee is gebeurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.